Trapper Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα, Θέλω να αγοράσω modem για το σπίτι μου και είμαι, όπως λέει και ο τίτλος, μεταξύ Thomson TG585v7 και Netgear DGN2000. Ποιο από τα δύο να διαλέξω γιατί έχω μπερδευτεί λιγάκι; Τα χαρακτηριστικά της γραμμής μου είναι τα ακόλουθα: SNR Margin: Downstream 10.8 Upstream 9.6 db Line Attenuation: Downstream 39.7 Upstream 20.5 db Data Rate: Downstream 5824 931 kbps (καμιά φορά κλειδώνει και λίγο καλύτερα - τώρα έχω modem baudtec, το κλασσικό που δίνει το conn-x). Σημείωση, πως με ενδιαφέρει πολύ και η ισχύς του σήματος του modem γιατί το σπίτι είναι διώροφο.
poulinos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 αν και το attenuation σου ειναι λιγο οριακα εν τουτοις Netgear.εκτος αν εχεις τιποτα θεμα με αποσυνδεσεις οποτε thomson
_Anonymous_ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 παιζει καλα το 2000 και με πιο πολυ attenuation
Trapper Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Οχι, αποσυνδέσεις μου κάνει σπάνια. Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 αν δεν εχεις αποσυνδεσεις τοτε οκ..anonymous δυστυχως στην ελλαδα δεν ειναι μονο το attenuation για το αν θα παιξει το ρουτερ αλλα και ποσο σταθερο ειναι το margin.μπορει οπως λες ο ενας να εχει 50 attenuation και να παιξει το Netgear και ο αλλος να εχει 40 και απλα να κανει τρελα πανω κατω το margin και να μην παιζει για αυτο ρωτησα και για αποσυνδεσεις.επειδη ειδα και λιγο οριακα το attenuation.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.