gregmits Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Όπωσδήποτε θα πάρεις την Dell. (Μη σου πω και την U2410...) Το τροφοδοτικό φτάνει και περισσεύει. Για το από που τώρα.. Πράγματι από διαφορετικά καταστήματα θα βγει φθηνότερο, αλλά αν μπορείς κάνε μία συγκεντωτική (εκτός οθόνης) από ένα μαγαζί και ζήτα τους να σου κάνουν καλύτερη τιμή..λογικά θα κόψουν.
P@no- Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 αποφασισα να τα παρω απο διαφορετικα καταστηματα για να παρω και τη χαρα της συναρμολογησης οπως αναφερθηκε και παραπανω αλλα εχω ενα θεμα τον επεξεργαστη πως θα τον βαλω μονος μου??
lionheart75 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 όπως ανέφερε νωρίτερα και ο Νίκος, υπάρχουν πολλά videos στο youtube που μπορείς να δεις και να σε βοηθήσουν, πρίν κάνεις οτιδήποτε. Πάντως σε κάθε περίπτωση αν νομίζεις ότι δεν μπορείς καλύτερα όπως σου είπα να απευθυνθείς σε κάποιον φίλο σου που σίγουρα ξέρει ή διαφορετικά να το δώσεις κάπου να στο συναρμολογήσουν. Και πάλι πιστευω κερδισμένος θα βγείς σε χρήματα. Τελος, όσον αφορά τα ηχεία δεν ξέρω τι ζητάς και τι προτιμάς, όμως επειδή τα harman τα έχω είναι φοβερά ηχεία. Δεν θα το μετανιώσεις.
LeoNaXe Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 φίλε στο manual της μητρικής άμα διαβάσεις τα εξηγεί όλα, το πιο πιθανόν να ζοριστείς στα καλοδιάκια power on/off, restart και led αλλά άμα δεις το manual δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, όλα τα άλλα είναι σαν να βάζεις κασέτα σε ATARi όταν πάρεις όλα τα κομμάτια κάνε ένα φραπεδάκη και με το πάσο σου σιγά σιγά όλα θα τα καταφέρεις
P@no- Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 παιδια ευχαριστω πολλυ για τον χρονο σας και μαλλον κατεληξα στην συνθεση του lionheart75
LeoNaXe Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 καλή η επιλογή σου, θα έχεισ pc που θα παίζεις όλα τα game στα full για πολύ καιρό, και άμα κολίσεις κάπου στο στήσιμο όπως είπαν τα παιδιά τραβάς φωτογραφία για την απορία σου και θα λυθεί
P@no- Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 α και κατι αλλο καπου ακουσα οτι για να βαλω τον επεξεργαστη πανω στην μητρικη χρειαζεται να βαλω στον επεξεργστη μια "παστα" απο που θα την προμηθευτω?
lionheart75 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Καλορίζικο το τουμπανάκι και ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε.
P@no- Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 πιστευω πως οταν το στεινω θα εχω πολλες αποριες
LeoNaXe Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 η ψήκτρα πρέπει να έχει πάνω του αλλά δεν είμαι σίγουρος, αυτή η πάστα είναι για να ενωθεί ο επεξεργαστής με την ψήκτρα έτσι ώστε να έχει τέλεια αγωγιμότητα, υπάρχουν στα καταστήματα, άμα πας στα πλαίσιο θα σου δώσουν αλλά τώρα άμα υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο καλύτερο άς σου πουν εδώ τα παιδιά γιατί με τέτοια εγώ δεν πολυξέρω
lionheart75 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 α και κατι αλλο καπου ακουσα οτι για να βαλω τον επεξεργαστη πανω στην μητρικη χρειαζεται να βαλω στον επεξεργστη μια "παστα" απο που θα την προμηθευτω? Και απο εδώ μπορείς: http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Aircooling/Thermal-Paste/Arctic-Cooling-Paste-Silver-5-AS5-3-5G.htm Δες βιντεο ή ενημερώσου απο το site της arctic για το πώς θα την τοποθετήσεις στον cpu. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την πάστα που έχει η ψύκτρα του cpu όπως είπε κι ο leonaxe, αλλά η arctic silver 5 είναι για καλύτερα αποτελέσματα σε θερμοκρασίες ειδικά αν σκέφτεσαι να κλοκάρεις. Πάντως για αρχή και η stock θα σε καλύψει.
LeoNaXe Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 πιστευω πως οταν το στεινω θα εχω πολλες αποριες ότι απορία και να έχεις εμείς εδώ είμαστε:-D:-D:-D
P@no- Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 κατσε δεν καταλαβα την παστα την χρειαζομαι για να συνδεσω τον επεξεργαστη με την ψυκτρα?
lionheart75 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 κατσε δεν καταλαβα την παστα την χρειαζομαι για να συνδεσω τον επεξεργαστη με την ψυκτρα? Ναι η θερμοαγώγιμη πάστα μπαίνει ενδιάμεσα στον cpu και στην ψύκτρα του. Επειδή όμως η ψύκτρα των επεξεργαστών περιλαμβάνει ήδη πάστα ενσωματωμένη στην ψύκτρα (σαν αυτοκόλλητο απο την μεριά που θα ακουμπήσει στον επεξεργαστή), μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή, δηλαδή απλά να τοποθετήσεις της ψύκτρα όπως έρχεται πάνω στον cpu, αφού τον τοποθετήσεις σωστά στην μητρική πρώτα. Διαφορετικά αν σκοπεύεις να αλλάξεις πάστα με μιά καλύτερη όπως η arctic silver 5, θα πρέπει πρώτα να καθαρίσεις την επιφάνεια την ψύκτρας απο την stock πάστα με την οποία έρχεται και μετά να βάλεις την άλλη (μικρή ποσότητα) πάνω στον cpu. Mπορείς να την απλώσεις (μιά πολύ λεπτή στρώση), χρησιμοποιώντας μιά πλαστική τηλεκάρτα. Παρακολούθησε videos στο youtube για την διαδικασία, υπάρχουν ουκ ολίγα. Προσοχή στο να τοποθετήσεις το cpu απο τη σωστή μεριά στην μητρική, βλέποντας το σημαδάκι (τριγωνάκι) που έχει στην μία γωνία του ο cpu να ταιριάζει με το σημαδάκι (τριγωνάκι) που έχει και η βάση της μητρικής πανω στην οποία θα κουμπωσει. Αφού τον τοποθετήσεις και τον κουμπώσεις (ασφαλίσεις) με το ειδικό έλασμα μετά τοποθετείς την ψύκτρα πάνω στην επιφάνεια του cpu κουμπώνοντας την ψύκτρα με τα δύο κλίπς που έχει προκειμένου να ασφαλίσει και να πατάει σωστά πάνω στον επεξεργαστή. Ξαναλέω γιατι είναι σημαντικό. Μην επιχειρήσεις να κάνεις αυτή την διαδικασία αν νομίζεις ότι δεν έχεις καταλάβει 100% τι πρέπει ακριβώς να κάνεις. Είναι κρίμα να κάνεις καμμιά ζημιά που μπορεί να είναι ανεπανόρθωτη. Δεν είναι καθόλου δύσκολο αλλά κάποιοι μπορει απλά να μην τα καταφέρνουν, δεν υπάρχει ντροπή σε αυτό. Αν δείς λοιπόν ότι δεν μπορείς, απευθύνσου σε κάποιον που γνωρίζεις ότι σίγουρα ξέρει.
benign Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Να γειωθεις σε καποιο μεταλικο αντικειμενο πριν αρχισεις να πιανεις το hardware για να αποφυγεις τον στατικο ηλεκτρισμο.Οι επαγγελματιες τεχνικοι η φορουν ενα ειδικο δακτυλιδι η βαζουν καποια ειδικα λεπτα γαντια οταν ακουμπουν τα components,ειδικα το cpu.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.