Προς το περιεχόμενο

Entity Relationship Διάγραμμα για Βάση δεδομένων

karabouzouk...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω για μια εργασία να σχεδιάσω το διάγραμμα οντοτήτων συσχετίσεων. Έχω φτάσει σε ένα σημείο και μου επισημάνθηκαν κάποια λάθη μερικά από τα οποία διόρθωσα και κάποια όχι.. Σας δείχνω πώς είναι το διάγραμμά μου μέχρι τώρα και την εκφώνηση μήπως μπορέσετε να μου πείτε μια γνώμη..

Τα λάθη που επισημάνθηκαν είναι:

- λείπουν κάποια ξένα κλειδιά πχ στο σχόλιο ή στο ερευνητικό έργο που δεν ξέρω πού είναι σωστό να το βάλω

- το πρωτεύον κλειδί στον φορέα, το όνομα του δλδ είναι λάθος μου είπαν.. τι άλλο να βάλω σαν κλειδί..? να το βάλω σαν συνδιασμό? να ορίσω ξέρω γω id_φορέα..?

- ο ρόλος στους ερευνητές δεν είναι σωστός αλλά δεν ξέρω που αλλού μπορεί να πάει

-δεν έχω βάλει τον κύριο φορέα ακόμη.. δεν ξέρω που μπορεί να μπει.. δεν με βοηθάει η εκφώνηση

- και έχω και κάποιες αμφιβολίες για τις πολλαπλότητες γενικότερα αλλά και πιο ειδικά εκεί που έχω πολλά προς πολλά που πρέπει να δημιουργήσω ενδιάμεσο πίνακα.. δεν ξέρω αν τα έχω βάλει σωστά..

όποιος ξέρει ας βοηθήσει.. ευχαριστώ.

post-69920-129063094416_thumb.jpg

post-69920-12906309442_thumb.jpg

Δημοσ.

Κοιτα να δεις επειδη σκουντουφλαω απο τν νυστα κοιτα αυτο που σ βαλα λιγο μηπως σε βολεψει.Αλλιως το πρωι θα δουμε τν δικια σου φαση.Δν 3ερω καταποσο ειναι σωστο αλλα θα δουμε

post-160470-129063094445_thumb.png

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση..

η δική σου λύση είναι σίγουρα σωστή..? γιατί νομίζω ότι κάποια πράγματα όπως το έχεις υλοποιήσει δεν μου κολλάνε

πχ οι πολλαπλότητές στα σχόλια με τα ερευνητικά μέλη μου φαίνονται ανάποδα.

Δημοσ.

Thanks!

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.

όποιος ξέρει ας βοηθήσει.. ευχαριστώ.

ελα φιλε μου..στον πινακα ερευνητες εχεις ενα πεδιο με το ονομα ρολος...

αυτο ειναι αλλος πινακας που συνδεει την ερευνητικη ομαδα με τον ερευνητη..μου επησιμανθηκε εμενα.οποτε εχεις ως συνολο 10 πινακες..και παλευωωωωωωω:cry::cry::cry::cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...