Προς το περιεχόμενο

NBA 2K11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είμαι εντελώς σίγουρος. Αν μάθεις πολύ καλά το στιλ ούτε με το Σακίλ θα χάνεις πολλές βολές. Εντάξει, μπορεί να μην πιάσεις 90% αλλά ένα 80άρι το έχεις σίγουρο. Και όπως και να το κάνουμε είναι υπερβολικό για Σακίλ.

Άρα "κλειδώνω" το Real FT% (όπως πάντα) και ενεργοποιώ δοκιμαστικά και το Real FG% (με τα default simulation sliders). Θα δούμε πόσο καλά θα πάει.

• Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εχει καταφέρει κανενας να νικήσει τους bulls 95-96 χωρίς να τον πιει σε επιπεδο Hall of Fame???

είναι οι μοναδικοι που χάνω και οχι μόνο χανω τρώω 40αρες

Δημοσ.

Παιδια αντιμετοπιζω ενα προβλημα στο association mode κατα το οποιο δεν μου κανει intentional fouls οταν θελω και γενικοτερα και στο auto intentional foul να το βαλω παλι δεν κανει foul!!Αλλα μονο στο assotiation mode το παρουσιαζει αυτο το προβλημα στα φιλικα ολα κομπλε!!!

Δημοσ.
Παιδια αντιμετοπιζω ενα προβλημα στο association mode κατα το οποιο δεν μου κανει intentional fouls οταν θελω και γενικοτερα και στο auto intentional foul να το βαλω παλι δεν κανει foul!!Αλλα μονο στο assotiation mode το παρουσιαζει αυτο το προβλημα στα φιλικα ολα κομπλε!!!

Αν ρίξεις μια ματιά στο forum της 2k sports (αλλά και αλλού) θα δεις ότι αυτό το πρόβλημα το έχουν κι άλλοι. Δεν φαίνεται όμως να το έχουν ΟΛΟΙ! Λίγο που διάβασα δεν κατάλαβα υπό ποιες συνθήκες εμφανίζεται. Λογικά είναι bug που αν κρίνουμε από τα περσινά αίσχη προβλέπω να διορθώνεται του Αγίου Τέτοιου την επόμενη (όχι ανήμερα, γιατί είναι αργία).

Δημοσ.
Anyone ??? :-)

Κουνάς το shot stick(δεξί μοχλό) προς την αντίθετη πλευρά από αυτήν που κινείσαι(το λέει και στο βίντεο αν προσέξεις).Τώρα αν παίζεις με πληκτρολόγιο δεν ξέρω αν και πως βγαίνουν αυτές οι κινήσεις...

Επίσης τη συγκεκριμένη κίνηση την κάνει μόνο ο Kobe.

Δημοσ.

Νομίζω την κάνουν κι άλλοι. Αν πας στο practice mode θα δεις ότι αυτή η κίνηση περιγράφεται και σου λέει ακριβώς πώς να την κάνεις. Κινείσαι παράλληλα με το καλάθι (δηλ. με την ευθεία των βολών) και γυρίζεις το δεξί στικ προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που κοιτάζεις.

Δημοσ.
Κουνάς το shot stick(δεξί μοχλό) προς την αντίθετη πλευρά από αυτήν που κινείσαι(το λέει και στο βίντεο αν προσέξεις).Τώρα αν παίζεις με πληκτρολόγιο δεν ξέρω αν και πως βγαίνουν αυτές οι κινήσεις...

Thanks !!!

Δημοσ.
Διόρθωσέ με αλλά θέλει αυτά τα δύο κουμπιά ΜΟΝΟ για την τρίπλα, αλλά θέλει και ένα τρίτο δάχτυλο στο σταυρό για να κινείς τον παίκτη. Τι να το κάνω να τριπλάρει εν στάση!?

Να ντριπλαρει ενσταση ή δεν θελει πολυ πατημα το αναλογικοπστο xbox360 παντα].LT και δεξι μοχλο λιγο λιγο μαλακα και θα μοιραζει γρηγορα την μπαλα στα δυο του χερια και ετσι με ενα ξαφνικο σουτ πιανεις τον ανιτπαλο μ@λ@κα

---------- Προσθήκη στις 00:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:23 ----------

Το στριφογυρισμα το κανουν και αλλοι παικτες αλλα αποτι βλεπω μονο ο κομπε σουταρει.Και ο νας κανει το στριφογυρισμα[ντριπλα]και ο κονλευ αποτι εξετασα.

Δημοσ.

Λοιπον παιδια θελω να παιξω πολυ ΝΒΑ 2k11 αλλα ο υπολογιστης μου ειναι gtp!!Η καρτα γραφικων μου ανεβαζει 103 C!!!!!!Ποια καρτα προτεινετε??Οριστε το συστημα μου.....

CPU:Intel® Core™2 CPU 6400 @ 2.13GHz x 2 (2.13Ghz)

RAM:2GB

GPU:Radeon X1950 Pro (PS3.0/VS3.0)

VRAM:256MB

Ηelp magkes..........

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή κάποιος που αγοράζει αυθεντικό το παιχνίδι απαγορεύεται να του τύχουν ή να δει κάποια τυχόν προβλήματα ή ενδεχομένως bugs αν και εφόσον υπάρχουν? Επειδή προφανώς εννοείς ότι δεν το έχω πάρει αυθεντικό σου λέω λοιπόν ότι ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΩ ΣΤΟ PC ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΟΛΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ και ειδικά το συγκεκριμένο που είναι καταπληκτικό έχουμε ένα λόγο παραπάνω όλοι μας. Και αν ήσουν πιο προσεκτικός θα παρατηρούσες ότι στη σελίδα 13 έχω γράψει ότι αξίζει και με το παραπάνω τα 30 ευρώ που κάνει. Και αν γράφω κάτι που δεν τυχαίνει ενδεχομένως σε σένα είναι γιατί μπορεί εγώ κάτι να μην κάνω σωστά δεν σημαίνει ότι το έχω μούφα. Αυτά φιλικά.

Συγγνώμη λάθος. Έχω ακούσει για προβλήματα στο save και την ανάγκη του run as administrator σε διάφορες περίεργες εκδόσεις και νόμιζα πως την πάτησες κι εσύ :o

Του χρόνου να το πάρεις από το play που το έχει 19€, αυτοί εδώ είναι κλέφτες.

Επεξ/σία από ondine
βαρβαρισμός
Δημοσ.

Εμένα παίζει τέλεια σε full γραφικά. Σήμερα πήγα πήρα και ένα gamepad της thrushmaster αλλά είναι για τα σκουπίδια. Μου φαίνεται για απόλυτη εμπειρία θα πάρω ένα xbox 360 controller. Λέει; έχει κανείς σας;

Δημοσ.
Εμένα παίζει τέλεια σε full γραφικά. Σήμερα πήγα πήρα και ένα gamepad της thrushmaster αλλά είναι για τα σκουπίδια. Μου φαίνεται για απόλυτη εμπειρία θα πάρω ένα xbox 360 controller. Λέει; έχει κανείς σας;

Το παιχνίδι φέτος έχει επιτέλους xinput, οπότε αν βάλεις 360 controller είναι σα να παίζεις στο ΧΒΟΧ (δόνηση, σκανδάλες κλπ).

Το 2k9 το είχα παίξει με το rumblepad της logitech και ήταν τέλειο, αλλά τώρα πια μάλλον το της Μ$ είναι η καλύτερη επιλογή (δεν έχω δοκιμάσει άλλο στο 2k11 να πω την αλήθεια).

Δημοσ.
Το στριφογυρισμα το κανουν και αλλοι παικτες αλλα αποτι βλεπω μονο ο κομπε σουταρει.Και ο νας κανει το στριφογυρισμα[ντριπλα]και ο κονλευ αποτι εξετασα.

Σουτ κάνει σίγουρα και ο Jordan. Φαντάζομαι όμως ότι θα είναι κι άλλοι στο... κόλπο, όχι μόνο ο Kobe και αυτός.

Το παιχνίδι φέτος έχει επιτέλους xinput, οπότε αν βάλεις 360 controller είναι σα να παίζεις στο ΧΒΟΧ (δόνηση, σκανδάλες κλπ).

Το 2k9 το είχα παίξει με το rumblepad της logitech και ήταν τέλειο, αλλά τώρα πια μάλλον το της Μ$ είναι η καλύτερη επιλογή (δεν έχω δοκιμάσει άλλο στο 2k11 να πω την αλήθεια).

Εμ πες έτσι, γι' αυτό δεν είχε δόνηση το ρημάδι το rumblepad. Περιμένω να έρθει το wireless receiver για τα gamepads του 360 και μετά θα αρχίσει το πραγματικό λιώσιμο.

Επιπλέον δοκίμασα καναδυο παιχνίδια με Real FG% και το να πω ότι τα σπάσαμε είναι understatement. Magic, Worthy και Scott είχαν όλοι μαζί 9/31 σουτ και η ομάδα 30%. Αρκετά από τα σουτ ήταν ελεύθερα. Καταλαβαίνω ότι το Real FG% σε αναγκάζει να δουλέψεις περισσότερο τα συστήματα, να βγάλεις ελεύθερα σουτ κλπ αλλά μου φάνηκε λίγο δύσκολο. Άλλωστε παραδοσιακά στο ΝΒΑ (ελέω έλλειψης ζώνης) η πλειοψηφία των σουτ είναι υπό πίεση. Μάλλον θα πρέπει να ανεβάσω λίγο τα sliders, γιατί τώρα τα έχω στη ρύθμιση Simulation και είναι γύρω στο 45.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...