mitsakhs Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 καλημερα παιδεια εχω το εξης προβλημα οταν ανιγω φακελους με λιγα η πολλα αρχεια αρχικα τα διχνει ασπρα χωρις την εικονα του και αν περιμενο λιγο τα διχνει κανονικα... επισις μερικες φορες οταν ανιγο φακελο φωρτονει πανω ποση ωρα και παω πισω μπρος για να μπω..... καθε μερα το κανω 5-6 defrag me diskeepr .... σκληρως : wd6400aaks ελπιζω μιν σας ζαλισα θενκς
mitsakhs Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 καλημερα παιδεια εχω το εξης προβλημα οταν ανιγω φακελους με λιγα η πολλα αρχεια αρχικα τα διχνει ασπρα χωρις την εικονα του και αν περιμενο λιγο τα διχνει κανονικα... επισις μερικες φορες οταν ανιγο φακελο φωρτονει πανω ποση ωρα και παω πισω μπρος για να μπω..... καθε μερα το κανω 5-6 defrag me diskeepr .... σκληρως : wd6400aaks ελπιζω μιν σας ζαλισα θενκς κανεις με κινο προβλημα ???
antonl Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δοκίμασε να κάνεις τις ίδιες ενέργειες με απενεργοποιημένο το antivirus.
mitsakhs Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 κανε ελεγχο με software του κατασκευαστη πιο προγραμα ενοις ?
mitsakhs Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 ευχαριστω πολλη για τιν ωρα σου θα κανω ενα τεστακι να δω
Benton Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Εχεις εγκατεστημενο το AVG?οταν ανοιγα εναν φακελο σκαναρε ολα τ'αρχεια μεσα σ'αυτον και εκανε λιγη ωριτσα για να μου εμφανισει τα εικονιδια...ειδικα οταν ηταν φακελος με προγραμματα και εκτελεσιμα αρχεια γενικα,exe κτλ...
antonl Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δοκίμασε να κάνεις τις ίδιες ενέργειες με απενεργοποιημένο το antivirus. Αυτό το δοκίμασες;
STORM1978 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 για δοκιμασε να βαλεις τα windows να φορτωνουν τα παντα στην μνημη και οχι να χρησιμοποιουν τον σκληρο για εικονικη μνημη. απο την στιγμη που εχεις 4 γιγα μνημη κατεβασε το asshampoo win optomizer 6 και στην καρτελα tweaking στο memory management διαλεξε και τα δυο και πατα οκ. παντως στο δικο μου δουλευει μια χαρα και εχω τους ιδιους σκληρους με σενα αλλα 500 γιγα.
mitsakhs Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 οκ ευχαριστω θα το δοκιμασω παντος το προγνοστικο δεν εβγαλε τπτ κακο pass... με κλειστο το antivirus το ιδιο..... edit εκανα αυτο με το pagefile ειναι μεν πο γρηγορο και σε ευχαριστω α λλα δεν ληθικε :/
Evgenios1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Για δες μηπως σβηνει καθε τοσο. Υγ: Control Panel Power Options Change Plan Settings Change Advanced Settings
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.