Προς το περιεχόμενο

NBA 2K11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιπλέον δοκίμασα καναδυο παιχνίδια με Real FG% και το να πω ότι τα σπάσαμε είναι understatement. Magic, Worthy και Scott είχαν όλοι μαζί 9/31 σουτ και η ομάδα 30%. Αρκετά από τα σουτ ήταν ελεύθερα. Καταλαβαίνω ότι το Real FG% σε αναγκάζει να δουλέψεις περισσότερο τα συστήματα, να βγάλεις ελεύθερα σουτ κλπ αλλά μου φάνηκε λίγο δύσκολο. Άλλωστε παραδοσιακά στο ΝΒΑ (ελέω έλλειψης ζώνης) η πλειοψηφία των σουτ είναι υπό πίεση. Μάλλον θα πρέπει να ανεβάσω λίγο τα sliders, γιατί τώρα τα έχω στη ρύθμιση Simulation και είναι γύρω στο 45.

Άμα παίξεις superstar+simulation sliders η cpu τα βάζει μια χαρά. Για το χρήστη δεν είμαι σίγουρος, επειδή παίρνω bulls και δεν έχουν περιφερειακό σουτ.

• Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γεια σας παιδία γράφτηκα στο φορουμ μόνο και μόνο για αυτό το παιχνίδι.Μου έχει βγάλει την ψυχή!!!Παίζω στο pro και χάνω σχεδόν συνέχεια.Προσπαθώ να κάνω ντρίμπλες αλλά τπτ απ' ότι είδα γίνοντε με το clutch και πατιμένη κάποια κατεύθυνση του joypad εγώ παίζω με σταυρό και όχι με το left stick οπότε υπάρχει περίπτωση να με δυσκολεύει αυτό?Και στο video που ποσταρε ο φίλος polonos1313 σε μια φάση στις κινίσεις γράφει shot modifier να υποθέσω πως είναι το απλό κουμπί του σουτ?

Ευχαριστώ και σόρρυ που σας ζαλίζω!!

Δημοσ.

Εγω παιζω superstar και ολα τα sliders ειναι 50-50 εκτος απο τα τριποντα και το inside shot που τα εβαλα 55 και για το pc και για μενα διοτι τελειωνα ματς με κατι 40 και 35% στα field goals και δεν ηταν οτι καλυτερο για τα νευρα μου.

Δημοσ.

All Star και καλά είναι. Μέχρι να βγουν sliders της προκοπής δεν δοκιμάζω για παραπάνω. Άλλωστε αν θυμάστε τα παλιότερα 2k ήταν πρακτικά φτιαγμένα για All Star, στα μεγαλύτερα επίπεδα το ΑΙ έκλεβε ελεεινά. Φέτος όμως νομίζω ότι υπάρχουν σοβαρές ελπίδες να είναι πολύ καλύτερη η κατάσταση.

Δημοσ.

Δοκιμάστε στο 12 λεπτα superstar και simulation με τις εξής αλλαγές και για εσάς αλλά και για την cpu

Inside Shot Success 46

Close Shot Success 46

Mid-range shot success 52

3point shot success 48

Γίνεται απίστευτο παιχνίδι !

Επίσης στα coach settings έχω βάλει το defensive playcalling στο auto.

Δημοσ.

Το εχω σκεφτει και γω να το επιλεξω.Τι παιζει ετσι?Το γυρναει σε ζωνη καθολου ή΄πρεπει να την αυξησω απο το tendency στα settings ωστε να την διαλεγει αυτοματα σε καποιες αμυνες?

Δημοσ.
Δοκιμάστε στο 12 λεπτα superstar και simulation με τις εξής αλλαγές και για εσάς αλλά και για την cpu

Inside Shot Success 46

Close Shot Success 46

Mid-range shot success 52

3point shot success 48

Γίνεται απίστευτο παιχνίδι !

Γενικά για να παίξουμε καλύτερα, αυτά είναι τα μόνα sliders που πρέπει να πειράξουμε;;

Επίσης, σχετικά με το Crossover, υπάρχει μόνο σε PS3 και XBOX εντέλει;;

Σε PC με gamepad controller δεν γίνεται;;;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Γενικά για να παίξουμε καλύτερα, αυτά είναι τα μόνα sliders που πρέπει να πειράξουμε;;

Επίσης, σχετικά με το Crossover, υπάρχει μόνο σε PS3 και XBOX εντέλει;;

Σε PC με gamepad controller δεν γίνεται;;;

Ευχαριστώ!

Για sliders κοιτάζετε κατά περιόδους εδώ:

http://www.operationsports.com/forums/nba-2k-sliders/

Αυτά τα jd's pro/sim sliders δεν φαίνονται άσχημα.

Σχετικά με το crossover, φαίνεται ότι μόνο στις κονσόλες υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής των controls. Στα PC αναγκαστικά το crossover και η ριβέρς πρέπει να γίνουν μέσω του isomotion. Και καλά το θέμα με τη ριβέρς το καταλαβαίνω, δεν είναι εύκολα τρίπλα, ακόμα και με αναλογικό στικ. Το crossover όμως είναι αστείο, ακόμα και με πληκτρολόγιο γίνεται. Απλώς πατάμε το Clutch και κατεύθυνση προς το χέρι που δεν έχει την μπάλα.

Δημοσ.

Θεωρώ πως ναι. Ξέρω μερικούς που χρησιμοποιούν keyboard και γενικά παίζουν μια χαρά. Βασίζονται βέβαια περισσότερο στα συστήματα παρά στις ατομικές ενέργειες (με isomotion κλπ).

Όμως καλώς ή κακώς αυτά τα παιχνίδια είναι φτιαγμένα για να παίζουν με gamepad. Αν μπει κάποιος στον κόπο και δει πόσα περισσότερα πράγματα μπορεί να κάνει με το χειριστήριο (και κυρίως πόσο πιο εύκολα), νομίζω δύσκολα θα ξαναγυρίσει στα κουμπιά.

Εκτός πια κι αν ανήκει στα... αγύριστα κεφάλια που έχουν ψύχωση με το keyboard και θα ήθελαν να έχει πληκτρολόγιο ακόμα και το Tekken ή το Ninja Gaiden. Θεωρώ ότι σπανίως έχουν έστω και λίγα λογικά επιχειρήματα για να υποστηρίξουν την προτίμησή τους...

Δημοσ.

Εγω παντως στο προ παιζω μονο με keyboard κυριως γιατι ποτε δεν ειχα pad, αλλα και επειδη παιζω σε φαση μια στο τοσο με φιλους που μαζευομαστε και ολοι μπορουν μονο με Pad. Αλλα οπως το ειπες, στηριζεσαι στην ομαδικοτητα παρα σε κατι αλλο. Δεν εχω παιξει κανενα nba2k, θα δοκιμασω με keyboard και βλεπουμε...

Δημοσ.

Πρέπει να σε ευνοεί και το παιχνίδι όμως. Πχ. στο Pro (και παλιότερα στα Fifa) έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ πληκτρολόγιο. Εκεί μπορούσα να παίξω αξιοπρεπώς γιατί το παιχνίδι ήταν έτσι φτιαγμένο (με ψιλοαυτόματες πάσες κλπ) που μπορούσα να κάνω φάσεις χωρίς να χρειάζονται ζογκλερικά. Απλώς έβαζα κάτω την μπάλα και άρχιζα το ping pong. Μάλιστα μερικοί από τους καλύτερους παίχτες που είχα δει, έπαιζαν με πληκτρολόγιο (όταν όμως χρειάστηκε να μάθουν και το gamepad επειδή... πήγαν φαντάροι, διέπρεψαν και με αυτό).

Σήμερα που έχουν αλλάξει λίγο τα πράγματα, αν πάει πχ. να παίξει κάποιος Fifa θα δει ότι η μαγεία του παιχνιδιού είναι στα διπλά με όλα τα controls στο manual. Αυτό προφανώς δεν μπορεί να γίνει με πληκτρολόγιο (όπου ούτως ή άλλως το παιχνίδι σε αναγκάζει να παίξεις με assisted controls).

Τώρα επειδή στο 2k γενικά δεν νοείται ping pong passing και τα τοιαύτα, αναγκαστικά θα πρέπει να παίξουμε με συστήματα για να βγάλουμε καλό σουτ. Προφανώς υπάρχει η εναλλακτική να αρχίσουμε τα γιουρούσια με Kobe και σία, αλλά χωρίς πληκτρολόγιο (δηλ. χωρίς isomotion) θα έχουμε τεράστιο μειονέκτημα απέναντι σε κάποιον που παίζει με χειριστήριο και κάνει παπάδες.

Δημοσ.
Για sliders κοιτάζετε κατά περιόδους εδώ:

http://www.operationsports.com/forums/nba-2k-sliders/

Αυτά τα jd's pro/sim sliders δεν φαίνονται άσχημα.

Σχετικά με το crossover, φαίνεται ότι μόνο στις κονσόλες υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής των controls. Στα PC αναγκαστικά το crossover και η ριβέρς πρέπει να γίνουν μέσω του isomotion. Και καλά το θέμα με τη ριβέρς το καταλαβαίνω, δεν είναι εύκολα τρίπλα, ακόμα και με αναλογικό στικ. Το crossover όμως είναι αστείο, ακόμα και με πληκτρολόγιο γίνεται. Απλώς πατάμε το Clutch και κατεύθυνση προς το χέρι που δεν έχει την μπάλα.

Δεν τα συνιστω αυτα τα sliders.Εχουν κακως το quickness στο 0 και αφαιρουνται animations οταν το εχεις στο 0.Αν προσεξεις οι περισσοτεροι που τα χρησιμοποιουν ειναι νεοι παικτες.Οι παλιοι του OS κανουμε λιγες αλλαγες πλεον στα sliders αναλογως τον τροπο που παιζουμε και ασχολουμαστε με τα tendencies παικτων και coach.Aλλωστε ο τυπος δηλωνει οτι παιζει με δυνατες και μονο ομαδες και δεν παιρνει τα λιμα.Τι να το κανεις.Σιγα μην παρω τους Heat σε Association.Ειναι σαν να παιρνεις την Barcelona στο football manager...Exω τους Knicks,ειμαι 1-3, ξεφτιλιζομαι, δεν εχω βαλει πανω απο 85 ποντους μεχρι στιγμης σε 4 παιχνιδια, εχασα το τελευταιο ενω ημουν μπροστα 70-53 εναντιον των Magic βαζοντας μολις 9 ποντους στην τελευταια περιοδο.ΑΛΛΑ το ευχαριστιεμαι, διοτι πλεον μιλαμε για το απολυτο sim παιχνιδι και ενα απο τα καλυτερα games κατα τη γνωμη μου που εχουν βγει τα τελευταια 10 χρονια.

Δημοσ.

Ευχαριστώ!

Αυτά είναι τα sliders όπως τα έκανα εγώ και με βόλεψαν.Δεν ξέρω αν θα σε βολέψουν και εσένα.Με τους Heat έχω 6-2 μέχρι στιγμής στο Association.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...