andrikakis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Γεια σας!!!!! Χρειαζομαι βοηθεια!!!!Εχω cyta double play και το ιντερνετ ειναι 2mbps!Η forthnet εβγαλε το ιδιο πακετο ομως με ιντερνετ απο 12 εως και 24 μεγκαπιπιες!!!!!!! Ειμαι στο Ηρακλειο Κρητης και δεν εχω ιδεα για το ποσω θα πιανω!!!!Μηπως ξερεται αν Θα πιανω οσο λεει (δηλαδη 12-24) ή θα πιανω το ιδιο με την cyta (δηλαδη 2);;;;;;; Παρακαλω οποιος ξερει ας μου απαντησει!!!!
isay Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Κρητικέ οι ταχύτητες που δίνουν οι εταιρίες είναι ΕΩΣ 24Mbps. Η ταχύτητα που θα κλειδώνεις εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ενδεικτικα: -Η απόσταση από το κέντρο του ΟΤΕ -Από την ποιότητα των συνδεσεων/καλωδίων από το καφαο της γειτονίας σου μέχρι το σπίτι σου Για να δεις πόσο κλειδώνεις στην περιοχή, ρώτα τους γείτονες (1-2 τετράγωνα) για τι ταχύτητες πιάνουν. Περίπου τόσο θα πιάνεις. Συμβουλή: Αν είσαι ευχαριστημένος με την cyta, MHN φύγεις. Πλήρωσε 3 ευρώ επιπλέον και πήγαινε στο πακέτο 8Mbps της CYTA.
andrikakis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Το συμβολαιο ετσι κι αλλιως λιγη οπου ναναι της cyta.... Αρα μια χαρα βολευει να αλαξω εταιρια... Απλος θελω να ξερω ποσο θα πιανω... Αν ο οτε πχ ειναι 1με 2 χλμτρ μακρια ποσο περιπου θα πιανω;;
isay Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Το συμβολαιο ετσι κι αλλιως λιγη οπου ναναι της cyta....Αρα μια χαρα βολευει να αλαξω εταιρια... Απλος θελω να ξερω ποσο θα πιανω... Αν ο οτε πχ ειναι 1με 2 χλμτρ μακρια ποσο περιπου θα πιανω;; Δεν πάει ακριβώς με το μέτρο και η διαφορά 1 από 2 χιλιόμετρα είναι μεγάλη. Σου είπα προηγουμένως Για να δεις πόσο κλειδώνεις στην περιοχή' date=' ρώτα τους γείτονες (1-2 τετράγωνα) για τι ταχύτητες πιάνουν. Περίπου τόσο θα πιάνεις. [/quote']
isay Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Παρακαλώ Όταν μάθεις γράψε σε ποια περιοχή είσαι και τι ταχύτητες πιάνεις, ώστε να ενημερώνεται και το forum
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Για να δεις πόσο κλειδώνεις στην περιοχή, ρώτα τους γείτονες (1-2 τετράγωνα) για τι ταχύτητες πιάνουν. Περίπου τόσο θα πιάνεις. από την στιγμή που έχει ήδη adsl ας κοιτάξει τα line stats που γράφει στο web configutation του ο router...
isay Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 από την στιγμή που έχει ήδη adsl ας κοιτάξει τα line stats που γράφει στο web configutation του ο router... Τώρα βγαίνει με VOIP της Cyta με περιορισμό στα 2Mbps.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 δεν θα μπορεί να δει line attenuation δλδ?
giorgos147 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 τι ειναι αυτα;Πιτε μου και εμενα. Μου πήρε 5 δεύτερα να το βρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.