Προς το περιεχόμενο

Sharepoint services και εναλλακτικά προγράμματα

ΜΑΝΩΛΗΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην παλιά μου δουλειά ( είμαι τεχνικός Η/Υ και δικτύων) δούλευα πάρα πολύ τα sharepoint services της Microsoft και είχα εξοικειωθεί αρκετά με το όλο κομμάτι. Τα είχε στήσει ένα παλικάρι στο server της εταιρείας και μου είχε κάνει εντύπωση η όλη εφαρμογή , ο συγχρονισμός με τα προγράμματα που δουλεύαμε και άλλα πολλά.

Έχει λοιπόν παρουσιαστεί τώρα η ανάγκη να στήσω κάτι ανάλογο στην νέα μου δουλειά αλλά μιας και δεν έχουμε κάποιο server η έστω windows 2003 σε κάποιο μηχάνημα δεν μπορώ να στήσω sharepoint services και άρχισα να ψάχνω κάποιο παρεμφερές πρόγραμμα με το οποίο θα μπορέσω να κάνω την δουλειά μου.

Έτσι λοιπόν κατέληξα ας το πούμε στο dotnetnuke , το οποίο μετά από πολλές ώρες και αρκετό βρίσιμο και ψάξιμο κατάφερα να φτάσω στο σημείο να βλέπω το site μου και να μπορώ να το παραμετροποιήσω. Το πρόβλημα είναι ότι χώρια του ότι μου πήρε πάρα πολύ ώρα να εγκαταστήσω όλα τα απαραίτητα προγράμματα (IIS , SQL , ASP.NET κλπ) άρχισα να αντιμετωπίζω πάρα πολλά προβλήματα και μη γνωρίζοντας καθόλου προγραμματισμό το παράτησα μιας και για να μπορέσω να φτιάξω αυτό που θέλω πρέπει να φάω ατελείωτες ώρες χωρίς να έχω το χρόνο να το κάνω. Χώρια το διάβασμα και το ψάξιμο.

Για να μπω στο ζουμί της υπόθεσης. Δουλεύω στο δικηγορικό γραφείο της αδερφής μου και απλά θέλω να φτιάξω ένα εσωτερικό portal στο οποίο θα έχω το αρχείο όλων των υποθέσεων του γραφείου , με πληροφορίες όπως δικαστήρια , έξοδα , αμοιβές κλπ. Ένα πλήρη τηλεφωνικό κατάλογο , πληροφορίες για τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε , και διάφορα άλλά.

Και θέλω να ρωτήσω. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο μπορεί να τρέξει σε xp (εγκαθιστώντας βεβαια sql και ότι χρειάζεται) και να μπορείς με λιγότερα και πιο απλά βήματα να φτιάξεις κάτι ανάλογο με τα sharepoint services?

Σας επρηξα λίγο με τα δικά μου. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...