ondine Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Τι παίζει με το online? Κάνω login, κατεβάζω living rosters, μπαίνω 2k share, βλέπω κόσμο online (1500-2000 λέει) αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ με κανένα. Την ώρα που κάνει testing network (όταν ξεκινάει το πρόγραμμα) μου λέει network problem, port forward κλπ.
nzeppos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Ε ρε σκάλωμα που είχα φάει χθες το βράδυ. Άσχετο με το παιχνίδι. Διάβαζα την -εξαιρετική- βιογραφία του Τζορντανέλλι "Playing for keeps" και σε κάποιο σημείο περιγράφει πώς υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με τη Nike το 1984 (και πόσο πρωτοποριακοί ήταν οι όροι για την εποχή!) Ένας από τους 2 executives που έκαναν τις διαπραγματεύσεις για λογαριασμό της Nike ήταν κάποιος... Peter Moore. Ο οποιος μάλιστα σχεδίασε και το περίφημο λογότυπο της σειράς Air Jordan. Βρε να έχω σκαλώσει ότι είναι ο γνωστός ο Moore (Sega, Microsoft, EA), γιατί θυμόμουν ότι τα παλιά τα χρόνια πούλαγε παπούτσια στο Αμέρικα. Αυτός είναι λέω, στάνταρντ! Έλα μου όμως που δεν είχα ίντερνετ να τσεκάρω. Τελικά άκυρο, το έλεγξα σήμερα και ησύχασα. Θυμήθηκα ότι ο δικός μας Moore ήταν στη Reebok ενώ ο... άλλος ήταν head designer της Nike (νομίζω είναι ακόμα).
alex_82 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Τελικά ποιό είναι προτιμότερο το FG%, FT% ή το shot stick timing? Ξέρω ότι είναι θέμα προσώπικού γούστου και πώς βολεύεται ο καθένας αλλά εμένα μου φαίνεται ότι έχουν κάποια λογική και τα 2 και είμαι λιγάκι μπερδεμένος. Από τη μια είναι λογικό (ίσως και πιο σωστό) η κατάληξη ενός σουτ να εξαρτάται αποκλειστικά από την ικανότητα του παίκτη στην πραγματικότητα στα σουτ χωρίς όμως να καθορίζεις καθόλου εσύ την τύχη ενός σουτ (βαράς και περιμένεις απλά που θα κάτσει..η μπίλια ανάλογα με τον παίκτη που σουτάρεις) αλλά από την άλλη καλό ίσως φαίνεται να λαμβάνεται υπόψιν και ο παράγοντας του shot release που εξαρτάται από τον gamer και να νιώθεις κι εσύ ενα είδος επιβράβευσης για καλό release shot. Κάποιοι λένε ότι στην τελευταία περίπτωση λαμβάνεται υπόψη η ικανότητα του κάθε μπασκετμπολίστα στα σουτ που έχει στην πραγματικότητα (τουλάχιστον έτσι διάβασα χωρίς ίσως να'ναι αυτό 100% σίγουρο) αλλά πάνω απ'όλα εξαρτάται πως θα βαρέσεις εσύ το σουτ νιώθωντας έτσι κι εσύ ότι καθορίζεις ένα σημαντικό μέρος της επιτυχίας του σουτ. Υ.Γ. Νομίζω στις βολές ίσως είναι προτιμότερο να υπάρχει το Real FT% για να αποφεύγονται καταστάσεις του τύπου να έχεις μάθει να βαράς με τον Shaquille και να πετυχαίνεις βολές με 80%. Αλλά με το Real FG% υπάρχει νομίζω μεγάλο δίλημμα.
nzeppos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Νομίζω ότι υπάρχουν εξίσου καλά επιχειρήματα για όλα τα γούστα. Προσωπικά προτιμώ το Real FT%, αν και στα τελευταία δευτερόλεπτα θα προτιμούσα να έχω εγώ τον έλεγχο. Όχι για να έχω ντε και σώνει μεγαλύτερη ευστοχία, αλλά για να... τρέμει περισσότερο το χέρι μου. Να ξέρω ότι αν δεν αφήσω καλά το μοχλό, χάνω τις βολές και το παιχνίδι. Από την άλλη η κατάσταση με το Real FG% είναι ελαφρώς πιο περίπλοκη. Η αρχική εντύπωση είναι ότι τα ποσοστά πέφτουν σημαντικά και αν δεν σκαλίσουμε τα sliders είναι μάλλον δύσκολα τα πράγματα. Κάποιους δεν τους πειράζει αυτό ενώ άλλοι το βρίσκουν βαρετό, δύσκολο ή ίσως αντιρεαλιστικό (στο ΝΒΑ όπως και να το κάνουμε ποσοστά κάτω του 40-42% στα σουτ θεωρούνται απαράδεκτα). Προσωπικά προτιμώ το Real FG% στο off, γιατί θέλω να έχω εγώ τον έλεγχο στο σουτ. Επίσης στα σουτ είναι πολύ πιο σπάνιο το φαινόμενο "Σακίλ με 80% βολές".
alex_82 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Προσωπικά προτιμώ το Real FT%, αν και στα τελευταία δευτερόλεπτα θα προτιμούσα να έχω εγώ τον έλεγχο. Όχι για να έχω ντε και σώνει μεγαλύτερη ευστοχία, αλλά για να... τρέμει περισσότερο το χέρι μου. Να ξέρω ότι αν δεν αφήσω καλά το μοχλό, χάνω τις βολές και το παιχνίδι. Θα συμφωνήσω με αυτό το..τρέμουλο που αναφέρεις! Δίνει σούπερ ένταση.
privateer Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=e8c5ielIUjY&fmt=22[/ame] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=glmy5OBUkbw&fmt=22[/ame] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=WbAdDEQE9p4&fmt=22[/ame]
ondine Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Τι παίζει με το online? Κάνω login, κατεβάζω living rosters, μπαίνω 2k share, βλέπω κόσμο online (1500-2000 λέει) αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ με κανένα.Την ώρα που κάνει testing network (όταν ξεκινάει το πρόγραμμα) μου λέει network problem, port forward κλπ. Τελικά πείραξα το ONLINE_FORWARDED_PORT στο Config.cfg και σταμάτησε να βγάζει error. Έπαιξα και 1 unranked αλλά ο άλλος έφυγε στη μέση επειδή ήταν unplayable (lag). Δεν έχω καταφέρει να ξαναπαίξω. Ενδιαφέρεται κάποιος να φτιάξουμε league, crew κλπ; Έχω μπει σε μερικά αλλά φαίνονται dead.
ondine Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Τι παίζει με το online? Κάνω login, κατεβάζω living rosters, μπαίνω 2k share, βλέπω κόσμο online (1500-2000 λέει) αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ με κανένα.Την ώρα που κάνει testing network (όταν ξεκινάει το πρόγραμμα) μου λέει network problem, port forward κλπ. Τελικά πείραξα το ONLINE_FORWARDED_PORT στο Config.cfg και σταμάτησε να βγάζει error. Έπαιξα και 1 unranked αλλά ο άλλος έφυγε στη μέση επειδή ήταν unplayable (lag). Δεν έχω καταφέρει να ξαναπαίξω. Ενδιαφέρεται κάποιος να φτιάξουμε league, crew κλπ; Έχω μπει σε μερικά αλλά φαίνονται dead.
Chaos3X Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Ξέρει κανείς τι τιμές πρέπει να αλλάξουμε στο αρχείο .ini για να πετύχουμε το μέγιστο γραφικό αποτέλεσμα?
Chaos3X Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Ξέρει κανείς τι τιμές πρέπει να αλλάξουμε στο αρχείο .ini για να πετύχουμε το μέγιστο γραφικό αποτέλεσμα?
ondine Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Έχετε καταφέρει έστω να μπείτε σε ranked match?
nzeppos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Κατάλαβα... πάλι τα ίδια τα περσινά με το online.
ondine Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Βασικά περιμένω μήπως εμφανιστεί κάποιος να πάμε να το δοκιμάσουμε μαζί, αλλά μάλλον κανείς δεν παίζει φέτος (cd key required). Υπάρχει περίπτωση να πρέπει να χαμηλώσω τα γραφικά για να δουλέψει το online? Και ας μου βγάζει το benchmark high? http://www.2ksports.com/forums/showthread.php?t=273311 Έκανα δοκιμή με αυτές τις ρυθμίσεις απέναντι σε αντιπάλους με ping 4 γραμμών και ήταν μέτρια η κατάσταση. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2010 από ondine νέα δεδομένα
ondine Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Επειδή βλέπω πως αυτό το thread έχει πεθάνει, όποιος ενδιαφέρεται για online leagues, crews κλπ ας ψάξει τα γκρουπ στο steam και στο facebook (τι κατάντια) με το όνομα "NBA 2k11 GMT+2".
ondine Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Επειδή βλέπω πως αυτό το thread έχει πεθάνει, όποιος ενδιαφέρεται για online leagues, crews κλπ ας ψάξει τα γκρουπ στο steam και στο facebook (τι κατάντια) με το όνομα "NBA 2k11 GMT+2".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα