Προς το περιεχόμενο

5850 σε crysis warhead

georgeuk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τοσο μεγαλη διαφορα εχει η 5850 με την 5870? σε τι αναλυση παιζεις και τι ρυθμισεις στο game

Η διαφορα ειναι απο 7-10 fps (μεσος ορος)

Δοκιμασε το Warhead να το βαλεις dx9 τρεχει πολυ καλυτερα χωρις καμια διαφορα στην απεικονιση ;)

Δημοσ.

νομιζω βρηκα το προβλημα ειχα το vsync on Και το απενεργοποιησα

1920 resolution

AA2

enthusiast

TimeDemo Play Started , (Total Frames: 3502, Recorded Time: 92.69s)

!TimeDemo Run 0 Finished.

Play Time: 74.91s, Average FPS: 46.75

Min FPS: 30.30 at frame 93, Max FPS: 62.84 at frame 750

Average Tri/Sec: 4297961, Tri/Frame: 91931

Recorded/Played Tris ratio: 5.68

TimeDemo Play Ended, (1 Runs Performed)

Δημοσ.

Παιδιά εγώ έχω 5870 και τα παίζω όλα full στα 60-70 fps(1920*1080)!! Ακούστε τι θα κάνετε. Θα απενεργοποιήσετε το ΑΑ μέσα από το παιχνίδι και θα το βάλετε στο full από το ATI Catalyst Control Center και είναι ακριβώς το ίδιο χωρίς καμία αλλαγή στα γραφικά, απλά πολλά περισσότερα fps!!!:-D

Δημοσ.

αναρωτιομουν αν πρεπει να κανω καμια αλλαγη στο catalyst center Π.χ εκει που λεει 3d ειναι στην μεση. να το βαλω τερμα δεξια?

Δημοσ.
Παιδιά εγώ έχω 5870 και τα παίζω όλα full στα 60-70 fps(1920*1080)!! Ακούστε τι θα κάνετε. Θα απενεργοποιήσετε το ΑΑ μέσα από το παιχνίδι και θα το βάλετε στο full από το ATI Catalyst Control Center και είναι ακριβώς το ίδιο χωρίς καμία αλλαγή στα γραφικά, απλά πολλά περισσότερα fps!!!:-D

Ναι μονο που δεν γινεται να κανεις FORCE AA στο Crysis............

Ανοιξε το AA in-game και θα καταλαβεις τι εννοω

Δημοσ.

Απορώ πως παίζετε με AA το Crysis, εκτός από το ότι το παιχνίδι δεν χρειάζεται AA, όσο άλλα παιχνίδια, με όλα Very High και 0ΑΑ, σέρνεται, πως βάζετε και ΑΑ, απορώ...

Δημοσ.

Εμ, αφού ασχολείστε ακόμα με το Crysis... Άμα δώσατε 400€ για το Crysis, τότε σε πιάσανε κορόιδο.

Δημοσ.

Τα έχω δώσει για το Crysis, αλλά πλέον όχι...

Όταν θα σταματήσει η συμφωνία Crysis με Hardware εταιρίες, θα βγει ένα patch και θα παίζει νεράκι... :P

Δημοσ.
Εμ, αφού ασχολείστε ακόμα με το Crysis... Άμα δώσατε 400€ για το Crysis, τότε σε πιάσανε κορόιδο.

Δεν είπα αυτό. Για να σταματήσει όμως ο κόσμος με το Crysis πρέπει να βγουν παρόμοιας κλάσης παιχνίδια... πράγμα που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ενώ έρχεται το Crysis 2.

Δημοσ.

τι να παιζουμε ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...