pckokos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα, ψάχνω πρόγραμμα για συσκευή SE και συγκεκριμένα W595 που να ηχογραφεί αυτόματα με το που θα αρχίσει η κλήση... Ξέρει κανείς τίποτα?
isay Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Τα SE από όσο θυμάμαι έχουν ηχογράφηση. Το δικό σου δεν έχει;
Ather Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μια στιγμή να πω στον άλλο να βάλει μία αντίσταση σε σειρά με την τηλεφωνική γραμμμή και τη συσκευή του
isay Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Αν εννοεί αυτόματα χωρίς τη γνώση και συγκατάθεση του χρήστη του τηλεφώνου, ας ρωτήσει σε ένα γραφείο ντετέκτιβ. Θα του κοστίσει λίγο αλλά τη δουλειά του θα την κάνει.
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μισο γιατι εγω το εχασα με τις απαντησεις. pckokos θελεις να το κανεις αυτο στην δικη σου συσκευη, ή στην συσκευη αλλου; isay, εχουν τετοια εφαρμογη τα ΣΕ;
Heatspreader Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Και να έχει ακούγεται στον συνομιλητή ένα μπιπ μπιπ κάθε κάποια δευτερόλεπτα. Ξέρει δηλαδή ότι τον ηχογραφείς. Το έκανα σε φίλους μου για πλάκα...
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Και να έχει ακούγεται στον συνομιλητή ένα μπιπ μπιπ κάθε κάποια δευτερόλεπτα.Ξέρει δηλαδή ότι τον ηχογραφείς. Το έκανα σε φίλους μου για πλάκα... Οχι απαραιτητα, εξαρταται απο το λειτουργικο. Σε symbian πχ μπορεις να το κανεις να μην ακουγεται. Οντως εχει πλακα οταν τους το βαζεις να το ακουσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.