Προς το περιεχόμενο

Ποια είναι η καλύτερη GPU που υπάρχει στην ελληνική αγορά;

slekkas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικη εμπειρια δεν εχω αλλα το σιγουρο ειναι οτι εχουν βελτιωθει παρα πολυ σε ποιοτητα κατασκευης.

Δεν ξερω ομως τι παιζει με τις θερμοκρασιες με μια βαση ομως δεν θα εχεις προβλημα.

Παντως το laptop εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα και η gtx260 ειναι η ογδοη πιο δυνατη single καρτα σε notebook που κυκλοφορουν αυτην την στιγμη!

Δημοσ.
Ενδιαφερον η προταση σου. Πιστευτε οτι η 260 θα παιζη ανετα το BFBC2?

Περιμενο τη γνωμη καποιου που εχει δοκιμασει την καρτα με αυτο το παιχνιδι.

η gts 360m το παιζει ανετα ολα στα full ααχ4 οποταν η gtx260m θα το παιζει κ αυτη ανετα!!!

Δημοσ.

τελικά μάλλον σε αυτό θα καταλήξω. Ελπίζω να μην την πατήσω και να παίζει το BFBC2 άνετα. Θα το παραγγείλω αύριο οπότε αν κάποιος πιστεύει ότι είδε κάτι καλύτερο ας μου το πει.

Σας ευχάριστο όλους για την βοηθεια.

Δημοσ.

κοιταξε λιγο το θεμα ποιοτητας τον turbo-x!

εχουν ακουστει αρκετα αρνητικα σχολια γι'αυτα εδω στο φορουμ!

για την καρτα μην ανησυχεις!

το τελιωσα με την gts 360m στα 1920x1080 αναλυση ολα στα full με 2χΑΑ.

και η gtx 260m ειναι καλυτερη!

πρεπει ομως να προσεξεις ακετα τις θερμοκρασιες(οτι καρτα και να εχεις)!

Δημοσ.
τελικά μάλλον σε αυτό θα καταλήξω. Ελπίζω να μην την πατήσω και να παίζει το BFBC2 άνετα. Θα το παραγγείλω αύριο οπότε αν κάποιος πιστεύει ότι είδε κάτι καλύτερο ας μου το πει.

Σας ευχάριστο όλους για την βοηθεια.

Δεν υπαρχει καμια περιπτωση σε αυτην την τιμη να βρεις κατι καλυτερο. Δες παντως και καμια βαση ψυξης. Τα σασι της clevo εχουν παρουσιασει θεαματικη βελτιωση τα τελευταια χρονια.

Δημοσ.
Δεν υπαρχει καμια περιπτωση σε αυτην την τιμη να βρεις κατι καλυτερο. Δες παντως και καμια βαση ψυξης. Τα σασι της clevo εχουν παρουσιασει θεαματικη βελτιωση τα τελευταια χρονια.

ξέρει κανείς να μου πει το Furious πιο μοντέλο τις Clevo είναι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...