Προς το περιεχόμενο

Ποια είναι η καλύτερη GPU που υπάρχει στην ελληνική αγορά;

slekkas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλέπω στα ξένα σίτε ότι υπάρχουν laptop με κάρτες γραφικών όπως η 5770 και 5850 της ΑΤΙ αλλά εδώ δεν βρίσκω καμία πάνω από την 5650. Είναι δυνατών να είμαστε τόσο πίσω στην τεχνολογία η μήπως είμαι χαζός και απλά δεν μπορώ να τα βρω.

Ξέρει κανείς από εσάς κάτι μου εγώ δεν γνωρίζω;

Δημοσ.

και 5850 τις ιδιες επιδοσεις με την 360

---------- Προσθήκη στις 01:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:25 ----------

η γνωμη μου ειναι οτι οι καρτες γραφικων της 1st class σαν single cards και οχι οι sli ή crossfire,δεν εχουν ιδιετερες διαφορες στις πραγματικες επιδωσεις!

Μιλοντας παντα για τις καρτες των φορητων.Για τα σταθερα ειναι μια αλλη ιστορια!

φυσικα μπορει και να κανω λαθος,αλλα δε με ενδιαφερει ιδιετερα!;)

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδια για την βοηθια. Το προβλημα που εχω ειναι οτι μπορώ να αγορασω μονο απο πλαισιο μιας και εκι εχω ενα πιστωτικο 1400€

Το λαπτοπ που μου προτινε ο φιλος: http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Dominus-CL-i7-450.htm ειναι πολυ καλο αλλα δεν μπορω να δοσω πανο απο 1500€.

Το μονο που με νιαζει ειναι να παιζει το Battlefield Bad Company 2. Οι καρτες που με εναδιαφερουν ειναι αυτες:

ATI Mobility Radeon HD 5870

NVIDIA GeForce GTX 285M

NVIDIA GeForce GTX 280M

ATI Mobility Radeon HD 5850

Αν υπαρχει κατι τετοιο στο πλαισιο και δεν το βλεπω παρακαλω πειτε μου.

Δημοσ.
Ευχαριστώ παιδια για την βοηθια. Το προβλημα που εχω ειναι οτι μπορώ να αγορασω μονο απο πλαισιο μιας και εκι εχω ενα πιστωτικο 1400€

Το λαπτοπ που μου προτινε ο φιλος: http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Dominus-CL-i7-450.htm ειναι πολυ καλο αλλα δεν μπορω να δοσω πανο απο 1500€.

Το μονο που με νιαζει ειναι να παιζει το Battlefield Bad Company 2. Οι καρτες που με εναδιαφερουν ειναι αυτες:

ATI Mobility Radeon HD 5870

NVIDIA GeForce GTX 285M

NVIDIA GeForce GTX 280M

ATI Mobility Radeon HD 5850

Αν υπαρχει κατι τετοιο στο πλαισιο και δεν το βλεπω παρακαλω πειτε μου.

Mε 1500Ε στο Πλαίσιο τέτοια κάρτα δεν υπάρχει.:rolleyes:

Δημοσ.

Ενδιαφερον η προταση σου. Πιστευτε οτι η 260 θα παιζη ανετα το BFBC2?

Περιμενο τη γνωμη καποιου που εχει δοκιμασει την καρτα με αυτο το παιχνιδι.

Δημοσ.

Ναι θα παιζει πολυ ανετα ολα τα συγχρονα παιχνιδια με ολες τις ρυθμισεις αρκετα ψηλα, αυτο που δεν ξερω ειναι τι θερμοκρασιες ανεβαζει τοσο το laptop οσο και η ιδια καρτα γραφικων.

Το συνηθισμενο προβλημα των laptop μετα απο μερικους μηνες χρησης.

Δημοσ.
Ναι θα παιζει πολυ ανετα ολα τα συγχρονα παιχνιδια με ολες τις ρυθμισεις αρκετα ψηλα, αυτο που δεν ξερω ειναι τι θερμοκρασιες ανεβαζει τοσο το laptop οσο και η ιδια καρτα γραφικων.

Το συνηθισμενο προβλημα των laptop μετα απο μερικους μηνες χρησης.

Τη γνωμη εχεις για τα λαπτοπ του πλαισιου? Εχεις καθολου προσοπικη εμπιρια? ειναι καποια αλλη ετερια και απλα εχουν βαλει το LOGO τους?

Δημοσ.

Είχα 2 από αυτά και δεν μου βγάλανε κανένα πρόβλημα, μέχρι που τα έδωσα. Το τελευταίο μάλιστα ήταν κορυφή πριν από 2μιση χρόνια καθώς είχε τον τ7600 και την 7950GTXGO. Είναι από την clevo τα σασι. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις θερμοκρασίες - είχα όμως και μια βάση zalman από κάτω. Όλα καλά για μένα.

Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...