Προς το περιεχόμενο

New Pc μεχρι 1500

P@no-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

για αρχή οχι δεν θα χρειαστείς καλύτερη ψύκτρα. εκτός αν θες εσύ ο ίδιος να πάρεις άλλη ( καμία διαστημική με ledakia για να κάνεις το εφφέ σου! )

δώσε προσοχή εκεί που χρειάζεται μιας και δίνεις πολλά λεφτά για το pc, πχ το τροφοδοτικό

Δημοσ.

οχι δεν σκοπευω να κανω overclock επισης επειδη τα κομματια του pc ειναι απο διαφοερετικα μαγαζια εαν πχ χαλασει ο σκληρος τον παω στο μαγαζι που τον πηρα για να μου τον αλλαξουν και εκεινη δεν μου τον αλλαζουν με τη δικαιολογια οτι κατι αλλο φταει εγω τι κανω???

---------- Προσθήκη στις 15:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:52 ----------

ενα τροφοδοτικο τον 650 watt πιστευω οτι θα ειναι καλητερο

Δημοσ.

τα κομμάτια συνήθως συνοδεύονται απο εγγύηση. γιαυτο να προτιμήσεις επώνυμα καταστήματα.

εγώπχ μια ζωή απο το πλάισιο παίρνω γιατι ξέρω όποτε θα έχω πρόβλημα εντός εγγύησης , θα μου το αντικαταστήσουν χωρίς να με ζαλίζουν

στο ξαναλέω τελευταία φορά. στην τελική εσύ αποφασίζεις.

στην συνθεση έχεις πολά περιφερειακά που ρουφάνε ρεύμα αρκετό. η κάρτα γραφικών θέλει minimun 500W. οταν την πας σε full load θα κλατάρει το σύστημα. μην τσιγκουνέυεσε τα λεφτα σου για το τροφοσοτικό. είναι η καρδιά του συστήματός σου!

Δημοσ.

κοιτα το κουτι που θελω στο πλαισιο εχει γυρω στα 140 ευρω και στο pc1 εχει 112 ευρω γιατι να μην προτημισω το δευτερο?

Δημοσ.
κοιτα το κουτι που θελω στο πλαισιο εχει γυρω στα 140 ευρω και στο pc1 εχει 112 ευρω γιατι να μην προτημισω το δευτερο?

δεν αναφέρομαι για κουτι, πληκτρολόγιο κτλ.

αναφέρομαι σε πιο ευπαθη περιφερειακά όπως κάρτα γραφικών, κάρτα ήχουν, σκληρός, μητρική και οθόνη

Δημοσ.

και εγω στην αρχη ελεγα να παρω το pc απο πλαισιο αλλα μετα ειδα οτι αμα παρω απο διαφορετικα μαγαζια καποια πραγματα μου ερχεται πιο φτηνα

Δημοσ.

ναι ρε συ.

απλά κάποιο μαγαζάκι της γειτονιάς μπορεί να σου δώσει λίγο φθηνότερα κάποιο περιφερειακό. αλλα σε ενα μήνα μπορέι το περιφερειακό να τα τινάξει και το μαγαζάκι να μην στο αντικαταστήσει ή να το πάρει και να το στείλει σε καμιά αντιπροσωπεία εκτός και να σε έχουν στο περίμενε. (τοχα παθει παλία και έμαθα)

το πλάισιο έχει στοκ και στο αντικαθηστά στο καπάκι ( και μην κολλάς στο πλαίσιο, μπορεί να είναι οποιοδήποτε μεγάλο μαγαζί/αλυσίδα)

---------- Προσθήκη στις 16:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:03 ----------

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ τσέκαρε

Xilence SPS-XP850.XQ.R2 850W 80+ Silver Modular PSU

Xρησιμοποιεί έναν αυτορυθμιζόμενο ανεμιστήρα 135mm για τη διατήρηση της θερμοκρασίας -αλλά και του θορύβου- σε χαμηλά επίπεδα, και σε συνδυασμό με το σύστημα προστασίας Over Temperature Protection (OTP) εξασφαλίζει την ασφαλή λειτουργία του τροφοδοτικού σας.

Το μοντέλο της Xilence παρέχει επιπλέον προστασία στον υπολογιστή σας από τις απότομες αυξομειώσεις της τάσης του δικτύου και από πιθανό βραχυκύκλωμα με τις λειτουργίες Over Voltage Protection (OVP), Under Voltage (UVP), Over Power Protection (OPP), Over Current Protection (OCP), OverLoad (OLP) και Short Circuit Protection (SCP).

Με το ενεργό PFC (active Power Factor Correction) εγγυάται σταθερότητα και αποτελεσματικότητα στις επιδόσεις του και είναι πιστοποιημένο 80+ (silver) για την εξοικονόμηση ενέργειας και προστασία του περιβάλλοντος. Συνοδεύεται από 5 χρόνια εγγύηση Πλαισίου.

ή αυτό

Corsair CMPSU-850HXEU PSU (850W)

Δημοσ.
δε θα έλεγα οτι η οθόνη αυτή τα σπάει. απο που το βγάζεις αυτό?

