pc_admin Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μπηκα στο site για το company of heroes online εχει open beta ,εκανα sighnup ,τρεχω το download ,αλλα μου βγαζει error και δεν προχωραει...παιζει κανενας αυτο το game? τι μπορει να συμβαινει?
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μπηκα στο site για το company of heroes online εχει open beta ,εκανα sighnup ,τρεχω το download ,αλλα μου βγαζει error και δεν προχωραει...παιζει κανενας αυτο το game? τι μπορει να συμβαινει? Τι error σου βγάζει; Δοκίμασες να το ξανατρέξεις (όσο περίεργο και αν ακούγεται υπάρχε ένα γνωστό θέμα με τον installer που λύνεται αν τον ξαναεκτελέσεις). Θα πρέπει επίσης να πληροίς και τις ελάχιστες απαιτήσεις (ειδικά όσον αφορά το χώρο στο δίσκο και τη κάρτα γραφικών) όπως φαίνονται εδώ: http://www.companyofheroes.com/game_info Υπάρχει ήδη θέμα για το Company of Heroes Online. Αυτό.
pc_admin Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 to pc ειναι της υπογραφης μου και ειναι υπερ αρκετο ξανακατεβασα το setup και παλι το ιδιο errror
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν χρειαζόταν να το ξανακατεβάσεις imho, μόνο επανεκτέλεση. Anyway, για αυτό το error εγώ θα δοκίμαζα να κάνω μόνος μου την εγκατάσταση του τελευταίου DirectX runtime. Και καλού - κακού και το Microsoft .NET Framework 4 Client Profile Και μετά επανεκτέλεση του setup. Εδώ υπάρχει ένα σχετικό-παρόμοιο thread, που ίσως θέλεις να παρακολουθείς.
pc_admin Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 thanks επρεπε να τρεξω τον installer .msi απο τον temp folder που ειχε διμιουργηθει και μετα εκανα χειροκινητα εγκατασταση του .net 4 . Τωρα κατεβαζει το παιχνιδι αλλα ειναι 6 gb και θελει 4 ωρες
dead3y3 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν μιλάμε για το απλό CoH που είναι RTS, αλλά για το Online, που είναι MMO RTS.
Liakos_LILIS Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 πραγματικα καταπληκτικο παιχνιδι εχω λιωσει απο οταν βγηκε!
fearwhatnow Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 · Κρυμμένο από kostacurtas, 3 Φεβρουαρίου 2011 - Double Post Κρυμμένο από kostacurtas, 3 Φεβρουαρίου 2011 - Double Post Πολυ ασχημη η ειδηση.Κριμα για τον Wood.Τουλαχιστον να τα καταφερει η γυναικα του που ειναι και εγκυος. http://kotaku.com/5630790/company-of-heroes-developer-killed-in-car-accident
fearwhatnow Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Πολυ ασχημη η ειδηση.Κριμα για τον Wood.Τουλαχιστον να τα καταφερει η γυναικα του που ειναι και εγκυος. http://kotaku.com/5630790/company-of-heroes-developer-killed-in-car-accident
chill Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Τα κατάφερε, ευτυχώς. Ο προγραμματιστής της Relic θυσιάστηκε για να σώσει την έγκυο γυναίκα του Ο Brian Wood -ένας από τους κύριους προγραμματιστές της Relic Entertainment και βασικός σχεδιαστής του Company of Heroes Online- βρήκε τραγικό θάνατο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα την περασμένη Παρασκευή, νότια του Σιάτλ. Ο 33χρονος Wood ήταν πίσω από το τιμόνι ενός Subaru Outback, με την 31χρονη έγκυο γυναίκα του Erin Wood στη θέση του συνεπιβάτη, όταν τους χτύπησε μετωπικά ένα Chevrolet Blazer με οδηγό την 21χρονη Jordyn Weichert. Η Weichert ήθελε να βγάλει τη μπλούζα της καθώς οδηγούσε και ζήτησε από την 22χρονη Samantha Bowling, που βρισκόταν στο κάθισμα του συνεπιβάτη, να κρατήσει για λίγο το τιμόνι. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους: ο 25χρονος Jacob Quistorf και ο 26χρονος Francis Malloy, που βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα του Blazer, και ο Wood. Σύμφωνα με την αστυνομία, η Weichert ίσως και να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών τη στιγμή της σύγκρουσης, ενώ μπορεί να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία και πρόκληση αυτοκινητιστικού ατυχήματος. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου υπάρχει πιθανότητα να καθήσει και η Bowling, αντιμετωπίζοντας τις ίδιες κατηγορίες. Ο Wood, πάντως, είναι ένας πραγματικός ήρωας, αφού έστριψε το αυτοκίνητό του, έτσι ώστε να δεχθεί αυτός τη δύναμη της μετωπικής σύγκρουσης, σώζοντας την έξι μηνών έγκυο σύζυγό του. "Στην τελική του πράξη, έκανε το μόνο πράγμα που θα μας έσωζε. Η αστυνομία λέει ότι εάν είχαμε χτυπήσει το αμάξι μετωπικά, θα είμασταν όλοι νεκροί. Στο τελευταίο δευτερόλεπτο, ο Brian πάτησε πολύ δυνατά το φρένο και έστριψε δεξιά, έτσι ώστε να βρεθεί αυτός στη πορεία του SUV και όχι εγώ και το μωρό. Δεν θα χαραμίσω το δώρο που μας έδωσε. Ήταν ο πιο καλόκαρδος άνθρωπος που θα μπορούσατε να συναντήσετε ποτέ, ο οποίος αγαπούσε τη δουλειά του, αγαπούσε την οικογένειά του και ήταν ο βράχος μου. Δεν είμαι απολύτως βέβαιη για το πώς υποτίθεται πως θα ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου χωρίς αυτόν. Ήταν πραγματικά ένα δώρο και δεν θα άλλαζα το παραμικρό από τις στιγμές που ζήσαμε μαζί. Πάνω απ' όλα, ήταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος..." δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Erin Wood στο The Province. Brian, αναπαύσου εν ειρήνη... Gameover.Gr
tempo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στεναχωρέθηκα τώρα, σίγουρα ένα απο τα top παιχνίδια που όταν αγαπάς αγαπάς και τον δημιουργό του...
mandipl Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 δοκιμαζω το Beta του coh online ....οι χαρτες ειναι βασικα σχεδον οι ιδιοι με το κανονικο coh ...αυτο που αλλαζει ειναι οτι παιρνεις καποιους commander και τους χτιζεις αγοραζοντας ικανοτητες κλπ .....ελαχιστη βελτιωση απο το κανονικο coh ..αγορασα και το Valor Me 8 ευρω απο το steam αποτε ειμαι καλυμμενος ..
kostacurtas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Company of Heroes Online Beta Closing Relic has announced the Company of Heroes Online Beta will be shut down on March 31st, 2011 across all regions. No specific plans were mentioned as to what will happen with the free-to-play, microtransaction version of Relic's popular real-time strategy game moving forward As stated on a Company of Heroes Online closure FAQ, "We are still working on our plans for the Company of Heroes franchise and are not ready to discuss details yet. We will be leveraging all the data and feedback the Company of Heroes Online Beta generated."
LuxJaja Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Που σημαίνει τι αυτό ακριβώς; το κλείνουνε; δε τους πέτυχε και το παρατάνε ή θα κάνουνε κάποια αναβάθμιση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.