nzeppos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Το κορυφαίο χειριστήριο, τι να λέμε τώρα! Νομίζω με το ίδιο transmitter μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα μέχρι 4 χειριστήρια, άρα δεν χρειάζεσαι και δεύτερο. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος. Για το καλώδιο που λες, αυτό εδώ δεν σου κάνει?
Kostas75 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Το κορυφαίο χειριστήριο, τι να λέμε τώρα! Νομίζω με το ίδιο transmitter μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα μέχρι 4 χειριστήρια, άρα δεν χρειάζεσαι και δεύτερο. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος. Για το καλώδιο που λες, αυτό εδώ δεν σου κάνει? Αυτό ακριβώς έψαχνα! Αλλά σε ποιό κατάστημα θα το βρω;; Από εκεί μάλλον δεν μπορώ να το αγοράσω, σωστά; Για τα 4 χειριστήρια (ή έστω και 2!) ας το επιβεβαιώσει όποιος γνωρίζει. Ευχαριστούμε.
nzeppos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Το πουλάνε εδώ: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0528359&catid=070300 Το e-shop δεν φαίνεται να το έχει ενώ το Πλαίσιο λέει ότι έχει μόνο εκθεσιακά κομμάτια σε συγκεκριμένα καταστήματα (στα 10 ευρώ). Εναλλακτικά ebay. Όσο για το Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows όντως υποστηρίζει έως 4 χειριστήρια: Use up to four Wireless Controllers and four Wireless Headsets simultaneously with one Wireless Gaming Receiver. http://www.xbox.com/en-ca/hardware/x/xbox360wirelessgamingreceiver/ Αυτό με τα headsets ομολογώ δεν το ήξερα. Δηλαδή υποστηρίζει και τα headsets που συνδέονται πάνω στο χειριστήριο? Ελπίζω αυτό το κωλοκινέζικο που παρήγγειλα να τα κάνει όλα αυτά.
fearwhatnow Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δωσε και σωσε:Απιστευτο update σε 27 γηπεδα.Το αποτελεσμα ειναι εκθαμβωτικο. http://downloads.moddingway.com/file/5825.html#
kostool13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δωσε και σωσε:Απιστευτο update σε 27 γηπεδα.Το αποτελεσμα ειναι εκθαμβωτικο. http://downloads.moddingway.com/file/5825.html# Απ'το screenshot δε φαίνεται κάτι εκθαμβωτικό (το αντίθετο μάλιστα, το screenshot από το γήπεδο των cavaliers είναι χάλια). Αν κάνει ο τύπος τον κόπο να ανεβάσει κάποια συγκριτικά screenshots το συζητάμε...
kostool13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δωσε και σωσε:Απιστευτο update σε 27 γηπεδα.Το αποτελεσμα ειναι εκθαμβωτικο. http://downloads.moddingway.com/file/5825.html# Απ'το screenshot δε φαίνεται κάτι εκθαμβωτικό (το αντίθετο μάλιστα, το screenshot από το γήπεδο των cavaliers είναι χάλια). Αν κάνει ο τύπος τον κόπο να ανεβάσει κάποια συγκριτικά screenshots το συζητάμε...
Sadako Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Τελικά όσο το παίζω το παιχνιδάκι (όχι τίποτα league, quick games παίζω), τόσο μου αρέσει και περισσότερο. Ίσως και καλύτερα που δεν έχει τις αυτόματες reverse και crossover (εν τω μεταξύ, καμιά crossover έχω κουτσοκαταφέρει με το stick, reverse όμως με καμία Παναγία).. Το μόνο σπαστικό που έχω παρατηρήσει, είναι στην άμυνα όταν στήνεσαι για επιθετικό. Έχω παίξει αρκετά παιχνίδια και όχι μόνο έχω κερδίσει 1-2 επιθετικά, αλλά όποτε στήνομαι (όχι μόνο όταν ο άλλος είναι σε αφνιδιασμό, αλλά και σε set παιχνίδι που μαρκάρω τον άλλον και θέλω να τον κλείσω στην γωνία) 99% με χρεώνει με αμυντικό φάουλ.. Επειδή με sliders και τέτοια δεν έχω ασχοληθεί και δεν έχω πειράξει, τι ακριβώς πρέπει να αλλάξω;
Sadako Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Τελικά όσο το παίζω το παιχνιδάκι (όχι τίποτα league, quick games παίζω), τόσο μου αρέσει και περισσότερο. Ίσως και καλύτερα που δεν έχει τις αυτόματες reverse και crossover (εν τω μεταξύ, καμιά crossover έχω κουτσοκαταφέρει με το stick, reverse όμως με καμία Παναγία).. Το μόνο σπαστικό που έχω παρατηρήσει, είναι στην άμυνα όταν στήνεσαι για επιθετικό. Έχω παίξει αρκετά παιχνίδια και όχι μόνο έχω κερδίσει 1-2 επιθετικά, αλλά όποτε στήνομαι (όχι μόνο όταν ο άλλος είναι σε αφνιδιασμό, αλλά και σε set παιχνίδι που μαρκάρω τον άλλον και θέλω να τον κλείσω στην γωνία) 99% με χρεώνει με αμυντικό φάουλ.. Επειδή με sliders και τέτοια δεν έχω ασχοληθεί και δεν έχω πειράξει, τι ακριβώς πρέπει να αλλάξω;
fearwhatnow Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 ^^ Ανεβασε το charging σε 100 και κατεβασε το blocking foul.Προσωπικα προτιμω να δινει περισσοτερα blocking fouls παντως.Παιρνω και αρκετα charging αλλα θελει πολυ καλο timing Και τελεια θεση για να τα παρεις.Σε 2k camera τα παιρνεις πιο ευκολα,σε broadcast ειναι πιο δυσκολο.
fearwhatnow Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 ^^ Ανεβασε το charging σε 100 και κατεβασε το blocking foul.Προσωπικα προτιμω να δινει περισσοτερα blocking fouls παντως.Παιρνω και αρκετα charging αλλα θελει πολυ καλο timing Και τελεια θεση για να τα παρεις.Σε 2k camera τα παιρνεις πιο ευκολα,σε broadcast ειναι πιο δυσκολο.
Parapas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Τελικά όσο το παίζω το παιχνιδάκι (όχι τίποτα league, quick games παίζω), τόσο μου αρέσει και περισσότερο. Ίσως και καλύτερα που δεν έχει τις αυτόματες reverse και crossover (εν τω μεταξύ, καμιά crossover έχω κουτσοκαταφέρει με το stick, reverse όμως με καμία Παναγία).. To crossover to πετυχαίνεις με παίχτες με καλό dribbling μπαίνοντας στη ρακέτα ή κινούμενος προς το καλάθι κατά βάση. Τουλάχιστον τότε συνήθως το πετυχαίν εγώ.
Parapas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Τελικά όσο το παίζω το παιχνιδάκι (όχι τίποτα league, quick games παίζω), τόσο μου αρέσει και περισσότερο. Ίσως και καλύτερα που δεν έχει τις αυτόματες reverse και crossover (εν τω μεταξύ, καμιά crossover έχω κουτσοκαταφέρει με το stick, reverse όμως με καμία Παναγία).. To crossover to πετυχαίνεις με παίχτες με καλό dribbling μπαίνοντας στη ρακέτα ή κινούμενος προς το καλάθι κατά βάση. Τουλάχιστον τότε συνήθως το πετυχαίν εγώ.
ondine Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Τι παίζει με το online? Κάνω login, κατεβάζω living rosters, μπαίνω 2k share, βλέπω κόσμο online (1500-2000 λέει) αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ με κανένα. Την ώρα που κάνει testing network (όταν ξεκινάει το πρόγραμμα) μου λέει network problem, port forward κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα