explorer21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Τελικά με το online τι παίζει(ρωτάω όσους το έχουν αυθεντικό);Δεν με ενδιαφέρει τόσο να παίζω με αγνώστους,αλλά με κανα φίλο καλά θα ήταν.
GReddyRx7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Εγώ το έχω σε 360 το παιχνίδι παίδες. Απλά καταπληκτικό! Έχουν διορθωθεί και κάποια drop στα frames που παρουσίαζε το 10. Τρομερό παιχνίδι τρομερά γραφικά και επιτέλους πραγματικά δύσκολο! Άσχετο, έχει καταφέρει κανείς να καρφώσει με τον jordan από την γραμμή των βολών?
dp@pa Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Εγώ το έχω σε 360 το παιχνίδι παίδες. Απλά καταπληκτικό! Έχουν διορθωθεί και κάποια drop στα frames που παρουσίαζε το 10. Τρομερό παιχνίδι τρομερά γραφικά και επιτέλους πραγματικά δύσκολο! Άσχετο, έχει καταφέρει κανείς να καρφώσει με τον jordan από την γραμμή των βολών? οχι ακομη, αλλα μου φενεται οτι μαλλον μπορει να το κανει στα αρχικα του χρονια και οχι στην ομαδα που ειναι 94-97. για δοκιμασε οταν ηταν πιο νεος. Παντως, το παιχνιδι, εχει ξεφυγη απο ολες της αποψεις, ειναι το τελειο ΝΒΑ2κ11, που εχει βγει μεχρι στιγμης. Μπραβο, και αλλη φαση να παιζεις με τις παλιες ομαδες του 90 κλπ, μου εφερε απιστευτες αναμνησεις με αυτες τις ομαδες ! ειναι Must buy.
nzeppos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Έχω την εντύπωση ότι στο αρχικό παιχνίδι με τους Lakers είχα πετύχει ένα τέτοιο κάρφωμα στο PC. Και ήταν εντελώς εξωπραγματικό, γιατί ο τύπος είχε πάρει μόλις 2-3 βήματα φόρα. Τότε κατάλαβα τι εννοούσαν στα φόρουμ της 2k, όταν έλεγαν ότι είναι bug και πρέπει να μπορεί να καρφώσει από το φάουλ μόνο αν έχει πάρει πολύ φόρα. Αν βάλετε practice mode και τους Bulls του '91 νομίζω καρφώνει άνετα από το φάουλ.
polonos1313 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Ορίστε και ένα ωραίο mod http://nba-2k.com/real-sweat-eyes-patches-for-nba-2k11/ και ένα ακόμα για τις σκιές πάνω στους παίχτες χωρίς να επιβαρύνει το σύστημα σας http://nba-2k.com/shadows-patches-for-nba-2k11/
frou-frou Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Τέλειο παιχνίδι αλλά τα bugs παραμένουν. Το μεγαλύτερο είναι τα γραφικά τύπου Nba live 99 στο online του για να είναι lag free. Εντάξει δεν έχει καθόλου lag αλλά δεν μπορείς να παίξεις και με αυτά τα απαίσια γραφικά. Ένα ακόμα ενοχλητικότατο bug είναι εκεί που περιμένεις να δείς κάποιο καλό replay βλέπεις ακέφαλους καβαλάρηδες παίχτες.Που πήγαν τα κεφάλια οεο; Eλπίζουμε σε patch σύντομα. Παρεπιμπτόντως η έκδοση του Θείου παίζει κανονικά online. Υ.Γ Περιμένω sliders αν έχει φτιάξει κανένας η έχει βρεί κάτι αξιόλογο.
polonos1313 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Ένα ακόμα ενοχλητικότατο bug είναι εκεί που περιμένεις να δείς κάποιο καλό replay βλέπεις ακέφαλους καβαλάρηδες παίχτες.Που πήγαν τα κεφάλια οεο; Αυτό το κάνει και σε μένα και νόμιζα οτι τρώει φλασιές η κάρτα μου.Μου το έκανε και στο 2κ10....
fearwhatnow Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Τα sliders μου: (Ξεκινα απο sim ωστε να γινουν custom) Hum+Cpu οταν εχω μια τιμη.Αλλιως αναφερω ειδικοτερα. - Game speed 50 - Shot Stick - Real FT - 12 min Close Shot 47 Mid Range 51 3pt 52 Look for post 60 Commit Fouls hum 70 Blocking hum 35 Dunking ability 35 Attempt dunks 0 Fatigue 44 Fouls: Over the back: 100 Charging: 80 Blocking: 100 Reaching: 80 Shooting: hum 70/cpu 55 Loose Ball: 100
Inler Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Επαιξα τον πρωτο αγωνα στο association Golden State εναντιον Clippers 109-96 στο Ηαll Of Fame και μπορω να πω οτι το περιμενα πολυ πιο δυσκολο απο οτι ειχα διαβασει σε post.....Παιζουν καλη αμυνα τρεχουν κλεβουν αλλα αν παραμεινεις συγκεντρωμενος σε ολο το 48λεπτο παιζεις καλη αμυνα προσεχεις τις πασες μπορεις να τους κερδισεις.....Βεβαια ο αντιπαλος δεν ελεγε και πολλα...Οσο για το παιχνιδι απλα εξαιρετικο αν εξαιρεσεις τις ντριπλες που ειναι πολυ δυσκολες οχι απαραιτητα κακο.
frou-frou Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Παίξε με Μiami, Βoston, Lakers, San Antonio καμιά καλή ομάδα και θα αλλάξεις γνώμη.
fearwhatnow Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Επαιξα τον πρωτο αγωνα στο association Golden State εναντιον Clippers 109-96 στο Ηαll Of Fame και μπορω να πω οτι το περιμενα πολυ πιο δυσκολο απο οτι ειχα διαβασει σε post.....Παιζουν καλη αμυνα τρεχουν κλεβουν αλλα αν παραμεινεις συγκεντρωμενος σε ολο το 48λεπτο παιζεις καλη αμυνα προσεχεις τις πασες μπορεις να τους κερδισεις.....Βεβαια ο αντιπαλος δεν ελεγε και πολλα...Οσο για το παιχνιδι απλα εξαιρετικο αν εξαιρεσεις τις ντριπλες που ειναι πολυ δυσκολες οχι απαραιτητα κακο. HOF casual,default,sim ή custom δεν μας ειπες.
stavroulis1985 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δεν τα συνιστω αυτα τα sliders.Εχουν κακως το quickness στο 0 και αφαιρουνται animations οταν το εχεις στο 0.Αν προσεξεις οι περισσοτεροι που τα χρησιμοποιουν ειναι νεοι παικτες.Οι παλιοι του OS κανουμε λιγες αλλαγες πλεον στα sliders αναλογως τον τροπο που παιζουμε και ασχολουμαστε με τα tendencies παικτων και coach.Aλλωστε ο τυπος δηλωνει οτι παιζει με δυνατες και μονο ομαδες και δεν παιρνει τα λιμα.Τι να το κανεις.Σιγα μην παρω τους Heat σε Association.Ειναι σαν να παιρνεις την Barcelona στο football manager...Exω τους Knicks,ειμαι 1-3, ξεφτιλιζομαι, δεν εχω βαλει πανω απο 85 ποντους μεχρι στιγμης σε 4 παιχνιδια, εχασα το τελευταιο ενω ημουν μπροστα 70-53 εναντιον των Magic βαζοντας μολις 9 ποντους στην τελευταια περιοδο.ΑΛΛΑ το ευχαριστιεμαι, διοτι πλεον μιλαμε για το απολυτο sim παιχνιδι και ενα απο τα καλυτερα games κατα τη γνωμη μου που εχουν βγει τα τελευταια 10 χρονια. +1000
Inler Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Τα sliders τα ξεκινησα simulation και τα προσαρμοσα σε custom με τα σουτ να ειναι απο 45-50 και Real Fg ενω οι βολες shot stick....Δεν ξερω αν ειναι σωστα ουτε τα εχω πολυ ψαξει απλα με το που τα βαζεις simulation πηγαινουν ολα στο 45....Τα τριποντα μονο εχω 50. Ειναι λαθος;
Kostas75 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Τα sliders μου: (Ξεκινα απο sim ωστε να γινουν custom)Hum+Cpu οταν εχω μια τιμη.Αλλιως αναφερω ειδικοτερα. - Game speed 50 - Shot Stick - Real FT - 12 min Close Shot 47 Mid Range 51 3pt 52 Look for post 60 Commit Fouls hum 70 Blocking hum 35 Dunking ability 35 Attempt dunks 0 Fatigue 44 Fouls: Over the back: 100 Charging: 80 Blocking: 100 Reaching: 80 Shooting: hum 70/cpu 55 Loose Ball: 100 Φίλε μου μάλλον θα τα δοκιμάσω τα δικά σου sliders, γιατί κάποια άλλα που βρήκα μου έχουν σπάσει τα νεύρα, είναι υπερβολικά καλό το PC στο All Star, π.χ. ο Ilgauskas τα χώνει από παντού, ακόμη και με fade away κοντά στο τρίποντο!! Και γενικά ακόμη και με ψιλο-άσχετες ομάδες να παίζεις έχουν πάντα φοβερή επίθεση, σχεδόν ασταμάτητοι!!... Υπόψιν ότι παίζω χρόνια τα NBA2Kxx και τέτοιο πράγμα στο All Star δεν έχω ξαναδεί, παίζουν ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ το καλύτερό τους παιχνίδι ΟΛΟΙ! Απίστευτη άμυνα και κυρίως "φωτιά" επίθεση! Αυτά δεν γίνονται, simulation είπα θέλω, όχι "space" (με.. εξωγήινους!) να παίξω. Θέλω ρεαλιστικές καταστάσεις, όχι τρέλα. ---------- Προσθήκη στις 14:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:48 ---------- Σχετικά με τα gamepads: 1) Τελικά έχω αγοράσει το XBOX 360 wireless controller black για Windows (κάνει και για XBOX 360 βέβαια) και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Φαίνεται να είναι πολύ ποιοτικό gamepad, κατά την γνώμη μου πιο ποιοτικό από τα sixaxis controllers του PS3. Η ερώτησή μου είναι: Αν αγοράσω και δεύτερο για να παίζω με τους φίλους μου, θα χρειάζεται να συνδέσω και 2ο USB transmitter, ή μπορώ με αυτό που έχω ήδη να συνδέονται και τα δύο XBOX 360 wireless controllers την ίδια στιγμή;; Ελπίζω είναι κατανοητή η ερώτησή μου. 2) Υπάρχει κάποιο recharge pack για το XBOX 360 wireless controller για PC, ώστε να συνδέω το controller με το USB του PC μου μέσω ειδικού καλωδίου (θύρα USB PC -> θύρα XBOX 360) για επαναφόρτιση μπαταριών; (Εννοείται ότι και οι μπαταρίες θα είναι επαναφορτιζόμενες).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα