polonos1313 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 To παιχνίδι το κάνανε απίστευτο !!! Ξεκίνησα Association με τους Heat και πρώτο game έπαιξα με τους Celtics.Έπαιξα 12λεπτα στο Pro και Simulation και έχασα στην παράταση 94-96. Πλέον δεν έχεις τον Lebron,Bryant,Wade,Carmelo και κάνεις παπάδες..... Εδώ καλά καλά και τις τρίπλες δύσκολα να τις κάνεις σε αγώνα μιας και ο αμυντικός είναι πάντα κολλημένος πάνω σου και δεν σου αφήνει χώρο για να κάνεις τις τρίπλες που θέλεις. Μετά το πρώτο μου match κατάλαβα οτι δεν είναι μόνο οι τρίπλες που πρέπει να μάθουμε (έφαγα κανά 2ωρο) αλλά και να παίζουμε με συστήματα. Μου αρέσει πολύ η δυνατότητα όπου με κρατημένο το LB έρχετε ο Center για Screen και αν αφήσεις και πατήσεις το LB ξανά,ο center τρέχει προς το καλάθι. Ξέρει κανείς τι ακριβώς γίνεται στην άμυνα αν κρατάς πατημένο το LB??
Tilemaxx Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Πληροφοριακά, το κινητό σκρήν σφυρίζεται και στο NBA Live 10.
Anubis13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Πληροφοριακά, το κινητό σκρήν σφυρίζεται και στο NBA Live 10. Δεν υπαρχει NBA Live 10 σε pc
ondine Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Με ποιους sliders παίζετε; Οι simulation δεν είναι και πολύ καλοί τελικά, δεν μπαίνει τίποτα από την περιφέρεια (ούτε για τη cpu). Το online δουλεύει; Όλο service anavailable μου βγάζει.
morgoth666 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Γαμωτο επειση παιζω My Player με εχει χαλασει πολυ που δεν υπαρχει το auto call plays, πραγματικα μου χαλαει ολο το game και ειναι κριμα γιατι ειναι πραγματικα καταπληκτικο. Ελπιζω να ειναι bug και να το φτιαξουν στο επομενο πατσακι.
frou-frou Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Άσχετο αλλά ξέρεις κανείς αν θα βγεί ξανά Νba live elite σε Pc; Να ξέρουμε και τι κάνει ο ανταγωνισμός βρε παιδί μου. Με τέτοια παιχνιδάρα θα μου πείς σιγά μην ασχοληθώ με τις χαζομάρες της ΕΑ. Και όμως κάποιοι ασχολούνται. Νba live 95 αξεπέραστo για την εποχή του. Lakers vs Celtics 1989 επίσης τρομερό για τους παλιούς gamers και λίγο μεγαλύτερους. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2010 από frou-frou
jakegate7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 νομίζω ότι θα βγει μόνο για xbox360 και για ps3
nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Lakers vs Celtics, Bulls vs Lakers, Team USA Basketball, ειδικά το τελευταίο τρελό λιώσιμο στο Mega Drive. Δυστυχώς όμως από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια και η EA έχει χάσει το μονοπώλιο στον συγκεκριμένο τομέα (ακόμα και στα PC). Το περσινό NBA Live δεν ήταν άσχημο, είχα παίξει αρκετούς αγώνες. Αλλά αν δεις το demo του φετινού ή έστω μερικά video, δεν νομίζω να κάτσεις να ασχοληθείς ούτε δευτερόλεπτο.
alex_82 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά σόρι που επιμένω, αλλά εσάς σας αφήνει να αποθηκεύετε season ή association ή μόνο εγώ έχω αυτό το πρόβλημα? Ξέρει κανείς να μου πει τι συμβαίνει? Ευχαριστώ
explorer21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά σόρι που επιμένω, αλλά εσάς σας αφήνει να αποθηκεύετε season ή association ή μόνο εγώ έχω αυτό το πρόβλημα? Ξέρει κανείς να μου πει τι συμβαίνει? Ευχαριστώ Άν σου βγάζει μήνυμα οτι δεν μπορεί να κάνει save δοκίμασε να τρέξεις το παιχνίδι με δικαιώματα διαχειριστή(run as administrator).
poihths Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 δοκιμάστε να αλλάξετε την ανάλυση της οθόνης σε 'μη native ' επιλογή! η οθονη μου έχει native 1440x900 και την γυρισα σε σε 1360χ1024... γ η εικόνα γίνεται πιο wide και αυξανεται και η "ταχυτητα" στο game και η αποδοση των γραφικών χωρις το παραμικρο κόλλημα.ΤΟ ξέρω ακουγεται περιεργο αλλα με δοκιμες ανακαλύπτεις πολλα καλουδια η είκονα ειναι ακριβώς οπως οταν βλεπεις νοβα.. και δεν ειναι απολυτά φυσιολογικα τα μεγέθη αλλά εχεις την αίσθηση οτι η δράση 'αυξάνεται"
ondine Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά σόρι που επιμένω, αλλά εσάς σας αφήνει να αποθηκεύετε season ή association ή μόνο εγώ έχω αυτό το πρόβλημα? Ξέρει κανείς να μου πει τι συμβαίνει? Ευχαριστώ Έχεις δοκιμάσει να αγοράσεις το παιχνίδι;
Thaninho Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 μολις ανοιγω το game η gpu ανεβαζει πολυ την θερμοκρασια της (58+ απο 30) με αποτελεσμα να σβηνει το pc και να βρομαει το δωματιο μετα.....νομιζω εχω ολες προδιαγραφες για να το παιξω...... 1440x900 ati 5670 6gb ram cpu 2.4 x4 τι να κανω?
nzeppos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Πάντως 58+ για GPU δεν είναι καθόλου πολλοί. Οι περισσότερες πάνε μέχρι 90 άνετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα