touristas1985 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Καλησπερα εχω ενα fujitsu siemes pi1556v.Αφου εκανα κανονικα shutdown χωρις το λαπτοπ να εχει παρουσιασει κανενα προβλημα μετα απο ωρες προσπαθησα να το ανοιξω.Το μονο που εκανε ηταν ενα μπιπ αναβαν τα 3 λαμπακια(caps num kai scroll) και μετα παλι ξαναρχιζε απο την αρχη η ιδια διαδικασια...Δοκιμασα χωρις μνημες και σκληρο αλλα τιποτα...Η μονη διαφορα ειναι οτι χωρις μνημες δεν κανει το μπιπ...Το σιγουρο ειναι οτι οταν το ανοιγω δουλευει ο σκληρος και το dvd.Επισης δεν εχω καθολου backlight της οθονης...Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να ειναι?Καπου διαβασα οτι πιθανως να οφειλεται σε corrupted bios αλλα δεν ξερω πως μπορω να ξαναπερασω το bios...Δοκιμασα με usb αλλα μαλλον κανω λαθος την διαδικασια...Παντως αν πατησω CTRL+home(που ειναι η συντομευση για να διαβαστει το φλασακι κατα την εκκινηση) το διαβαζει αλλα δεν κανει τιποτα ---------- Προσθήκη στις 19:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:56 ---------- κανεις?
touristas1985 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 μου εχει ξανακαει η vga και δεν ειχε αυτη τη συμπεριφορα...δεν κανει καθολου μποοτ τωρα παρα μονο 1 μπιπ και τιποτα αλλο!ουτε καν το backlight της οθονης αναβει,ουτε το ανεμιστηρακι κατα την εκκινηση.Γι αυτο λεω οτι ειναι δυσκολο να ειναι vga
P270 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 θελει ψαξιμο αν ειναι το main board παει για πεταμα ειναι πολυ ακριβο δεν αξιζει
touristas1985 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 υπαρχει περιπτωση να εχει καει το τσιπακι του bios η απλα να θελει ξανα φλασαρισμα το bios?
GoldenEye Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 δες εδω ο πινακας της καταστροφης. μαλλον παει η μητρικη...http://www.pchell.com/hardware/beepcodes.shtml
touristas1985 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 ναι εβγαλα την μπαταρια και την εβαλα,δοκιμασα και με αλλη μπαταρια αλλα τιποτα...δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλος τροπος να κανω ρεσετ το Bios σε λαπτοπ... οσο για τα μπιπ τα ειδα αλλα εμενα κανει 1 Long beep αναβουν τα 3 λαμπακια και μετα παλι το ιδιο...κατι που δεν αντιστοιχει σε καμια περιπτωση...ηταν το πρωτο που κοιταξα...αξιζει να το στειλω στο επισιμο σερβις η να προτιμησω καποιον ιδιωτη?
LaptopService Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Αν δεν βάλεις άλλη κάρτα να δοκιμάσεις ποτέ δεν θα είσαι σίγουρος. Αυτό που μπορείς να κανείς είναι να βγάλεις τη κάρτα γραφικόν και να το ανοίξεις να δούμε αν έχει την ίδια συμπεριφορά. Μπορείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα από αυτό αν είναι το πρόβλημα στη κάρτα και όχι στο M/Board. Αν δεν βγάλεις άκρη και μένεις Αθήνα περνά μια μέρα από μας για διάγνωση ( http://www.lapotoservice.gr). Δεν θα σε χρεώσουμε για αυτό.
touristas1985 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 δυστυχως δουλευω στο μιλανο αυτο το καιρο...θα ειμαι αθηνα στις 15 του μηνος για μια μερα...μπορω να περασω για μια διαγνωση και αν ειναι κατι που μπορει να επισκευαστει σε λογικο κοστος να το αφησω για επισκευη? (δυστυχως επισης δεν μπορω να το ξανα ανοιξω τωρα για να βγαλω καρτα γραφικων γιατι ο τελευταιος τεχνικος που το ανοιξε απο την δουλεια μου μου χαλασε τις βολτες μιας βιδας και δε βγαινει πλεον θελει πενσα που δεν εχω εδω... :@)... Οταν εβγαλα τις μνημες παντως παρουσιαζε την ιδια ακριβως συμπεριφορα απλα δεν εκανε μπιπ καθολου...δοκιμασα και χωρις δισκο και dvd αλλα καμια διαφορα...Η καρτα γραφικων μου ειχε καει πριν περιπου 1 χρονο και η συμπεριφορα δεν ειχε καμια σχεση με αυτη που εχει τωρα...ειχε το κλασσικο προβλημα οταν καιγεται η καρτα γραφικων οπου τα χρωματα ειναι παρα πολυ αλλιωμενα
touristas1985 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 θελω την βοηθεια σας αν γινεται!επειδη ψαχνω μπας και βρω μεταχειρισμενη μητρικη...να σας ρωτησω...υπαρχει περιπτωση να κανει η μητρικη απο toshiba a100-011 για το δικο μου?το toshiba εχει ιδια καρτα γραφικων και επεξεργαστη t5600...παιζει να κανει? επισης ξερει κανεις αν μπορω να βαλω την δικια μου οθονη(15,4) σε λαπτοπ toshiba παλι 15,4??
turist Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 1) H μητρική δεν παίζει να είναι ίδια 2) Δοκίμασε
touristas1985 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 εχει ιδιο chipset μονο οποτε...δηλαδη μπορω να βαλω το δικο μου επεξεργαστη,μνημες και καρτα γραφικων(ειναι η ιδια) στον toshiba??? η οθονη δεν παιζει να μπει απο τον fujitsu στο toshiba?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.