mikeharitakis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 στο 1ο οροφο εχω ενα ρουτερ που δινει ιντερνετ ενσυρματα στο pc και απο κατω ειπαρχει ενας χωρος σαν ημιυπογειο που ειναι σαν μικρο δωματιο και θελω να δωσω και εκει ιντερνετ...η λυση ασυρματου αποκλειετε...κατω ειπαρχει γραμμη τηλεφωνου ιδια με την πανω ειναι dublex δλδ...αν συνδεσω ενα σκετο ρουτερ θα κανω δουλεια?να συνδεσω και ενα 2ο ρουτερ κατω και να λειτουργω 1 το ενα 1 το αλλο?τι αλλο μπορω να κανω?
tsakonas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Όχι δε γίνεται. Το καλύτερο που μπορείς να βάλεις είναι το homeplug http://www.skroutz.gr/c/131/diafora-diktiaka.html?keyphrase=homeplug
mikeharitakis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 και τι ακριβως γινεται με τα homeplug?επειδη δεν εχω ιδεα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CA%C1%D1%D4%C1+%C4%C9%CA%D4%D5%CF%D5&category2=HOMEPLUG τα βάζεις στην μπρίζα και κάνουν δίκτυο μέσω καλωδίων του ρεύματος
mikeharitakis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 ειναι δλδ σαν να εχεις ενα hub χωρις καλωδια ετσι?λογικα θα μπορω να εχω και πανω και κατω ταυτοχρονα ιντερνετ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 φεύγει το καλώδιο από το switch, πηγαίνει στο homeplug και μέσω καλωδίου ρεύματος πάει στο άλλο homeplug από το οποίο φεύγει καλώδιο για να πάει στην συσκευή που θες
_Anonymous_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Για να παρεις ομως 2 ψιλοκαλα 200αρια... θες κανα 90νταρο100αρι
localy Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 αυτα παρε τα δουλευω εγω εδω και 5 μηνες κανενα προβλημα απο αποψη ταχυτητας
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 τι ταχύτητα πιάνουν? MB/sec από το ένα pc στο άλλο
eliask Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 θα συμφωνήσω ότι τα Linksys είναι απο τα καλύτερα στη συγκεκριμένη κατηγορία. Εχουν και το πλεονέκτημα των έχτρα ethernet . Μπορείς να δεια και αντιστοιχo της netgear . H ταχύτητα που πιανουν έξαρταται απο πολλές παραμέτρους ( αποσταση μπριζας , πολυμπριζα κτλ κτλ . Απο την ονομάστική ταχύτητα υπολόγισε 40% κάτω τουλάχιστον . Ομως τα 200αρια είναι υπεραρκετα για να παίξεις μια ταινία HD.
cb_papi Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Χρησιμοποιώ και 'γω 2 της netgear και το παράξενο είναι πως επικοινωνούν μεταξύ τους ακόμα και αν οι πρίζες είναι σε διαφορετικές φάσεις (έχουμε τριφασικό). Τώρα για ταχύτητες δεν ξέρω, τα χρησιμοποιώ για να συνδέσω VoIP τηλέφωνα με 10Mbit κονέκτορες όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.