Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δεν θέλουμε closed source utorrent, έχουμε open source deluge, που είναι εξίσου εύκολο και βολικό :-D

Γιατί όχι;;;Αν το closed source δουλεύει άψογα είναι κι αυτό ένα κίνητρο για να τελειοποιήσουν και τα open source προγράμματα.Ας υπάρχει και το utorrent για το Linux δεν είναι κακό,άσχετα που κι εγώ θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ τον Deluge:lol:.

Δημοσ.
Γιατί όχι;;;Αν το closed source δουλεύει άψογα είναι κι αυτό ένα κίνητρο για να τελειοποιήσουν και τα open source προγράμματα.Ας υπάρχει και το utorrent για το Linux δεν είναι κακό,άσχετα που κι εγώ θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ τον Deluge:lol:.

Ναι, σωστός, καλά κάνουν και το βγάζουν, απλά εγώ δεν θα το χρησιμοποιήσω :mrgreen:

Δημοσ.

deluge και rtorrent δεν παιζονται!

πολυ καλο και το qbittorent αλλα δεν το δεχονται πολλοι τρακερς

δεν νομιζω οτι εχει να παρει κατι η <<ανοιχτη>> κοινοτητα απο τον προφανως ανυπαρκτο ανταγωνιστη utorrent

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
deluge και rtorrent δεν παιζονται!

πολυ καλο και το qbittorent αλλα δεν το δεχονται πολλοι τρακερς

δεν νομιζω οτι εχει να παρει κατι η <<ανοιχτη>> κοινοτητα απο τον προφανως ανυπαρκτο ανταγωνιστη utorrent

Η ιδέα για την κατασκευή της Linux έκδοσης προτάθηκε μέσα από την «Τράπεζα Ιδεών» της εταιρείας, όπου οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να προτείνουν βελτιώσεις για το πρόγραμμα. Η πρόταση απέκτησε πάνω από 3200 υποστηρικτές από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες κι έτσι η εταιρεία αποφάσισε να προχωρήσει στην υλοποίηση της έκδοσης για Linux.

Πολλοί είναι αυτοί που αναζητούν ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο software που είχαν και στα Windows(κυρίως νέοι χρήστες στο Linux) που δεν τους ενδιαφέρει αν είναι open source.

Εγώ πιστεύω ότι θα έχει κοινό και στο Linux αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα είναι και αναγωνιστικό το ποσοστό.

Επεξ/σία από StefxOup
Δημοσ.
Πολλοί είναι αυτοί που αναζητούν ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο software που είχαν και στα Windows(κυρίως νέοι χρήστες το Linux) που δεν τους ενδιαφέρει αν είναι open source.

Εγώ πιστεύω ότι θα έχει κοινό και στο Linux αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα είναι και αναγωνιστικό το ποσοστό.

Ακριβώς, και μόνο που θα βλέπουν ότι το utorrent, έχει έκδοση και για Linux, είναι καλό από μόνο του. :-)

Δημοσ.

Ακόμα και κανείς να μη το χρησιμοποιήσει, η είσοδος νέων προγραμμάτων στο Linux μόνο καλό μπορεί να κάνει. Πόσο μάλλον με ευρέως γνωστούς τίτλους, όπως το uTorrent.

Δημοσ.

Καλα νεα σιγουρα. Εχω σταματησει απο καιρο να χρησιμοποιω no name προγραμματακια τυπου deluge, ktorrent και transmission που ερχονται μαζι με τις διανομες, και απο δω και περα χρησιμοποιω "μπραντες" free προγραμματα, οπως firefox, VLC, utorrent, τα οποια σε καθε νεα εκδοση βλεπεις προοδο βρε αδερφε!

Αν και στην περιπτωση του utorrent το βλεπω να αποτυγχανει, επειδη θα πεσει σημα απο τον στρατηγο Stallman στους διανομαρχες να αλλαξουν παλι τα APIs, ωστε να αχρηστευθει η closed source εκδοση, αφου δεν θα υπαρχει το source ωστε να γινει compile συμφωνα με το νεο API.

Ειναι ο τροπος του Stallman να αποφευγει την αλλοτριωση του Linux απο τις βγδελυρες δυναμεις του closed source software.

Δημοσ.
Πέντε χρόνια μετά την επίσημη κυκλοφορία του uTorrent για την πλατφόρμα των Windows, η ομάδα ανάπτυξης του προγράμματος ανακοίνωσε ότι εργάζεται πάνω στην κατασκευή μιας έκδοσης συμβατής με εκδόσεις Linux. Η έντονη ζήτηση του προγράμματος από τους χρήστες Linux, απ΄ότι φαίνεται θα ικανοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι.

Το uTorrent κυκλοφόρησε την πρώτη επίσημη έκδοσή του το Σεπτέμβριο του 2005 και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα απέσπασε σημαντικό μερίδιο χρηστών BitTorrent. Το 2006 εξαγοράσθηκε από την BitTorrent Inc. και 2 χρόνια αργότερα η εταιρεία διέθεσε επίσημη έκδοση για Mac.

Η ιδέα για την κατασκευή της Linux έκδοσης προτάθηκε μέσα από την «Τράπεζα Ιδεών» της εταιρείας, όπου οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να προτείνουν βελτιώσεις για το πρόγραμμα. Η πρόταση απέκτησε πάνω από 3200 υποστηρικτές από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες κι έτσι η εταιρεία αποφάσισε να προχωρήσει στην υλοποίηση της έκδοσης για Linux.

Link.png Site: torrentfreak.com

Άντε ωραία. Αυτά είναι. ;)

Δημοσ.
Καλα νεα σιγουρα. Εχω σταματησει απο καιρο να χρησιμοποιω no name προγραμματακια τυπου deluge, ktorrent και transmission που ερχονται μαζι με τις διανομες, και απο δω και περα χρησιμοποιω "μπραντες" free προγραμματα, οπως firefox, VLC, utorrent, τα οποια σε καθε νεα εκδοση βλεπεις προοδο βρε αδερφε!

Αν και στην περιπτωση του utorrent το βλεπω να αποτυγχανει, επειδη θα πεσει σημα απο τον στρατηγο Stallman στους διανομαρχες να αλλαξουν παλι τα APIs, ωστε να αχρηστευθει η closed source εκδοση, αφου δεν θα υπαρχει το source ωστε να γινει compile συμφωνα με το νεο API.

Ειναι ο τροπος του Stallman να αποφευγει την αλλοτριωση του Linux απο τις βγδελυρες δυναμεις του closed source software.

Ο Smplayer ειναι κλασεις ανωτερος απο το VLC, o mozilla ειναι native linux, το Deluge και το KTorrent ειναι πολυ καλυτερα απο το μTorrent.

Δημοσ.
Εχω σταματησει απο καιρο να χρησιμοποιω no name προγραμματακια τυπου deluge, ktorrent και transmission

Δεν κατάλαβα με ποιο τρόπο διαχωρίζεις τα no name και τα μη no name προγράμματα :rolleyes:

Δημοσ.

Τι μου θυμίζει αυτό το σενάριο όμως... :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...