Προς το περιεχόμενο

5850 σε crysis warhead

georgeuk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι μόνο που στα γραφικά μένουν πίσω, γραφικά του 2006 τι να τα κάνω. Αφού έχει προχωρήσει η τεχνολογία, έχουμε παραδείγματα από παιχνίδια με πολύ ωραία γραφικά αλλά είναι ελάχιστα.

Και μην ξεχνάμε πως υπάρχουν και οι κονσόλες/exclusives κτλ και για λόγους marketing και κέρδους το pc gaming mένει πίσω. Δεν μπορεί να μου λένε πως το PS3 φοράει chip κάρτας που είναι βασισμένο στην 7900 και παράγει τέτοια γραφικά ενώ ο υπολογιστής μου που έχει πολύ ανώτερη κάρτα δεν μπορεί(βλέπε GTA IV console vs pc version)

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν είπα αυτό. Για να σταματήσει όμως ο κόσμος με το Crysis πρέπει να βγουν παρόμοιας κλάσης παιχνίδια... πράγμα που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ενώ έρχεται το Crysis 2.

Προσωπικά για μένα υπάρχουν παιχνίδια πολύ ανώτερα τόσο σε γραφικά, όσο και σε gameplay και υπόθεση. Είναι αστείο να θεωρείται το Crysis το απόλυτο παιχνίδι στα γραφικά, και ακόμα πιο αστείο να δίνετε 500άρικα σε κάρτες γραφικών με την ελπίδα να το παίξετε καλά.

τι να παιζουμε ?

Δηλαδή θες να μου πεις ρε φίλε ότι δεν ξέρεις άλλα παιχνίδια; Μια ματιά στην ενότητα PC Games να ρίξεις, υπάρχουν αξιόλογα παιχνίδια για να περάσεις την ώρα σου, κλάσεις ανώτερα απ' το Crysis.

Δημοσ.
Χωρίς τα mods το Crysis δεν βλέπετε...

Το Warhead μια χαρα βλεπετε......

Και δεν υπαρχει παιχνιδι να φτανει τα Very High του Crysis.....Μεχρι τα High του και καλα ειναι

Δημοσ.
Το Warhead μια χαρα βλεπετε......

Και δεν υπαρχει παιχνιδι να φτανει τα Very High του Crysis.....Μεχρι τα High του και καλα ειναι

Whatever...

Δημοσ.
Είναι τραγικό και μόνο που ασχολούμαστε σε αυτό το βαθμό με το θέμα της απεικόνισης.

Συμφωνω οτι gameplay is all that matters αλλα οταν αγοραζεις ακριβο hardware εχεις απαιτησεις και στην απεικονιση ;)

Edit:Επαιξα το God Of War 3 στο ps3 προχτες και μπορω να πω οτι τα γραφικα του σε μερικα σημεια ειναι καλυτερα ακομα και απο το PC.....

Βεβαια σε πολλα σημεια ειναι low-textured αλλα σε αλλα.......

Δημοσ.
Είναι τραγικό και μόνο που ασχολούμαστε σε αυτό το βαθμό με το θέμα της απεικόνισης.

Είναι τραγική και η διαφορά με Texture Pack και με το Mod του φωτισμού.

Χωρίς το Texture Pack, τα φίλα φαίνονται χάλια μαύρα, με το Texture Pack, είναι σαν αληθινά! Όσον για τον φωτισμό, απλά απίστευτο!

Συμφωνω οτι gameplay is all that matters αλλα οταν αγοραζεις ακριβο hardware εχεις απαιτησεις και στην απεικονιση ;)

Edit:Επαιξα το God Of War 3 στο ps3 προχτες και μπορω να πω οτι τα γραφικα του σε μερικα σημεια ειναι καλυτερα ακομα και απο το PC.....

Βεβαια σε πολλα σημεια ειναι low-textured αλλα σε αλλα.......

Όταν έχει ακριβό Hardware έχεις απαιτήσεις, είναι λογικό.

Έλα όμως που όταν δεν έχεις, προσπαθείς και θέλεις να αποκτήσεις! :mrgreen:

Όσο για το GOW 3, άστα...

Κάτι τέτοια παιχνίδια βλέπω στο PS3 και κοιτάω το PC μου με απορία... "Γιατί?"

Δημοσ.

Τα γραφικά παίζουν σημαντικό ρόλο στη ατμοσφαίρα που θα δημιουργήσει το παιχνίδι. Άλλη φάση να παίζεις το metro 2033 σε high settings. Παλιά και εγώ που είχα παλιό σύστημα έλεγα ότι τα γραφικά δεν παίζουν μεγάλο ρόλο, μέχρι που πήρα την 5850.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...