georgeuk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Παιδια εχω το εξης συστημα amd quad core phenom 955 3,2ghz 3 step ocz gold 1600mhz ddr3 Gigabyte 790XTA-UD4 XFX radeon 5850 εγκατεστησα εχθες το crysis warhead. ρυθμισεις resolution 1920x1200 antialising 8x quality: enthusiast ολα sync frames: on με αυτες τις ρυθμισεις παιζει αλλα τρωει κοληματα που και που. ειναι φυσιολογικο με τετιο συστημα? οταν βαζω τα quality στο gamer ειναι οκ. μηπως δεν εχω ρυθμισει καλα την καρτα μου
SomethingGR Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Παιδια εχω το εξης συστημα amd quad core phenom 955 3,2ghz 3 step ocz gold 1600mhz ddr3 Gigabyte 790XTA-UD4 XFX radeon 5850 εγκατεστησα εχθες το crysis warhead. ρυθμισεις resolution 1920x1200 antialising 8x quality: enthusiast ολα sync frames: on με αυτες τις ρυθμισεις παιζει αλλα τρωει κοληματα που και που. ειναι φυσιολογικο με τετιο συστημα? οταν βαζω τα quality στο gamer ειναι οκ. μηπως δεν εχω ρυθμισει καλα την καρτα μου Το Anti Aliasing ειναι χοντρο performance killer στο Crysis ειδικα σε 8χ ! Οταν λες κολλημα βεβαια τι ενωεις ακριβος ? Σαν πολυ συντομη παυση millisecond ?
sozz Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 κατεβασε aa βαλε το στο 2-4 αν δεν κανει δουλεια κατεβασε τις σκιες στο gamer
outlaw star Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Παιδια εχω το εξης συστημα amd quad core phenom 955 3,2ghz 3 step ocz gold 1600mhz ddr3 Gigabyte 790XTA-UD4 XFX radeon 5850 εγκατεστησα εχθες το crysis warhead. ρυθμισεις resolution 1920x1200 antialising 8x quality: enthusiast ολα sync frames: on με αυτες τις ρυθμισεις παιζει αλλα τρωει κοληματα που και που. ειναι φυσιολογικο με τετιο συστημα? οταν βαζω τα quality στο gamer ειναι οκ. μηπως δεν εχω ρυθμισει καλα την καρτα μου ναι είναι λογικό μιας και πρόκειται για ένα απο τα πιο βαριά παιχνίδια όσον αφορά τα γραφικά..( μη πω και κακογραμμένο γιατί κάποιοι θα πέσουν να με φάνε..)..αν το ψάχνεις το θέμα γενικά πάντως μπορείς να κάνεις πολλές ρυθμίσεις στο παιχνίδι πέραν των κλασσικών επιλογών που έχει απο το menu..όρεξη να έχεις να διαβάσεις μπορείς να ανατρέξεις στο αντίστοιχο thread στα pc games
georgeuk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Το Anti Aliasing ειναι χοντρο performance killer στο Crysis ειδικα σε 8χ ! Οταν λες κολλημα βεβαια τι ενωεις ακριβος ? Σαν πολυ συντομη παυση millisecond ? Ναι αυτο ακριβως ειδικα στις αποτομες κινισεις δεξια αριστερα
d3m0n Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Ρίξε ΑΑ και κανά βαρύ φίλτρο και θα είσαι ΟΚ. Ρίξε και κανά overclock στην καρτούλα και θα είσαι gg.
georgeuk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 οταν λες φιλτρο πιο ενοεις στα advanced graphic options? πως κανω overclock στην καρτα.
sozz Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 οταν λες φιλτρο πιο ενοεις στα advanced graphic options? πως κανω overclock στην καρτα. κανε αυτα που σου ειπα και θα κερδισεις fps
d3m0n Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Τώρα έχω πολύ καιρό να παίξω crysis και δεν θυμάμαι καλά τις ρυθμίσεις, αλλά πειραματίσου και δες τον καλύτερο λόγο ρυθμίσεων/απόδοσης. Overclock κατέβασε Msi Afterburner για να ανεβάζεις συχνότητα, και με Furmark τέσταρε σταθερότητα.
sozz Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 μπορεις να δοκιμασεις και εσυ τα setting απο μονο σου για να δεις ποιο ειναι το καλυτερο στο ματι σου παντως το shader να τα εχεις φουλ
georgeuk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 μπορεις να δοκιμασεις και εσυ τα setting απο μονο σου για να δεις ποιο ειναι το καλυτερο στο ματι σουπαντως το shader να τα εχεις φουλ Ναι αλλα πριν δεν μου ειπες να εχω τις σκιες στο gamer? H ειναι αλλο αυτο
sozz Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Ναι αλλα πριν δεν μου ειπες να εχω τις σκιες στο gamer? H ειναι αλλο αυτο κανε αυτο που σου ειπα πριν και αν εχεις παλι προβλημα δοκιμασε μονος σου τις ρυθμισεις παντως θα το λυσεις ετσι σκιες στο gamer και antialiasing στο 4χ
mellodos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 8χAA παίζεις σε 5970 league ,χαμήλωσε το.Αμα θές κατέβασε αυτό το bench tool και τρέξε κανα bench.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.