jimmy007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Παιδιά καλησπέρα! Πως μπορώ να συνδεσω το μικροφωνο στην καρτα ηχου του υπολογιστή και να βγαινει ο ηχος στα ηχεια μαζι με το windows media player?? Exω onboard καρτα ηχου της μητρικής που βλεπετε απο κάτω! Λογικα θελει κατι ρυθμιση με κάποιο προγραμμα?? Τhanks!! ---------- Προσθήκη στις 23:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:15 ---------- Παιδιά καλησπέρα!Πως μπορώ να συνδεσω το μικροφωνο στην καρτα ηχου του υπολογιστή και να βγαινει ο ηχος στα ηχεια μαζι με το windows media player?? Exω onboard καρτα ηχου της μητρικής που βλεπετε απο κάτω! Λογικα θελει κατι ρυθμιση με κάποιο προγραμμα?? Τhanks!! κανεις???
derasto Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Αν εχεις Realtek, Kατεβασε το Realtek HD Audio Manager,απο κει μπορεις να ρυθμισεις ολες τις υποδοχες της καρτας ηχου. Τουλαχιστον ετσι το κανω εγω :Ρ
Nik.K Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δεν νομιζω πως ο ηχος μπορει να βγαινει απο το WMP, αλλα δεν το εχω δοκιμασει και ποτε. Απλα βαλε το μικροφωνο στο Mic In και μετα ειτε απο το Κεντρο ελεγχου της καρτας ειτε απο τα Windows παιξε με τις ρυθμισεις.
jimmy007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Εννοώ να βγαινει ο ηχος του μικροφώνου στα ηχεια και ταυτοχρονα να παιζει το WMP!
damastes Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Η μητρική σου έχει το Realtek ALC889A . Κάνε αυτό που σου είπε ο derasto.
jimmy007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Αν εχεις Realtek,Kατεβασε το Realtek HD Audio Manager,απο κει μπορεις να ρυθμισεις ολες τις υποδοχες της καρτας ηχου. Τουλαχιστον ετσι το κανω εγω :Ρ αυτο εχω και εγώ αλλα δεν το βρίσκω που πρεπει να πάω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.