Προς το περιεχόμενο

αγορα home cinema 800 ευρω

zatoichi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ σου προτείνω τα Z5500 της Logitech, είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις και οικονομικά αποδοτικά.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

φίλε μου 7.1 εγώ δεν βλεπω τον λόγο να πάρεις όλες οι ταινίες ειναι 5.1.

για τα ηχεία εγώ καλύτερα αν μπορείς πήγαινε και άκουσε διαφορα σετακια και επέλεξε αυτά που σου κάθονται καλύτερα στο αφτί σου. εγώ κλίνω προς τα ροιστερ

Δημοσ.
Εγώ σου προτείνω τα Z5500 της Logitech, είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις και οικονομικά αποδοτικά.

Πλάκα κάνεις συγκρίνονται τα αγοραστά ηχεία, με τα ηχεια της Logitech !!

Δημοσ.

Ωπαααααα ειπαμε το παιδι να παρει ενα σοβαρο ηχοσυστημα και αρχισαμε παλι με τα 5500?????Ελεος πια με αυτα τα ηχεια...Φιλε μου πηγενε παρε οτι σου προτεινουν οι απο πανω και τσιμπα τον yamaha 7,1 ωστε στο μελλον αμα θες να βαλεις αλλο ενα σετακι δορυφορων +οτι θα εχεις και dolby true hd και dts hd master audio μεσω του ενισχυτη συνδεωντας το με μια blu-ray πηγη κατι το οποιο δεν εχουν τα 5500

---------- Προσθήκη στις 13:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:16 ----------

φίλε μου 7.1 εγώ δεν βλεπω τον λόγο να πάρεις όλες οι ταινίες ειναι 5.1.

για τα ηχεία εγώ καλύτερα αν μπορείς πήγαινε και άκουσε διαφορα σετακια και επέλεξε αυτά που σου κάθονται καλύτερα στο αφτί σου. εγώ κλίνω προς τα ροιστερ

Οι blu-ray ειναι σε 7,1 οποτε αν μετα βαλει κανα blu ray player ή κανα ps3 γιατι να μην το αξιοποιησει???

Δημοσ.

είσαι σίγουρος ότι όλες οι ταινίες βλουρει ειναι 7.1???

εντάξει αν υπαρχει οι οικονομική δυνατότητα για τον 7.1 πάω πάσο.

Δημοσ.

Δεν παιρνω και ορκο για ολες αλλα οι περισσοτερες ειναι.......

Δημοσ.

Αν πας σε μεριά της yamaha να προτιμήσεις το μοντέλο " Yamaha RX-V 567 "

>Technique
Sine Wave Power Stereo Mode (Watt)		2 x 105  
Sine Wave Power Surround Mode (Watt)		7 x 105 
Energy Consumption 		280 
Frequency Response (Hz)		10 - 100.000 
3D Ready 		Yes
Radio 		Yes
Preset Station Memory 		40 
Dolby Prologic		Yes
Dolby Prologic II 		Yes
Dolby Prologic IIx		Yes
Dolby Prologic IIz		No
Dolby Digital (AC3)		Yes
Dolby Digital Plus		Yes
Dolby TrueHD		Yes
DTS		Yes
DTS-ES 		Yes
DTS-HD		Yes
DTS Neo6		Yes

Ports
Audio-In		5x 
Audio-Out		2x 
Multi-Channel Output 		7.1 
Video-In		5x 
Video-Out		Yes 
Video-Component-In (YPbPr / YUV)		2x 
Digital Optical Input		2x 
Digital Coaxial Input		2x 
Subwoofer 		Yes
HDMI Input		4x 
HDMI Output		1x 
HDMI 1.4 Standard 		Yes
USB		No 
iPod Connection		Yes

General
Remote Control		Yes 
Colour		Black 
Width (mm)		435 
Height (mm)		151 
Depth (mm)		364 
Weight (kg)		8,5 

Δημοσ.

οπα ποσο παει αυτος ο ενισχυτης ομως ...? για το wooferaki απο τι βλεπω δεν ειπε κανεις τπτ αρνητικο ποτε wooferaki κ ηχεια κομπλε αν κ θα τα ακουσω απο κοντα ...δεν μενω σε μονοκατοικια αλα ακομα κ σε χαμηλες ενατση ακουγετε φοβερα να μετριο -καλο Home cinema ...οικονομικι δυανατοτηα αναμεσα στους 2 ενισχυτες παιδεια μιλαμε για 60 ευρω δεν ειμαι κ κανας που τα εχει .... αλα για τετοιες διαφορες(100) δεν το σηζηταμε κ κατι παραπανω θα εδινα για ηχοσυστημα αλα μην ξεφυγουμε γιατι δεν θα το ακουσω ποτε σε μεγαλη ενταση θα με @@@@ οι γειτονες(κ ειναι κριμα κ εγω θα ξενερωνα στην θεση τους) οποτε στα 700-800 πιστευω ειναι καλα ...

Δημοσ.

κ με τα μεταφορικα ποσο παει γτ ειναι εξωτερικο το site σωστα? τα ηχεια αυτα υπαρχουν ελλλαδα να τα ακουσω καπου ? να τα συγκρινω με τα αλα που προτεινε ο cage ? γιατι δεν ειμαι για να μπλεκω με επιστροφες κ τετοια...θα μετακομησω σε 1 μηνακο σπιτι παω να ψαξω απο αυριο αλα σκεψου πως θα παω σε τριαρι 80-90 tm γιατι θελω κ δωματιο κ προπονηση ... οποτε ,μιλαμε για σαλονι σε 3 αρι απλα θελω να το παρω το home cinema το αλο weak γιατι εχω πολυ τρεξιμο μην τα ψαχνω τελευτεα στιγμη θα γινει πανικος giati exv na παρω πολλα.

Δημοσ.

http://www.thomann.de

http://www.idealo.de/preisvergleich/ProductCategory/1840.html

οτι σου λενε θα τα συγκρινεις στο skroutz.gr και στα παραπανω σιτε για ευρωπη μονο.

αν σκεφτεις για αγορα απο ευρωπη για να γλυτωσεις κανα 100ε...

γενικα δεν πιστευω οτι προκειτε να βρεις σετ 7.1 με ενισχυτη σε αυτα τα λεφτα...εδω ενα μετριο/entry level σετακι 5.1 μονο ηχεια θελει το λιγοτερο χιλιαρικο και μαλλον θα ειναι απο τις 2 μαρκες που ειπα προηγουμενος.

για παντρεμα ηχειων με ενισχυτη δες το http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=334669&postcount=8

Τελος ,απο τα λιγα που ξερω ειναι οτι το homecinema για να δουλευει σωστα θελει μεγαλες εντασεις...

Δημοσ.

Εγω παντως τον εβαλα τον 663 , γιατι υποστηριζει hd φορματ,εχει pre out υποδοχες και γιατι ειναι καλος ενισχυτης γενικως.Και αν τα ηχεια επιτρεπουν διπλη ενισχυση μπορεις να παιξεις και ετσι.Και αν θελει καποιος φυσικα συνδεει 7 ηχεια , αν εχει την ανεση αλλα και τον χωρο, αλλιως βαζει 5 .

Αλλα υπαρχουν πολλες μαρκες, πολλα νεα μοντελα, πολλα εκ των θα εχουν και hdmi 1.4 , και πιθανοτατα να ειναι πιο value αγορα πλεον.

Kαι οι onkyo εiναι καλοι , και οι denon και και :o

Και ο Yamaha RX-V 567 που αναφερθηκε επανω, μια χαρα επιλογη ειναι

---------- Προσθήκη στις 21:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:23 ----------

Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι το θεμα δεν θελει βιασυνη.

Αφου το παιδι κανει αγορες απο την αρχη ,ηχοσυστημα, τηλεοραση κλπ, να μαζεψει πρωτα ολες τις πιθανες επιλογες σε μια λιστα, να το ψαξει λιγο περισσοτερο για αυτες, φυσικα να ακουσει οπου μπορει , να ξαναρωτησει κλπ.:-)

Δημοσ.

δεν εχουμε καταληξει καπου ομως μονο στο οτι θα παρω κοματια ....ναι με hdmi 1.4 θα ειναι καλυτερο ακομα ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...