tolis_01 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Κλασσικό λειτουργικό σύστημα for gadgets only. Απορώ γιατί έπρεπε να βγάλουν δυο διαφορετικά (android και chrome os).
kurkosdr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Κλασσικό λειτουργικό σύστημα for gadgets only. Απορώ γιατί έπρεπε να βγάλουν δυο διαφορετικά (android και chrome os). +1 Και η intel εβγαλε το MeeGo, και ολοι οι υπολοιποι εμειναν με το ..... στο χερι. Το ενα δεν μπορει να γινει update στην καινουρια εκδοση (Android), στο αλλο πρέπει να εχεις πανακριβο hardware για να μπορεις να εχεις εναν browser και ενα media player της πλακας (Chrome OS), ενω το αλλο ειναι αργο για netbook (Windows 7 starter). Και ετσι, το MeeGο καθιερωσε στην αγορα τα Atom netbooks/cellphones, τα Windows 7 Premium καθιερωσαν το x86 στα πιο μεγαλα συστηματα, και ο προεδρος της intel αναβει το πουρο του με χαρτονομισματα των 500 ευρω. Πηγε η google να βγαλει software, και δεν μπορει ουτε να κανει ship ενα προϊόν που να μην ειναι πονοκεφαλος να το αγορασεις. Αμα ειχε μυαλο θα πουλαγε το Chrome OS σαν πακετο software, και το Android 2.2 επισης, και οχι να περιμενει να βγαλει απο το hardware. Κατι τετοια εκανε η IBM με το OS/2 και εγινε 86'ed.
21century Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Επισπεύδονται οι εξελιξεις και μου φαίνεται ότι θα δούμε πολύ καλύτερες εφαρμογές ως την εμφανιση του τελικου προιοντος οποτε καλυτερα να κανουμε υπομονη...
Γιώργος Κ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Για να είμαι ειλικρινής περιμένω πως και πως να το δω και να το δουλέψω. Έχω ένα προαίσθημα ότι θα είναι καλύτερο από Windows χαχαχαχαχα....
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Φυσικά και όχι. Λογικά μιλάνε για Flash Games κ.λπ. Ναι μεν, αλλά υπάρχει και το επερχόμενο OnLive (και όσες παρόμοιες υπηρεσίες το ακολουθήσουν). (θεωρώντας βέβαια ότι όντως θα "πιάσει" το OnLive).
sam sam Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Ναι μεν, αλλά υπάρχει και το επερχόμενο OnLive (και όσες παρόμοιες υπηρεσίες το ακολουθήσουν). (θεωρώντας βέβαια ότι όντως θα "πιάσει" το OnLive). " καλη φαση ! "
Bourdoulas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Το σίγουρο είναι ότι το συγκεκριμένο λειτουργικό δεν πρόκειται να χτυπήσει τα Windows, τουλάχιστον στα desktop και laptop. Σε netbook κάτι μπορεί να κάνει. Επίσης σίγουρο είναι οτι δεν πρόκειται να δούμε ουσιστικές μειώσεις στη τιμή των netbooks λόγω χρήσης του συγκεκριμένου λειτουργικού. Πότε είδαμε κάτι τέτοιο; Ούτε με το linux έγινε κάτι αντίστοιχο (και δεν μιλάμε τώρα για 10-20 ευρω).
yiannis_1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Και ετσι, το MeeGο καθιερωσε στην αγορα τα Atom netbooks/cellphones Πότε έγινε αυτό και δεν το πήραμε χαμπάρι. τα Windows 7 Premium καθιερωσαν το x86 στα πιο μεγαλα συστηματα ??? Τα windows 7 τι έκαναν λέει? Πηγε η google να βγαλει software, και δεν μπορει ουτε να κανει ship ενα προϊόν που να μην ειναι πονοκεφαλος να το αγορασεις. Αμα ειχε μυαλο θα πουλαγε το Chrome OS σαν πακετο software, και το Android 2.2 επισης, και οχι να περιμενει να βγαλει απο το hardware. Και μετά λέτε πως εμένα με βάρεσαι η ζέστη...
michael92 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Midtopic : Μόλις είδα το google wave και ζαλίστηκα. Πραγματικά όταν πρωταντίκρυσα το Autodesk Maya δεν έκανα έτσι. Τελείως έλειψη οργάνωσης και γραφικού περιβάλλοντος....
