Προς το περιεχόμενο

Συνδεση Δυκτιου Σε 2 Οροφους

mikeharitakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο 1ο οροφο εχω ενα ρουτερ που δινει ιντερνετ ενσυρματα στο pc και απο κατω ειπαρχει ενας χωρος σαν ημιυπογειο που ειναι σαν μικρο δωματιο και θελω να δωσω και εκει ιντερνετ...η λυση ασυρματου αποκλειετε...κατω ειπαρχει γραμμη τηλεφωνου ιδια με την πανω ειναι dublex δλδ...αν συνδεσω ενα σκετο ρουτερ θα κανω δουλεια?να συνδεσω και ενα 2ο ρουτερ κατω και να λειτουργω 1 το ενα 1 το αλλο?τι αλλο μπορω να κανω?

Δημοσ.

ειναι δλδ σαν να εχεις ενα hub χωρις καλωδια ετσι?λογικα θα μπορω να εχω και πανω και κατω ταυτοχρονα ιντερνετ?

• Super Moderators
Δημοσ.

φεύγει το καλώδιο από το switch, πηγαίνει στο homeplug και μέσω καλωδίου ρεύματος πάει στο άλλο homeplug από το οποίο φεύγει καλώδιο για να πάει στην συσκευή που θες

Δημοσ.

θα συμφωνήσω ότι τα Linksys είναι απο τα καλύτερα στη συγκεκριμένη κατηγορία. Εχουν και το πλεονέκτημα των έχτρα ethernet . Μπορείς να δεια και αντιστοιχo της netgear .

H ταχύτητα που πιανουν έξαρταται απο πολλές παραμέτρους ( αποσταση μπριζας , πολυμπριζα κτλ κτλ .

Απο την ονομάστική ταχύτητα υπολόγισε 40% κάτω τουλάχιστον . Ομως τα 200αρια είναι υπεραρκετα για να παίξεις μια ταινία HD.

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ και 'γω 2 της netgear και το παράξενο είναι πως επικοινωνούν μεταξύ τους ακόμα και αν οι πρίζες είναι σε διαφορετικές φάσεις (έχουμε τριφασικό). Τώρα για ταχύτητες δεν ξέρω, τα χρησιμοποιώ για να συνδέσω VoIP τηλέφωνα με 10Mbit κονέκτορες όμως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...