Προς το περιεχόμενο

αγορα home cinema 800 ευρω

zatoichi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

για το hamaha τον ενισχυτη να φανσταστω συμφωνουμε ολοι ...εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα...τωρα woofer κ ηχεια??

Δημοσ.
για το hamaha τον ενισχυτη να φανσταστω συμφωνουμε ολοι ...εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα...τωρα woofer κ ηχεια??

Μην πέφτεις θύμα στην πολύ χαζή crazy τιμή του εισοπ είναι συσκευή του 2008,είναι αρχαία για τα σημερινά δεδομένα!!! όσο για την τιμή πολυ ανεβασμενη !!! Μπορεις να να τον αγορασεις απο τις αδελφικες εταιρειες του eshop :devil:http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=240000024 ή http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=106002755

Ολα του eisop είναι.

Σου συνιστώ αυτον: http://www.technikdirekt.de/main/en/416087/-/article-yamaha-rx-v-467-schwarz.html?SESSIONID=h1kaooe0vwxbqm45wd0ihd55-2&t=1&language=en&referer=geizhals_VKNR_474&campaign=Geizhals&t=1&landingCountry=de 319,-€

>Technique
Sine Wave Power Stereo Mode (Watt)		2 x 120  [attachment=25231:M_rxv467.jpg]
Sine Wave Power Surround Mode (Watt)		5 x 120 
Energy Consumption 		280 
Frequency Response (Hz)		10 - 100.000 
3D Ready 		Yes
Radio 		Yes
Dolby Prologic		Yes
Dolby Prologic IIx		Yes
Dolby Prologic IIz		No
Dolby Digital (AC3)		Yes
Dolby Digital EX 		Yes
Dolby Digital Plus		Yes
Dolby TrueHD		Yes
DTS		Yes
DTS-ES 		Yes
DTS-HD		Yes
DTS Neo6		Yes

Ports
Audio-In		5x 
Audio-Out		4x 
Multi-Channel Output 		5.1 
Video-In		6x 
Video-Out		Yes 
Video-Component-In (YPbPr / YUV)		2x 
Video-Component-Out (YPbPr / YUV)		1x 
Digital Output Optical		2x 
Digital Coaxial Input		2x 
Subwoofer 		Yes
HDMI Input		4x 
HDMI Output		1x 
HDMI 1.4 Standard 		Yes
USB		No 
iPod Connection		Yes

General
Remote Control		Yes 
Colour		Black 
Width (mm)		435 
Height (mm)		151 
Depth (mm)		364 
Weight (kg)		8,4 

post-52942-129063096902_thumb.jpg

Δημοσ.

ηχεια κ wooferaki θα βρουμε η θα παρω μονο τον ενισχυτη ??? ρε θα με τρελανετε προτεινετε κ τπτ ηχεια k woofer εχτος αν τα αλα που εχουν προτινει ειναι ok ,,,

Δημοσ.

θα τα ακουσω καπου επειδη εισαι ο δευτερος που μου το λεει αν κ νομηζω απο τα λιγα που γνωριζω πως δεν ειναι για μεγαλους χορους +δεν εχουν καμαι σχεση με κοματια..για τα λευτα τους ομως ισως να ειναι πολυ καλα δεν ξερω αν ειναι αυτο που ψαχνς θα τους κανω ενα check

Δημοσ.
Μην πας σε logitech z5500,δεν αξίζει, και τα ευρώ που ζητάει είναι πολλά!!!

ουτε κατα διανοια τα 5500. εδω γινεται συζητηση για σοβαρες προτασεις (ενισχυτη+ηχεια),και οχι για ...τσες μπλε!!!!

δεν συγκρινονται αυτα τα πραματα..!!!

οσο για τον ενισχυτη, και ο Onkyo και o Yamaha θα σε αφησουν πληρως ικανοποιημενο, πιστευω!

Δημοσ.

Για σετ ηχειων μπορεις να κοιταξεις και σε Crystal Audio. Πηρα ενα σετακι 5.1 τον Δεκεμβρη (απο οτι βλεπω το καταργησανε-το μοντελο Smart ηταν) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μαλλον θα ειμαι λιγο off topic αλλα μιας και μπορω να βλεπω τα ψηφιακα καναλια πλεον μπορει καποιος να μου πει αν ξερει πως απο την panasonic tx-p50g10e μπορω να ακουω ηχο μεσω του home cinema μου το οποιο ειναι lg hb954tbw;;; εχω συνδεσει με οπτικη ινα το digital audio out της τηλεορασης με το digital audio in του blueray... τι κανω τωρα;;;

Δημοσ.

καταρχας το σημα προς το παρον ειναι απλο στερεο.υποθετω οτι ο ενιχσυτης-blueray θα κανει μετατροπη σε dolby κτλ.

ηχο απο την οθονη στα ψηφιακα εχεις(χωρις οπτικη)?

λογικα στο τηλεκοντρολ του home cinema καπου θα χει επιλογες για να βρεις την οπτικη ινα(μπορει να την λεει source,line in)

Δημοσ.
καταρχας το σημα προς το παρον ειναι απλο στερεο.υποθετω οτι ο ενιχσυτης-blueray θα κανει μετατροπη σε dolby κτλ.

ηχο απο την οθονη στα ψηφιακα εχεις(χωρις οπτικη)?

λογικα στο τηλεκοντρολ του home cinema καπου θα χει επιλογες για να βρεις την οπτικη ινα(μπορει να την λεει source,line in)

Ναι εχω!!! αλλα θελω να ακουω απ το 5καναλο... βεβαια η βλακεια ειναι οτι οπως ειπες ειναι στερεο αλλα που θα παει, θα αλλαξει αυτο και θελω να αξιοποιησω ακομα και εκει το home cinema... δεν το σκεφτηκα οτι απ το τηλεκοντρολ του blueray μπορει να γινεται... σκεφτομουν μονο της tv... μαλλον μου δωσες τη λυση! σ ευχαριστω πολυ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...