Προς το περιεχόμενο

προβλημα σκληρου ??

mitsakhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδεια εχω το εξης προβλημα οταν ανιγω φακελους με λιγα η πολλα

αρχεια αρχικα τα διχνει ασπρα χωρις την εικονα του και αν περιμενο λιγο τα διχνει κανονικα... επισις μερικες φορες οταν ανιγο φακελο φωρτονει πανω ποση ωρα και παω πισω μπρος για να μπω..... καθε μερα το κανω 5-6 defrag me diskeepr :rolleyes: ....

σκληρως : wd6400aaks

ελπιζω μιν σας ζαλισα θενκς :P

Δημοσ.
καλημερα παιδεια εχω το εξης προβλημα οταν ανιγω φακελους με λιγα η πολλα

αρχεια αρχικα τα διχνει ασπρα χωρις την εικονα του και αν περιμενο λιγο τα διχνει κανονικα... επισις μερικες φορες οταν ανιγο φακελο φωρτονει πανω ποση ωρα και παω πισω μπρος για να μπω..... καθε μερα το κανω 5-6 defrag me diskeepr :rolleyes: ....

σκληρως : wd6400aaks

ελπιζω μιν σας ζαλισα θενκς :P

κανεις με κινο προβλημα ???

Δημοσ.

Εχεις εγκατεστημενο το AVG?οταν ανοιγα εναν φακελο σκαναρε ολα τ'αρχεια μεσα σ'αυτον και εκανε λιγη ωριτσα για να μου εμφανισει τα εικονιδια...ειδικα οταν ηταν φακελος με προγραμματα και εκτελεσιμα αρχεια γενικα,exe κτλ...

Δημοσ.

για δοκιμασε να βαλεις τα windows να φορτωνουν τα παντα στην μνημη και οχι να χρησιμοποιουν τον σκληρο για εικονικη μνημη. απο την στιγμη που εχεις 4 γιγα μνημη κατεβασε το asshampoo win optomizer 6 και στην καρτελα tweaking στο memory management διαλεξε και τα δυο και πατα οκ. παντως στο δικο μου δουλευει μια χαρα και εχω τους ιδιους σκληρους με σενα αλλα 500 γιγα.

Δημοσ.

οκ ευχαριστω θα το δοκιμασω παντος το προγνοστικο δεν εβγαλε τπτ κακο pass... με κλειστο το antivirus το ιδιο.....

edit εκανα αυτο με το pagefile ειναι μεν πο γρηγορο και σε ευχαριστω :) α λλα δεν ληθικε :/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...