έχει απο τα μεγαλύτερα Pixel pitch

το response time ειναι 8ms ενώ θα έπρεπε να ήταν απο 5 και κάτω

έχει χαμηλό contrast

και γενικά με 240 ευρώ βρίσκω καλύτερες οθόνες!

ΔΕΣ ΕΔΩ

LG W2361V-PF TFT Monitor 23''

LG W2353V-PF TFT Monitor 23''

LG W2363V-WF TFT Monitor 23''

LG M2362D-PC LCD-TV Monitor

επίσης το τροφοδοτικό στο σύστημα του lionheart75 είναι μικρό. 500W είστε σοβαροί? μια θα δουλέυει μια δε θα δουλεύει με το 500αρι ( που θεωρείτε το μίνιμουμ ) ξέρετε τι ρουφάει η HD5870 1GB ?

δείτε εδω το Power consumption

χτύπα ενα 800αρι φίλε ναχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Καλό είναι άμα δεν ξέρουμε κάποια πράγματα να μην ποστάρουμε ότι νά ναι.

H dell είναι απίστευτη οθόνη και δεν έχει καμμια σχέση με την LG που παραθέτεις φίλε. ΚΑΜΜΙΑ!

Συγκρίνεις 2 διαφορετικές τεχνολογίες panels και όσον αφορά το responce time απλα κουραφέξαλα. Ειλικρινά πιστευεις ότι η Lg έχει 2ms απόκριση? ή να το πώ διαφορετικά, In gaming είσαι ικανός να καταλάβεις τη διαφορά? Προφανώς δεν έχεις δει την ultrasharp απο κοντά...;)

Eπίσης το 550άρη 80+ της corsair είναι απόλυτα ικανό να ανταπεξέλθει στο set up που προτείνω φίλε μου. 620W εδώ psu με 2x5850 και τον 955 o/c στα 3,8, 3 δίσκους ένα lcd panel 5.25 και ένα κάρο ανεμιστήρες.

Όταν το τροφοδοτικό είναι επώνυμο δεν υπάρχει πρόβλημα φίλε. Το 850w psu για την συγκεκριμένη σύνθεση είναι για τους άσχετους ή για αυτούς που δεν έχουν τι να κάνουν τα φράγκα τους.

Φιλικά πάντα. :P

Δημοσ.

φιλικά πάντα ναι. δε θα σκάσω εγώ τα 1500 ευρώ. άλλος θα τα σκάσει. και ίσως και να ξενερώσει.

Δημοσ.

Πάντως κάποια στιγμή τσέκαρε τη διαφορά αναμεσα σε In-Plane Switching (IPS) panels και Twisted Nematic (ΤΝ) panels, απλά για να καταλάβεις τη διαφορά ανάμεσα στην dell και στην lg. :-)

Εννοείται ότι ο TS θα σκάσει τα λεφτά, δεν νομίζω ότι θέλει κανείς το κακό του, ούτε ότι όσοι μπήκαν στον κόπο και πρότειναν συνθέσεις το έκαναν απλά για να ποστάρουν κάτι. Αλλωστε λίγο πολύ αυτά που προτάθηκαν εδώ έχουν προταθεί και σε άλλα threads κατά καιρούς. Έχει πιστευω την ικανότητα να κρίνει τι τον συμφέρει και τι όχι. :-)

Δημοσ.

ενας φιλος μου εχει την 5850 και την τρεχει με ενα 500αρι τροφοδοτικο πιστευω πως θα ειναι οτι πρεπει .οταν πηγα προχτες στα multirama και τους ειπα οτι θελω να αγορσω εναν υπολογιστη το πρωτο πραγμα που μου ειπαν ειναι οτι αμα τον παρω μετροιτης οπου και αυτο θα κανω θα μου κανουν καλυτερη τιμη γι αυτο θελω να τον παρω απο ενα καταστημα αλλα και παλι πιστευω οτι επειδη καποια πραγματα που θελω υπαρχουν και με ποιο χαμηλες τιμες απο οτι στο ταδε μαγαζι ειμαι σε διλημμα γιατι πανω κατω ερχεται τα ιδια λεφτα

Δημοσ.

Κατ΄αρχάς το 550άρη corsair που σου προτείνω θα σε υπερκαλύψει με όλη την σύνθεση και την 5870 (όχι με 5850) καθώς και έχει headroom για να προσθέσεις επιπλέον σκληρούς ή fans στο μέλλον. (εκτός 2ης 5870).

Τώρα για το θέμα των parts και απο πού θα τα πάρεις...

Γνώμη μου και επιμένω σε αυτό, είναι να τα πάρεις απο τα μαζαγιά που προτάθηκαν και να τα συναρμολογήσεις εσύ ή κάποιος φίλος σου που ξέρει. Έτσι και θα πάρεις την ικανοποίηση της δημιουργίας, και θα το φτιάξεις καλυτερα απο το να στο στήσουν άλλοι, και θα γλυτώσεις λεφτά αλλά τέλος και θα πάρεις parts που δεν υπάρχουν όλα σε ένα μαγαζί.

Υπομονή μόνο να έχεις να περιμένεις να τα μαζέψεις όλα, τίποτα αλλο. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...