dimitris2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Πέντε χρόνια μετά την επίσημη κυκλοφορία του uTorrent για την πλατφόρμα των Windows, η ομάδα ανάπτυξης του προγράμματος ανακοίνωσε ότι εργάζεται πάνω στην κατασκευή μιας έκδοσης συμβατής με εκδόσεις Linux. Η έντονη ζήτηση του προγράμματος από τους χρήστες Linux, απ΄ότι φαίνεται θα ικανοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι. Το uTorrent κυκλοφόρησε την πρώτη επίσημη έκδοσή του το Σεπτέμβριο του 2005 και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα απέσπασε σημαντικό μερίδιο χρηστών BitTorrent. Το 2006 εξαγοράσθηκε από την BitTorrent Inc. και 2 χρόνια αργότερα η εταιρεία διέθεσε επίσημη έκδοση για Mac. Η ιδέα για την κατασκευή της Linux έκδοσης προτάθηκε μέσα από την «Τράπεζα Ιδεών» της εταιρείας, όπου οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να προτείνουν βελτιώσεις για το πρόγραμμα. Η πρόταση απέκτησε πάνω από 3200 υποστηρικτές από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες κι έτσι η εταιρεία αποφάσισε να προχωρήσει στην υλοποίηση της έκδοσης για Linux. Site: torrentfreak.com
euklidis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Πέντε χρόνια μετά την επίσημη κυκλοφορία του uTorrent για την πλατφόρμα των Windows, η ομάδα ανάπτυξης του προγράμματος ανακοίνωσε ότι εργάζεται πάνω στην κατασκευή μιας έκδοσης συμβατής με εκδόσεις Linux. Η έντονη ζήτηση του προγράμματος από τους χρήστες Linux, απ΄ότι φαίνεται θα ικανοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι. Το uTorrent κυκλοφόρησε την πρώτη επίσημη έκδοσή του το Σεπτέμβριο του 2005 και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα απέσπασε σημαντικό μερίδιο χρηστών BitTorrent. Το 2006 εξαγοράσθηκε από την BitTorrent Inc. και 2 χρόνια αργότερα η εταιρεία διέθεσε επίσημη έκδοση για Mac. Η ιδέα για την κατασκευή της Linux έκδοσης προτάθηκε μέσα από την «Τράπεζα Ιδεών» της εταιρείας, όπου οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να προτείνουν βελτιώσεις για το πρόγραμμα. Η πρόταση απέκτησε πάνω από 3200 υποστηρικτές από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες κι έτσι η εταιρεία αποφάσισε να προχωρήσει στην υλοποίηση της έκδοσης για Linux. Site: torrentfreak.com δεν νομιζω να προχωρησει τοσο πολυ οταν υπαρχουν αρκετα δυνατα προγραμματα ηδη στο λινουξ, αλλα καλοδεχουμενο ειναι και αυτο.
firewalker Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Αν δεν είναι open source δεν έχει και τόση σημασία (υπάρχουν αρκετοί και πολύ καλοί clients). Άλλωστε σαν binary παίζει τέλεια με το wine (σε περιπτώσεις που trackers είναι κολλημένοι σε συγκεκριμένους clients).
Haldol Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Τώρα άμα πω να φτιάξουν πρώτα την έκδοση για MacOS, που πας να κάνεις restart/shutdown και στο ακυρώνει το uTorrent (πρέπει να κάνεις Quit πρώτα - η μόνη τόσο ηλίθια εφαρμογή)... θα είμαι κακός; Anyway. Ελπίζω τουλάχιστον να είναι native GTK+ και όχι κάνα έκτρωμα.
Havik Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Τώρα άμα πω να φτιάξουν πρώτα την έκδοση για MacOS, που πας να κάνεις restart/shutdown και στο ακυρώνει το uTorrent (πρέπει να κάνεις Quit πρώτα - η μόνη τόσο ηλίθια εφαρμογή)... θα είμαι κακός; Anyway. Ελπίζω τουλάχιστον να είναι native GTK+ και όχι κάνα έκτρωμα. όταν λες στο ακυρώνει εννοείς αυτό που κατέβασες από τη στιγμή που το άνοιξες το uTorrent μέχρι το shutdown του pc? στα win δεν το κάνει, εγώ το συνάντησα στο transmission σε linux.
Hetfield Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Εφοσον δεν ειναι open source εχει φαει ηδη ακυρο. Δεν αλλαζω το Deluge με τιποτα στον κοσμο!
damastes Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δεν αλλαζω το Deluge με τιποτα στον κοσμο! +1............................
Linus_21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Καλό προγραματάκι το utorrent. Το τιμώ συνεχώς, όταν μπουτάρω με παράθυρα και όταν βαριέμαι στο ΤΕΙ. Αλλά δεν ξέρω αν θα με κερδίσει ξανα εύκολα, στο Linux. Για να δούμε.
azer Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Καλοδεχούμενη η έκδοση, έστω και καθυστερημένα.. Τελικά σε linux ποιά εφαρμογή είναι η πλέον αποδεκτή για torrents;
SPANK Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το Ktorrent στο ubuntu.Όσο για το utorrent καλοδεχούμενο και στο linux (στα windows πάντως πετάει)
firewalker Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Τελικά σε linux ποιά εφαρμογή είναι η πλέον αποδεκτή για torrents; rtorrent και libtorrent-rasterbar.
gega Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 γιατι οχι και ο Deluge edit: firewalker τωρα ειδα οτι εβαλες και το libtorrent.... Deluge is a full-featured BitTorrent client for Linux, OS X, Unix and Windows. It uses libtorrent ...
euklidis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Καλοδεχούμενη η έκδοση, έστω και καθυστερημένα..Τελικά σε linux ποιά εφαρμογή είναι η πλέον αποδεκτή για torrents; deluge, KTorrent, transmission για GUI rtorrent, libtorrent για κονσολα
Αδμιν Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Ο Transmission μου σπάει τα νεύρα αλλά δεν έχω όρεξη να μεταφέρω τα torrents αλλού. /άσχετο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα