Προς το περιεχόμενο

Πρωτείνη-Κρεατίνη

SpirosLouis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
κατσε ρε, αμα εισαι πυγμαχος ξερεις...τρωγε πρωτεινη με το κιλο εσυ...θα πας καλα...να υποθεσω περνεις χρονια και δεν σου χει κανει κακο αρα ειναι ολα οκ ε?

Ρε συ με τους αλλους μπορω να κανω και πλακα οκ,αλλα εσυ εισαι σαν κατι τυπους που οταν πινει ο αλλος πρωτεινη στο γυμναστηριο τον κοιτας με απορια ε?Καιλες απο μεσα σου ρε τον καμμενο....ρε φιλε οκ δεν φταις εσυ αλλα το οτι δεν κανουμε διατροφολογια στο δημοτικο.Τεσπα αυτα που σου λεω δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου αλλα μου τα λενε οι καθηγητες στο πανεπιστημιο.Ξεκκολα ανοιξε κανα βιβλιο να διαβασεις επιτελους....

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλα τα λεει ο petros_samurai

Δυστυχως στην ελλαδα ολοι εχουμε γνωμη για τα παντα,και ως γνωστον η ημιμαθια ειναι χειροτερη της αμαθιας!

Πρωτεινες ακουει ο αλλος και νομιζει ειναι τιποτα στρεροιδη ανδρογονα που σε κανουν να βγαζεις βυζια..Ημαρτον!!

Η απλη πρωτεινη ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ για να εχεις μυικη αναπτυξη..

Και μαλιστα πολλοι προτεινουν ακομα και γιατροι οτι ειναι πολυ πιο υγιεινο να παιρνεις πρωτεινη whey απο το να φας την ιδια ποσοτητα σε ασπρο ή κοκκινο κρεας καθημερινα..

Μαλιστα θεωρειται και αντικαρκινικη(η whey)

Οπως το να παρεις και βιταμινες ειναι πολυ χρησιμο

Δημοσ.

Κρεατινη την ξεχνας.

Παμε στην πρωτεινη.Το καλυτερο ειναι να την λαμβανεις μεσα απο γευματα(κοτοπουλο,τονος,μοσχαρισια κ.α).Εφοσον δεν μπορεις τοτε πινεις πρωτεινη ορου γαλακτος.Αυτη δεν α σε βοηθησει ουτε στο αδυνατισμα ουτε τπτ,μονο σε προχωρημενο σταδιο γραμμωσης θα δεις μια καποια διαφορα.Απλα την πινεις για να μην χανεις κ μυικο ιστο μαζι με το λιπος(εφοσον κανεις διατροφη κ γυμναζεσε).Μια καλη προταση ειναι αυτη εδω:http://www.x-tremestores.gr/216/eshop/DetailView.aspx?prod_id=1596&category=562

Δημοσ.
Καλα τα λεει ο petros_samurai

Δυστυχως στην ελλαδα ολοι εχουμε γνωμη για τα παντα,και ως γνωστον η ημιμαθια ειναι χειροτερη της αμαθιας!

Πρωτεινες ακουει ο αλλος και νομιζει ειναι τιποτα στρεροιδη ανδρογονα που σε κανουν να βγαζεις βυζια..Ημαρτον!!

Η απλη πρωτεινη ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ για να εχεις μυικη αναπτυξη..

Και μαλιστα πολλοι προτεινουν ακομα και γιατροι οτι ειναι πολυ πιο υγιεινο να παιρνεις πρωτεινη whey απο το να φας την ιδια ποσοτητα σε ασπρο ή κοκκινο κρεας καθημερινα..

Μαλιστα θεωρειται και αντικαρκινικη(η whey)

Οπως το να παρεις και βιταμινες ειναι πολυ χρησιμο

Ακριβως...

Δημοσ.
Η απλη πρωτεινη ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ για να εχεις μυικη αναπτυξη.

Το ζήτημα είναι για ποιό λόγο να έχεις μυϊκή ανάπτυξη. Δεν είναι κάτι που τους αφορά όλους, οπότε μην το παρουσιάζετε μερικοί λες και όλοι αύριο το πρωί θα τρέχουν στα φαρμακεία για συμπληρώματα για να λέγονται φυσιολογικοί άνθρωποι.

Τα περί κόμπλεξ των άλλων, ημιμάθειας και αυτά τα παιδικά που ακούω, μερικοί ίσως τα φαντάζονται για να δώσουν αξία σε αυτό που κάνουν και να νιώσουν ξεχωριστοί, τόσο απλά. Οι άλλοι αρκούμαστε στο DNA μας και σε όσα μπορούμε να βρούμε να φάμε, ως απλοί καθημερινοί άνθρωποι. Να λείπουν τα φυράματα και τα πρότυπα. Η προγιαγιά μου ανάθεμα τί έβρισκε να τρώει όσο ζούσε κι έζησε 112. Άντε γεια λοιπόν... :lol:

Δημοσ.

Μα δεν ειπα οτι πρεπει να εχεις!

Για οποιον θελει ειπα να εχει μυικη αναπτυξη..

Ο καθενας οτι γουσταρει κανει..Φυσικα καποιος μπορει να εχει πολυ υγιες σωμα χωρις συμπληρωματα και τρωγοντας μεσογειακα

Ποιος ειπε το αντιθετο?

Απλα να μην φτανουμε στο αλλο ακρο που η απλη πρωτεινη και οι βιταμινες θεωρουνται απο καποιους καταστροφικα..Καμια σχεση

Δημοσ.

εγω ενα ξερω....

απο τα 6 μεχρι τα 13 εκανα κολυμπι στον ΠΑΟΚ

απο τα 7 μεχρι τωρα (22) κανω σκι

απο μωρο ετρωγα ολο μου το φαι...φρουτα,λαχανικα,τα παντα ολα

εκανα για λιγο καιρο γυμναστηριο περιστασιακα λογω ελειψης χρονου

παιζω μπασκετ,ποδοσφαιρο,κανω κολυμπι τωρα που εχω περισσοτερο ελευθερο χρονο οντας φοιτητης και εχω στο σπιτι βαρη και μπαρα τα οποια ελαχιστα χρησιμοποιω...εως καθολου...μονο στο γυμναστηριο του ΑΠΘ οταν πηγαινω που και που

και μπορω να με χαρακτηρισω τουμπανο...ΟΧΙ γραμμωμενο

χωρις πρωτεινες,χωρις ιδρωμα και λιωσιμο στα γυμναστηρια και τα γηπεδα...

με εξερεση το κολυμπι οταν ημουν μικρος και το σκι,τα υπολοιπα τα εκανα και τα κανω περιστασιακα

με λιγα λογια η διατροφη και η γυμναστικη ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ σε οδηγει στον χ,ψ ογκο κλπ που θελεις...χωρις σκονες και χαπια

αυτα θα τα παρεις αν θελεις σε ενα 6μηνο και ενα χρονο να αρχισεις να βλεπεις αποτελεσματα

με λιγα λογια υπαρχει ο αργος και ο γρηγορος δρομος...

Δημοσ.
Μα δεν ειπα οτι πρεπει να εχεις!

Για οποιον θελει ειπα να εχει μυικη αναπτυξη..

Ο καθενας οτι γουσταρει κανει..Φυσικα καποιος μπορει να εχει πολυ υγιες σωμα χωρις συμπληρωματα και τρωγοντας μεσογειακα

Ποιος ειπε το αντιθετο?

Απλα να μην φτανουμε στο αλλο ακρο που η απλη πρωτεινη και οι βιταμινες θεωρουνται απο καποιους καταστροφικα..Καμια σχεση

Συμφωνώ κι εγώ τότε όπως το θέτεις. (γενικά αναφέρθηκα, αφορμή πήρα από εσένα)

Αλλά φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά, λένε. Οπότε με πολύ μέτρο και σκέψη. ;)

Δημοσ.

Οχι δεν ειμαι απο αυτους που κοιτανε περιεργα αυτους που περνουν πρωτεινες γιατι και εγω περνω. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν κανει και κακο...και ημιμαθεια δεν ειναι να πω στον αλλον να μην περνει πρωτεινη γιατι στην τελικη σιγα τα λαχανα, δεν θα παθει τιποτα με αυτην του την επιλογη. Ημιμαθης και επικινδυνος ειναι αυτος που με μια αβασταχτη ελαφροτητα κανει τον ειδημων, (σε τοσα forum εχει μπει αλλωστε και με τοσους καμενους εχει μιλησει στο γυμναστηριο ), γιατι αν εσυ φιλε μου κανεις λαθος κανεις ζημια στον αλλον. Και μην ακουω για γιατρους που δινουν το οκ στην χρηση γιατι υπαρχουν αλλοι τοσοι που τα απορριπτουν. Ειμαι σιγουρος οτι εχεις κανει το διαβασμα σου και οτι το χεις ψαξει αλλα πηρες μια ευθυνη που αφορα εσενα, μην πας να πεισεις και τους αλλους...

Δημοσ.

Το dna δεν εχει καμια σχεση με την μυικη σου αναπτυξη,το τι τρως εχει σημασια και στην τελικη τι σωματοτυπο εχεις,ενδομορφικος μεσομορφικος η εκτομορφικος.

Οσο για τον αλλον φιλο,δεν θελω να πεισω κανεναν.Απλα λεω αυτο που λεει η επιστημη και αυτα που μας μαθαινουν στα πανεπιστημια.Απο κει και περα ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του.Δεν θα μαλλωσω για πρωτεινης ουτε που ο αλλος μου ειπε πως δερνει τους πυγμαχους.Δεν μπηκα να το παιζω νταης εδω μεσα αλλα ειδα κατι που γνωριζω και απαντησα στο παιδι οπως θα ρωτησω και εγω κατι που δεν ξερω και θα περιμενω να με φωτησουν.Καλη συνεχεια και το σημαντικοτερο το ξανα λεω ειναι να τρωμε σωστα.Οχι για να γινουμε τουμπανα αλλα γιατι ειναι θεμα υγειας.ββ...

Δημοσ.

η επιστημη ομως πιστευω δεν ειναι η μονη "συνταγη" για καθε ανθρωπο...

σε αλλους πιανει σε αλλους οχι....

καθε οργανισμος ανταπεξερχεται διαφορετικα στο καθε σκευασμα....

Δημοσ.
Δεν μπηκα να το παιζω νταης εδω μεσα αλλα

αλλά το έπαιξες, δεν άντεξες. Μη βγάζεις την ουρά σου απ'έξω τώρα. :o

Να γράφεις σοβαρές εκφράσεις για να σου απαντάνε σοβαρά, κύριος. Φράσεις του τύπου "είμαι αυτός και τα ξέρω όλα" μεταξύ αγνώστων δε σου δίνουν κύρος.

Σχετικά με το DNA, προσπάθησε να καταλαβαίνεις τα ελληνικά που διαβάζεις, πότε και γιατί γράφεται κάτι.

Δημοσ.
αλλά το έπαιξες, δεν άντεξες. Μη βγάζεις την ουρά σου απ'έξω τώρα. :o

Να γράφεις σοβαρές εκφράσεις για να σου απαντάνε σοβαρά, κύριος. Φράσεις του τύπου "είμαι αυτός και τα ξέρω όλα" μεταξύ αγνώστων δε σου δίνουν κύρος.

Οντως διαβαζοντας αυτο φαινεται,αλλα ο τροπος που το ειπα ηταν διαφορετικος,ισως ο τροπος που το εγραψα να ηταν λαθος.Σιγουρα δεν ηταν αυτη η προθεση μου.Ζητω συγνωμη.

Καληνυχτα και παλι

Δημοσ.
Το dna δεν εχει καμια σχεση με την μυικη σου αναπτυξη,το τι τρως εχει σημασια και στην τελικη τι σωματοτυπο εχεις,ενδομορφικος μεσομορφικος η εκτομορφικος.

Η μυική ανάπτυξη έχει άμεση σχέση με το σωματότυπο και είναι επισης γνωστό οτι ο σωματότυπος είναι ως επι των πλείστων ζήτημα γονιδίων ..

Επισης η μυική ανάπτυξη είναι ειδικότερα ζήτημα του ορμονικού προφίλ ενός αθλούμενου, ειναι και αυτό ζήτημα γονιδιακό και για τους υπερ-τούμπανους ζήτημα των φαρμακευτικού πρωτόκολου που ακολουθούν (και η παναγιά μαζί τους...).

Χάλια μαύρα ,για όλα το μαμημένο dna ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...