chios Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 τελικα τι να παρω?? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.503643&sid=1 τρέξε οσο προλαβαίνεις πολυ crazy τιμη
zatoichi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 για το hamaha τον ενισχυτη να φανσταστω συμφωνουμε ολοι ...εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα...τωρα woofer κ ηχεια??
vasi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 για το hamaha τον ενισχυτη να φανσταστω συμφωνουμε ολοι ...εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα...τωρα woofer κ ηχεια?? Μην πέφτεις θύμα στην πολύ χαζή crazy τιμή του εισοπ είναι συσκευή του 2008,είναι αρχαία για τα σημερινά δεδομένα!!! όσο για την τιμή πολυ ανεβασμενη !!! Μπορεις να να τον αγορασεις απο τις αδελφικες εταιρειες του eshop http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=240000024 ή http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=106002755 Ολα του eisop είναι. Σου συνιστώ αυτον: http://www.technikdirekt.de/main/en/416087/-/article-yamaha-rx-v-467-schwarz.html?SESSIONID=h1kaooe0vwxbqm45wd0ihd55-2&t=1&language=en&referer=geizhals_VKNR_474&campaign=Geizhals&t=1&landingCountry=de 319,-€ >Technique Sine Wave Power Stereo Mode (Watt) 2 x 120 [attachment=25231:M_rxv467.jpg] Sine Wave Power Surround Mode (Watt) 5 x 120 Energy Consumption 280 Frequency Response (Hz) 10 - 100.000 3D Ready Yes Radio Yes Dolby Prologic Yes Dolby Prologic IIx Yes Dolby Prologic IIz No Dolby Digital (AC3) Yes Dolby Digital EX Yes Dolby Digital Plus Yes Dolby TrueHD Yes DTS Yes DTS-ES Yes DTS-HD Yes DTS Neo6 Yes Ports Audio-In 5x Audio-Out 4x Multi-Channel Output 5.1 Video-In 6x Video-Out Yes Video-Component-In (YPbPr / YUV) 2x Video-Component-Out (YPbPr / YUV) 1x Digital Output Optical 2x Digital Coaxial Input 2x Subwoofer Yes HDMI Input 4x HDMI Output 1x HDMI 1.4 Standard Yes USB No iPod Connection Yes General Remote Control Yes Colour Black Width (mm) 435 Height (mm) 151 Depth (mm) 364 Weight (kg) 8,4
zatoichi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 ηχεια κ wooferaki θα βρουμε η θα παρω μονο τον ενισχυτη ??? ρε θα με τρελανετε προτεινετε κ τπτ ηχεια k woofer εχτος αν τα αλα που εχουν προτινει ειναι ok ,,,
vasi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 πάρε τα Roister Emphasis, αν πας σε hamaha http://www.odes.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=3574&category_id=521&option=com_virtuemart&Itemid=5
zatoichi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 θα τα ακουσω καπου επειδη εισαι ο δευτερος που μου το λεει αν κ νομηζω απο τα λιγα που γνωριζω πως δεν ειναι για μεγαλους χορους +δεν εχουν καμαι σχεση με κοματια..για τα λευτα τους ομως ισως να ειναι πολυ καλα δεν ξερω αν ειναι αυτο που ψαχνς θα τους κανω ενα check
vasi Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μην πας σε logitech z5500,δεν αξίζει, και τα ευρώ που ζητάει είναι πολλά!!!
chios Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 pare ta logitech z5500 kai tha patheis plaka.... ο άνθρωπος θέλει σοβαρό σύστημα τι του προτείνεις αυτά ?
cabdik Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μην πας σε logitech z5500,δεν αξίζει, και τα ευρώ που ζητάει είναι πολλά!!! ουτε κατα διανοια τα 5500. εδω γινεται συζητηση για σοβαρες προτασεις (ενισχυτη+ηχεια),και οχι για ...τσες μπλε!!!! δεν συγκρινονται αυτα τα πραματα..!!! οσο για τον ενισχυτη, και ο Onkyo και o Yamaha θα σε αφησουν πληρως ικανοποιημενο, πιστευω!
TSOPK Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Για σετ ηχειων μπορεις να κοιταξεις και σε Crystal Audio. Πηρα ενα σετακι 5.1 τον Δεκεμβρη (απο οτι βλεπω το καταργησανε-το μοντελο Smart ηταν) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
αλεχ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 μαλλον θα ειμαι λιγο off topic αλλα μιας και μπορω να βλεπω τα ψηφιακα καναλια πλεον μπορει καποιος να μου πει αν ξερει πως απο την panasonic tx-p50g10e μπορω να ακουω ηχο μεσω του home cinema μου το οποιο ειναι lg hb954tbw;;; εχω συνδεσει με οπτικη ινα το digital audio out της τηλεορασης με το digital audio in του blueray... τι κανω τωρα;;;
kage Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 καταρχας το σημα προς το παρον ειναι απλο στερεο.υποθετω οτι ο ενιχσυτης-blueray θα κανει μετατροπη σε dolby κτλ. ηχο απο την οθονη στα ψηφιακα εχεις(χωρις οπτικη)? λογικα στο τηλεκοντρολ του home cinema καπου θα χει επιλογες για να βρεις την οπτικη ινα(μπορει να την λεει source,line in)
αλεχ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 καταρχας το σημα προς το παρον ειναι απλο στερεο.υποθετω οτι ο ενιχσυτης-blueray θα κανει μετατροπη σε dolby κτλ.ηχο απο την οθονη στα ψηφιακα εχεις(χωρις οπτικη)? λογικα στο τηλεκοντρολ του home cinema καπου θα χει επιλογες για να βρεις την οπτικη ινα(μπορει να την λεει source,line in) Ναι εχω!!! αλλα θελω να ακουω απ το 5καναλο... βεβαια η βλακεια ειναι οτι οπως ειπες ειναι στερεο αλλα που θα παει, θα αλλαξει αυτο και θελω να αξιοποιησω ακομα και εκει το home cinema... δεν το σκεφτηκα οτι απ το τηλεκοντρολ του blueray μπορει να γινεται... σκεφτομουν μονο της tv... μαλλον μου δωσες τη λυση! σ ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.