Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλέποντας μία συνέντευξη του Kiefer Sutherland σε ένα βρετανικό κανάλι έπεσα σε έναν άλλο γνωστό μου και είδα και τη δική του που ακολούθησε μετά. Παρουσίασε την σειρά που πρωταγωνιστεί, την έψαξα και είπα να την παρακολουθήσω.

Luther λοιπόν, ένα αστυνομικό δράμα του BBC που αναλύει τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του ντετέκτιβ John Luther καθώς εκείνος και το αστυνομικό του τμήμα εξιχνιάζουν τα διάφορα εγκλήματα που προκύπτουν.

Το ρόλο του John Luther ενσαρκώνει ο Idris Elba (aka Stringer Bell , The Wire).

Τσεκάρετε!

Επίσημο site σειράς

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλο αλλα τπτ ξεχωριστο....

Ποιο πολυ κερδιζει τις εντυπωσεις η τρελη κοκκινομαλλα παρα ο Luther.

Δημοσ.

αρκετα καλο ειναι

με ενδιαφερον χαρακτηρες

αλλα ψυχολογικο crime drama σαν το wire in the blood μαλλον δεν θα ξαναδουμε...

Δημοσ.

Πολύ άρρωστο είναι ρε γμτ το wire in the blood. Μου αρέσει δε λέω αλλά κάτι με πιάνει στα περισσότερα επεισόδια. Και λίγο ξενέρωσα που άλλαξαν έτσι απότομα την ντισιάι και το σταμάτησα να το βλέπω κάπου εκεί. Είναι καλό στη συνέχεια?

Το Λούθερ και εγώ το χάζευα λίγο μια μέρα. Μήπως να δω αυτό αντί τη συνέχεια του άλλου?

Δημοσ.

Thumbs up κι από μένα για Wire in the blood.

Για Luther είχα μεγάλες προσδοκίες,δυστυχώς απογοητεύτηκα γρήγορα. Ίσως αναθεωρήσω στη συνέχεια.

Hit or miss γενικά το BBC,σε τέτοιες σειρές.

Psychoville όμως,hit all the way.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Και εκει που ελεγα, δεν εχει γινει τιποτα αξιοσημειωτο,

πεθαινει ο Τζαστιν απο τη σοτγκανια. Απιστευτη σκηνη διοτι δεν το περιμενες και πολυ διοτι ο τυπος ηταν συμπαθης και σκεφτοσουνα οτι δεν θα πυροολουσε καποιο αστυνομικο ή αθωο. Wow και για οτι εγινε και οτι επιτελους στο επομενο θα δειξουν την Alice. About time!

Δημοσ.

Και εκει που ελεγα, δεν εχει γινει τιποτα αξιοσημειωτο,

πεθαινει ο Τζαστιν απο τη σοτγκανια. Απιστευτη σκηνη διοτι δεν το περιμενες και πολυ διοτι ο τυπος ηταν συμπαθης και σκεφτοσουνα οτι δεν θα πυροολουσε καποιο αστυνομικο ή αθωο. Wow και για οτι εγινε και οτι επιτελους στο επομενο θα δειξουν την Alice. About time!

Ενώ αυτά που έκανε ο όχλος δεν ήταν αξιοσημείωτο....?

Δημοσ.

Thumbs up κι από μένα για Wire in the blood.

Για Luther είχα μεγάλες προσδοκίες,δυστυχώς απογοητεύτηκα γρήγορα. Ίσως αναθεωρήσω στη συνέχεια.

Hit or miss γενικά το BBC,σε τέτοιες σειρές.

Psychoville όμως,hit all the way.

Και για μένα η σειρά δεν λέει τίποτα.Κρίμα και εγώ με τις προσδοκίες έμεινα.Όλο στο γρήγορο πήγαινε μέχρι και το δεύτερο επισόδιο του δεύτερου κύκλου που άντεξα να δω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...