Προς το περιεχόμενο

Java WSDL Parser

pinkFloyd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ξέρεις κανείς από wsdl parsers??

Αυτό που θέλω να κάνω είναι να δίνω στο πρόγραμμά μου (γραμμένο σε Java) τη URI κάποιου WSDL αρχείου και (χωρίς να έχω οποιαδήποτε πληροφορία για αυτό) να παίρνω το πεδίο types τόσο για τα simple όσο και για τα complex types. Ποιό συγκεκριμένα με ενδιαφέρει να ξέρω από τι αποτελούντε τα complex types..

Προσπάθησα με WSDL4J και με άλλες παρόμοιες βιβλιοθήκες αλλά δεν τα κατάφερα.. Δοκίμασα και με xml βιβλιοθήκες (πχ Apace Xerces) αλλά πάλι τίποτα..

Δεν έχω εμπειρία σε xml/WSDL οπότε μου φαίνεται λίγο βουνό να κάνω τον parser..

Δημοσ.

Κανονικά δεν χρειάζεσαι parser για αυτό.

Με το WSDL περιγράφονται web services. Αν και δεν γράφω java, θυμάμαι πως στο Netbeans έχει έναν τρόπο όπου βάζεις το URL και σου βγάζει αυτόματα κλάσεις ώστε να καλείς τις μεθόδους του web service. Αυτό βέβαια δεν μπορεί να γίνεται runtime.

Δημοσ.

@kagelos: Χρειάζομαι τον parser ακριβώς για να μπορεί να γίνεται η διαδικασία σε runtime (μέσω Apache axis2)

@Red_Phantom: Έχω κοιτάξει και τις δύο βιβλιοθήκες που λες αλλά δεν έβγαλα άκρη. Όπως είπα είμαι νέος σε xml/wsdl και το documentation των βιβλιοθηκών δεν βοηθάει κ πολύ.. Έχεις υπόψιν σου κανένα tutorial ή κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Μπορείς να περιγράψεις λίγο το σενάριο;

Αναρωτιέμαι γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ τι νόημα έχει runtime να καλείς μεθόδους των οποίων δεν γνωρίζεις εκ των πρωτέρων τον ορισμό.

Δημοσ.

Ο χρήστης δίνει το URI του wsdl, υλοποιείται ένας client (runtime) και ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει το web service

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...