horsepower Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα παιδιά. Εχθές έπεσε κεραυνός στο σπίτι μου και ξεσκισε laptop, τηλέφωνα, router. Οπότε είπα να βάλω ενα αλεξικεραυνο. Εψαξα λιγο σε διαφορα site αλλα μιας και ειμαι ασχετος με το θεμα δεν βρηκα ακρη. Οποιος εχει γνωση επι του θεματος ας με πληροφορησει. Που κυμαινονται οι τιμες, ποιου τυπου να αγορασω κλπ...
firewalker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Είσαι σίγουρος ότι έπεσε στο σπίτι; Σε εμάς είχε πέσει 2.5 Kmh μακριά με παρόμοια αποτελέσματα. Αν ο κεραυνός περάσει στο δίκτυο (παροχής ηλεκτρισμού ή τηλεφωνίας) δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει η παρουσία αλεξικέραυνου.
horsepower Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Επεσε σε ενα δεντρο, το οποιο πηρε φωτια, σε απόσταση 5 μετρων από το σπιτι. Απλα επειδη ειναι και σε λοφο και δεν υπαρχουν γυρω του αλλα κτιρια σε ακτινα 50 μετρων νομιζω οτι θα βοηθησει ενα αλεξικεραυνο.
umaga Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 το ειχα παθει κ εγω και τωρα κλαιω την καρτα εθερνετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.