tritonas00 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Και ετσι, το MeeGο καθιερωσε στην αγορα τα Atom netbooks/cellphones, τα Windows 7 Premium καθιερωσαν το x86 στα πιο μεγαλα συστηματα πω πωωω αδερφε μου...και που να πλακωσει ο Αυγουστος..! Παντως δεν μπορω να καταλαβω προς τι ο ντορος για αλλη μια διανομη linux ουσιαστικα και μαλιστα με τον portage σαν package manager..http://en.wikipedia.org/wiki/Google_Chrome_OS.. και με media player μαλιστα.. Λες και υπαρχει client λειτουργικο εν ετη 2010 που να μην εχει εναν βασικο media player..και το κανουμε θεμα κιολας..:-D Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2010 από tritonas00
dimitris2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 [...]Παντως δεν μπορω να καταλαβω προς τι ο ντορος για αλλη μια διανομη linux ουσιαστικα και μαλιστα με τον portage σαν package manager..http://en.wikipedia.org/wiki/Google_Chrome_OS.. D Ο όλος ντόρος γίνεται πρώτα από το αυτονόητο ότι το βγάζει η Google και πολλοί είναι περίεργοι αλλά και επειδή το Chrome OS είναι από τις πρώτες προσπάθειες ως cloud λειτουργικό σύστημα. (οκ, δεν είναι και η πρώτη προσπάθεια αλλά μια τεχνολογία θα μπορέσει να εξελιχθεί καλύτερα όταν υποστηρίζεται από μια εταιρεία με χοντρά κεφάλαια) Απ΄ότι κατάλαβα, η Google δεν προσπαθεί να λανσάρει ακόμα ένα λειτουργικό αλλά μια νέα φιλοσοφία αυτή του cloud. Σίγουρα, οι πρώτες εκδόσεις θα έχουν αρκετές ελλείψεις, θα απευθύνονται σε χρήστες με ελάχιστες απαιτήσεις, αλλά την εξέλιξή του κανένας δεν μπορεί να την ξέρει, αν θα πετύχει το όλο εγχείρημα.
linuxangel Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Ποιος ο λόγος τώρα να το βγάλει αυτό η Google, αν δεν έχει σκοπό να πάρει ένα μερίδιο από τα ατελείωτα κέρδη της M$, δε μπορώ να αντιληφθώ. Κι αν θέλει να χτυπήσει τον ανταγωνισμό, ειλικρινά πιστεύει ότι θα το κάνει με ένα κάτι λίγο παραπάνω από browser; Και όχι δε θα το έβαζα στο netbook μου, αν πρόκειται γι'αυτό που μέχρι τώρα έχει ειπωθεί ότι θα είναι. Ποιος ο λόγος άλλωστε. Πόσο πιο ανατρεπτικό θα είναι αυτό το ΛΣ από τα ήδη υπάρχοντα (κι αν το δούμε από την πλευρά των διανομών linux, είναι πολλά). Εγώ προβλέπω απογοήτευση πάντως από πολλούς. Αν και δεν ξέρω τι ακριβώς προσδοκούμε!
status Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Linuxangel η apple έχει τα μεγαλύτερα έσοδα τώρα, αυτήν βρίζε :Ρ Πάντως +2 σε ότι είπε ο τρίτον, το χρομ ος προς το παρόν τουλάχιστον δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, ούτε λειτουργικό δε το λες, τα windows 95 της google είναι...μόνο το Ντος τους λείπει. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
linkinpark4175 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 πω πωωω αδερφε μου...και που να πλακωσει ο Αυγουστος..! Παντως δεν μπορω να καταλαβω προς τι ο ντορος για αλλη μια διανομη linux ουσιαστικα και μαλιστα με τον portage σαν package manager..http://en.wikipedia.org/wiki/Google_Chrome_OS.. και με media player μαλιστα.. Λες και υπαρχει client λειτουργικο εν ετη 2010 που να μην εχει εναν βασικο media player..και το κανουμε θεμα κιολας..:-D Ναι αλλα εχει και media player! :lol::lol:
dimitris2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Google Chrome OS Will Allow Remote Desktop Access From Browsers Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2010 από dimitris2006
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα