.:VenoM:. Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Τα εκανα ολα αυτα που μου ειπατε , αλλα οταν τα κανω αply οταν κλεινω το cc και το ξανανοιγω δεν είναι ετσι οπως τα εβαλα , δηλ. δεν μου αποθηκευωνται.
.:VenoM:. Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 δεν αποθηκευεται τίποτα γ@$## . Δεν ξέρω τι να κάνω είμαι σε απελπισία
mitsakhs Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 περιεργο δοκιμασε μονο το το ενα τικαρε αλλαξε το κ μετα ξανα ξετικαρε το κουτακι που εχει [use customs sett..;]..... aply ok..... κ πες....
.:VenoM:. Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Με τιποτα όμως ... ( , πες μου λίγο μήπως πρέπει να ενεργοποιήσω κάποιο προφίλ κτλ .. ? Δεν έχω εμπειρία μe την ATI από τότε που γεννήθηκα nVidia χρησιμοποιούσα
mitsakhs Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 μπα δεν θελη κατι ιδιετερω να εισαι admin.... μαλον θα χρειαστεις κανα reinstal νεους drivers για δωσε μια τελευτεα προσπαθεια στο all αλλαζετα ολα κ μετα aply...
.:VenoM:. Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 ήδη με νέους drivers τα κάνω όλα αυτά . Βασικά κάθε φορά που στην πρώτη καρτέλα το ρυθμίζω ποιότητα μου γαμιούντε όλες οι άλλες ρυθμίσεις .
giorgos147 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δοκίμασε να το ανοίξεις με δικαιώματα διαχειριστή. (Δεξί κλικ στο εικονίδιο--> Run as administrator)
mitsakhs Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 στο display option το εχεις manual??? αλλα δεν εχει σχεση,..... τωρα πoυ το ειδα κανε οτι λει ο απο πανω αν τρεχεις τα windows as admin...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.