Προς το περιεχόμενο

Britney Spears

britney494

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μηπως ξερετε που μπορώ να βρω παλιά singles της Britney Spears ? γιατί μου λείπουν αρκετά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Τι εννοείς που μπορείς να τα βρεις; Αν ψάξεις σε online δισκοπωλεία του εξωτερικού σίγουρα θα τα βρεις. Μην υποπτευθώ όμως ότι εννοείς για downloads κτλ γιατί θα σε παραπέμψω στους κανόνες.

Δημοσ.
Τι εννοείς που μπορείς να τα βρεις; Αν ψάξεις σε online δισκοπωλεία του εξωτερικού σίγουρα θα τα βρεις. Μην υποπτευθώ όμως ότι εννοείς για downloads κτλ γιατί θα σε παραπέμψω στους κανόνες.

Μαλλον δεν το διευκρίνισα καλά..

Ψάχνω κάποιο μέρος εδώ στην Ελλάδα που να πουλάνε γενικά παλιά cd και singles.

Αλλά αμα δεν βρώ θα ψάξω σε ebay και τετοια να τα αγοράσω. Φυσικά και δεν θέλω παράνομα..Θαυμαστής της είμαι και θα την κλέβω κι απο πανω ? :P

Δημοσ.
Θαυμαστής της είμαι και θα την κλέβω κι απο πανω ? :P

Και αυτή βλέπει οοοολους τους θαυμαστές της ως φίλους της και όχι ως δολάρια. Δεν έχω καταλάβει αν είσαι αγόρι ή κορίτσι, αλλά θα σου πρότεινα να αρχίσεις να ακούς και άλλα είδη μουσικής. Η βιομηχανοποιημένη pop μουσική είναι μόνο Marketing και τίποτα άλλο. Μην παρεξηγηθώ. Δεν σου λεω να σταματήσεις την pop Μουσική, απλά να ανοίξεις τα αυτιά σου και σε άλλα ακούσματα και με τον καιρό θα καταλάβεις τι αξίζει να ακούς.

Δημοσ.
Και αυτή βλέπει οοοολους τους θαυμαστές της ως φίλους της και όχι ως δολάρια. Δεν έχω καταλάβει αν είσαι αγόρι ή κορίτσι, αλλά θα σου πρότεινα να αρχίσεις να ακούς και άλλα είδη μουσικής. Η βιομηχανοποιημένη pop μουσική είναι μόνο Marketing και τίποτα άλλο. Μην παρεξηγηθώ. Δεν σου λεω να σταματήσεις την pop Μουσική, απλά να ανοίξεις τα αυτιά σου και σε άλλα ακούσματα και με τον καιρό θα καταλάβεις τι αξίζει να ακούς.

απλα βλεπουμε το θεμα της μουσικης απο αλλες οπτικες γωνιες. Μπορώ να σε καταλαβω. Ειναι τα πιστευω του καθε ανθρωπου. Εγω την αγαπω την Britney εδω και πολλα χρονια και ξερω οτι δν ειναι απλα μια βιομηχανοποιημενη ποπ. Για τα δικα μου γουστα και για ολων των θαυμαστων της το να πας σε ενα show της η εστω να το δεις απο την τηλεοραση σε ταξιδευει πραγματικα. Δεν λεω οτι εχει φωνάρα αλλα γενικά εχει πολύ καλυτερα τραγούδια απο τα παλιά ποπ που βγαζε παλιά. Γενικα δν μπορω να το προσδιορίσω αλλα την λατρεύω. Γενικά όμως ακούω και άλλα είδη μουσικής. Ελληνικά ακούω ελάχιστα αν και παίζω και μπουζούκι . Ακούω techno, kai rnb εκτός απο ποπ.

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...