fearwhatnow Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Με ποιους sliders παίζετε; Οι simulation δεν είναι και πολύ καλοί τελικά, δεν μπαίνει τίποτα από την περιφέρεια (ούτε για τη cpu). Το online δουλεύει; Όλο service anavailable μου βγάζει. Aνεβασε το close range σε 47, το mid range σε 54 και τα τριποντα σε 52 και νομιζω θα εισαι οκ. Για τον φιλο που ρωτησε για το real FG%, παιζει ρολο και το timing αλλα πολυ μικροτερο.
Parapas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Για τον φιλο που ρωτησε για το real FG%, παιζει ρολο και το timing αλλα πολυ μικροτερο. Ρωτάω γιατί αρχικά και εγώ με αυτό δοκίμασα να παίξω αλλά μου φάνηκαν πιο εύστοχοι με τον άλλο τρόπο οι παίκτες. Βέβαια και εγώ δεν είχα πειράξει τα simulation sliders οπότε θα ξαναδοκιμάσω και βλέπουμε.
frou-frou Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 μολις ανοιγω το game η gpu ανεβαζει πολυ την θερμοκρασια της (58+ απο 30) με αποτελεσμα να σβηνει το pc και να βρομαει το δωματιο μετα.....νομιζω εχω ολες προδιαγραφες για να το παιξω......1440x900 ati 5670 6gb ram cpu 2.4 x4 τι να κανω? Τι τροφοδοτικό έχεις; Παίζει να φταίει αυτό αν είναι κακής ποιότητας και λίγα watt.
AnatoliGR Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Εμένα είναι στον προσωπικό μου φάκελο. Μετά μπαίνω Αppdata/ROAMING/2KSPORTS/NBA2K11/SAVES . SOS Είναι κρυφός φάκελος. Ρύθμισε να φαίνονται όλα τα folders από τα windows.Aλλιώς δεν θα μπορέσεις να τον βρείς. Εκεί μέσα είναι το config που αλλάζεις. Το έκανα και έχει μεγάλη διαφορά. Αναθεωρώ για τα γραφικά στο PC και όντως υπάρχει και ο ιδρώτας τελικά. Θα πειράξω και άλλες ρυθμίσεις να το κάνω ακόμα πιο τέλειο. το config.cfg με πιο προγραμα το ανοιγω?
thomasG4 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 το config.cfg με πιο προγραμα το ανοιγω? με notepad
ondine Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Aνεβασε το close range σε 47, το mid range σε 54 και τα τριποντα σε 52 και νομιζω θα εισαι οκ.Για τον φιλο που ρωτησε για το real FG%, παιζει ρολο και το timing αλλα πολυ μικροτερο. Δοκίμασα superstar+sim και η cpu τα πήγε πολύ καλά. Ίσως το μόνο που θέλει αλλαγή είναι τα τρίποντα του χρήστη, αλλά δεν είμαι σίγουρος επειδή παίρνω CHI και δεν έχουν περιφερειακό σουτ.
AnatoliGR Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 ωραιο το παιχνιδη αλλα δεν τα βρισκω με τις κινησεις που επαιζα στο 2k10.θελει λιγο ψαξιμο
jvgrjohn Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Όποιος καταφέρει και κάνει ντρίπλα με το πληκτρολόγιο ας μας πει και εμάς τον τρόπο. edit : Οι ντρίπλες γίνονται άνετα χρησιμοποιώντας το κουμπί LF1 ή CLUTCH και τα βελάκια της κίνησης,αρκεί να μην χρησιμοποιούμε το τρέξιμο εκείνη την στιγμή. Επίσης το soundtrack του παιχνιδιού όπως πάντα ασυναγώνιστο.Για ακόμα μια φορά διευρύνει τα ακούσματα μου. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2010 από jvgrjohn
Thaninho Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Τι τροφοδοτικό έχεις; Παίζει να φταίει αυτό αν είναι κακής ποιότητας και λίγα watt. 550 watt ειναι μαρκα μεκαψες 12v1 18A 12v2 18A
imr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Παιδια σκεφτομαι να το αγορασω original 1)Θα παιζει σε laptop με 2.0ghz dual core και nvidia9600? 2)Εχει online υλικο? αν δεν αξιζει απο online καλυτερα να μου το φερει ο θειος 3)Παιζεται αξιολογα με πληκτρολογιο ? Δεν θυμαμαι που εχω παρατημενο το gamepad μου
nzeppos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Για τον φιλο που ρωτησε για το real FG%, παιζει ρολο και το timing αλλα πολυ μικροτερο. Δηλαδή για να καταλάβω, όταν παίζουμε χωρίς real FG% το timing παίζει μεγαλύτερο ρόλο από την ικανότητα του παίχτη? Αν είναι έτσι, μου φαίνεται θα το γυρίσω κι εγώ σε real FG% (άλλωστε στις βολές παραδοσιακά παίζω με αυτή την επιλογή). edit: Χμμ.... Shot Stick TimingWith this option turned ON, as the name implies, your timing release will be factored in to your shot %. It's layered on top of the player's Shot Rating, type of shot taken (jumper, drifter, leaner, etc), defense impact, etc. Being really late or really early on your release will have negative impact, and being perfect on your release will give you an added boost in making the shot. Real Player % When you turn this ON, it's basically ignoring your release on the Shotstick completely. You won't get penalized for early or late releases. The same factors come into play as mentioned above, sans the stick release bonus/penalty. Pretty much how Real FT % works. We simply migrated the feature over to all the shots as well. http://www.operationsports.com/forums/nba-2k/446027-will-you-use-real-player-shot-stick-timing-3.html Υποτίθεται ότι το παραπάνω σχόλιο προέρχεται από τους ίδιους τους devs. Αυτό το completely δεν μου αρέσει καθόλου. Από όσα διάβασα μου σχηματίστηκε η εντύπωση ότι οι περισσότεροι που παίζουν με Real FG% έχουν χαμηλότερα ποσοστά από τους άλλους. Φαντάζομαι ότι τα ποσοστά του ΑΙ δεν επηρεάζονται καθόλου. Από την άλλη παίζω με Real FT% εδώ και χρόνια και το "completely" δεν φαίνεται να ισχύει. Αν δεν αφήσω το stick στο σωστό σημείο δεν μπαίνει τίποτα (πχ. βολές με Cartwright, μέχρι να πάρω το κολλάι είχα 0/7). edit2: Καλά, άκυρο. Όλα τα έχω στο default "shot stick timing" (δηλαδή Real FG/FT% off), δεν ξέρω πως σκάλωσα ότι είχα πειράξει τις βολές στο φετινό 2k. Προσωπικά το προτιμώ έτσι παρά να ξέρω πως ότι και να κάνω με το stick δεν θα έχει σημασία. Από την άλλη βέβαια στις βολές υπάρχει το θέμα ότι αν ξέρεις το στιλ του παίχτη και αφήνεις το στικ την κατάλληλη στιγμή, μπορείς να πιάσεις τρελά ποσοστά ευστοχίας, αφύσικα μεγάλα σε σχέση με την πραγματικά ικανότητα του παίχτη. Άρα στις βολές θα το γυρίσω στο Real FT% (όπως πάντα). Στα σουτ όμως δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2010 από nzeppos
ondine Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Παιδια σκεφτομαι να το αγορασω original1)Θα παιζει σε laptop με 2.0ghz dual core και nvidia9600? 2)Εχει online υλικο? αν δεν αξιζει απο online καλυτερα να μου το φερει ο θειος 3)Παιζεται αξιολογα με πληκτρολογιο ? Δεν θυμαμαι που εχω παρατημενο το gamepad μου Είναι το καλύτερο αθλητικό παιχνίδι αυτή τη στιγμή και από τα καλύτερα της χρονιάς ανεξαρτήτως είδους! Φυσικά και θα το αγοράσεις!! Βεβαίως θα κάνεις "δοκιμή" πρώτα, αλλά πιθανότατα θα το λατρέψεις όπως όλοι μας. ---------- Προσθήκη στις 23:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:37 ---------- Δοκίμασα superstar+sim και η cpu τα πήγε πολύ καλά. Ίσως το μόνο που θέλει αλλαγή είναι τα τρίποντα του χρήστη, αλλά δεν είμαι σίγουρος επειδή παίρνω CHI και δεν έχουν περιφερειακό σουτ. Είμαι πεπεισμένος πως στο superstar με simulation sliders, η cpu παίζει αρκετά καλά και ρεαλιστικά. Λίγο tweaking θέλουν μόνο τα τρίποντα του χρήστη. Το HoF δεν το έχω δει ακόμα.
alex_82 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Άν σου βγάζει μήνυμα οτι δεν μπορεί να κάνει save δοκίμασε να τρέξεις το παιχνίδι με δικαιώματα διαχειριστή(run as administrator). Φίλε μου σ'ευχαριστώ για την πληροφορία σου, χωρίς καν να προλάβω να κάνω αυτό που λες μπόρεσα και αποθήκευσα association, μήπως έκανα κάτι λάθος πριν? Μπορεί, δεν ξέρω, τι να πω, σ'ευχαριστώ πάντως! Έχεις δοκιμάσει να αγοράσεις το παιχνίδι; Δηλαδή κάποιος που αγοράζει αυθεντικό το παιχνίδι απαγορεύεται να του τύχουν ή να δει κάποια τυχόν προβλήματα ή ενδεχομένως bugs αν και εφόσον υπάρχουν? Επειδή προφανώς εννοείς ότι δεν το έχω πάρει αυθεντικό σου λέω λοιπόν ότι ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΩ ΣΤΟ PC ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΟΛΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ και ειδικά το συγκεκριμένο που είναι καταπληκτικό έχουμε ένα λόγο παραπάνω όλοι μας. Και αν ήσουν πιο προσεκτικός θα παρατηρούσες ότι στη σελίδα 13 έχω γράψει ότι αξίζει και με το παραπάνω τα 30 ευρώ που κάνει. Και αν γράφω κάτι που δεν τυχαίνει ενδεχομένως σε σένα είναι γιατί μπορεί εγώ κάτι να μην κάνω σωστά δεν σημαίνει ότι το έχω μούφα. Αυτά φιλικά.
morgoth666 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 edit2: Καλά, άκυρο. Όλα τα έχω στο default "shot stick timing" (δηλαδή Real FG/FT% off), δεν ξέρω πως σκάλωσα ότι είχα πειράξει τις βολές στο φετινό 2k. Προσωπικά το προτιμώ έτσι παρά να ξέρω πως ότι και να κάνω με το stick δεν θα έχει σημασία. Από την άλλη βέβαια στις βολές υπάρχει το θέμα ότι αν ξέρεις το στιλ του παίχτη και αφήνεις το στικ την κατάλληλη στιγμή, μπορείς να πιάσεις τρελά ποσοστά ευστοχίας, αφύσικα μεγάλα σε σχέση με την πραγματικά ικανότητα του παίχτη. Άρα στις βολές θα το γυρίσω στο Real FT% (όπως πάντα). Στα σουτ όμως δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Το θεμα ειναι οτι εχουν προνοησει και το στυλ στις βολες δυσκολευει οσο χειροτερος ειναι ο παικτης. Ριξε βολη με Ray Allen και μετα με Shaquille με shot stick και θα εχεις περιπου τα ιδια ποσοστα, το στυλ του Shaq ειναι τοσο δυσκολο να προσδιορισεις την σωστη στιγμη και τοσο μικρο το "παραθυρο" που σε δυσκολευει αφανταστα ενω του Ray ειναι τοσο smooth και ξεκαθαρο που το 90%+ το πετυχαινεις ανετα. Νομιζω πως το εχουν χειριστει πολυ καλα αυτο το θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα