alex1987 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Καλησπερα, εχω το εν λογο netbook κ προσπαθω να του περασω τα windows xp αλλα δε μου αναγνωριζει το σκληρο δισκο. Εψαξα στο site της HP αλλα δε βρηκα ακρη. Ουτε στο τηλεφωνο που τους πηρα. Μου λενε οτι πρεπει να χρησιμοποιησω ενα προγραμμα που ειχε περασμενο. Τα windows δεν bootαραν καν και εχω κανει format στο δισκο οποτε πλεον ειναι αδειος. Καμια ιδεα?
stivi1981 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 μαλλον τα windows που πας να περασεις δεν ειναι sata..
alex1987 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 μαλλον τα windows που πας να περασεις δεν ειναι sata.. Αυτο παλι πρωτη φορα το ακουω. Νομιζω drivers για το δισκο πρεπει να φορτωσω οταν ξεκιναει να φορτωνει τα windows αλλα δε βρισκω τιποτα σχετικο.
JohnnyDragon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Υπάρχει ρύθμιση στο Bios για το sata. Άλλαξε την και θα τον δει τον δίσκο.
alex1987 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Υπάρχει ρύθμιση στο Bios για το sata. Άλλαξε την και θα τον δει τον δίσκο. Δεν εχει καποια ρυθμιση στο BIOS το εχω ψαξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.