SpirosLouis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Τι 6-7 γεύματα; Εγώ 3-4 το πολύ να τρώω.
petros_samurai Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μα πως θα παρεις μυικο ιστο απο την στιγμη που τρως μονο 3 φορες την ημερα?Πρεπει να τρως καθε 3 ωρες και τα γευματα σου ΟΛΑ να εχουν πρωτεινη(αναλογος ποσα κιλα εισαι) χχχ γραμμαρια,τροφες με προτεινη ειναι κοτοπουλο,αυγα,γαλοπουλες,τονοι.... γιαυτο χρειαζεσαι την πρωτεινη σε σκονη,το πρωι π.χ δεν μπορεις να φας κοτοπουλο...περνεις δυο κουταλιες καθαρη πρωτεινη και παιρνει την δοση που πρεπει ο οργανισμος.Και ολα αυτα σε συνδιασμο με καλους υδατανθρακες,παταπες βραστες,ρυζι... Το παν ειναι το φαι φιλε.Χεσε τις κρεατινες...
SpirosLouis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Πρέπει δηλαδή να βρώ μια καλή δίαιτα στα κυβικά.(~0,96L) ^^
petros_samurai Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Πρεπει να πας σε καποιον διατροφολογο,οχι διαιτολογο... Που να ασχολειται με αθλητες και να του πεις τι ζητας να σου κανει διατροφη.Καλη επιτυχια!!
timekeeper Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Έλεος ρε παιδιά, μην γίνεστε θύματα! Κάνε ρε φίλε μου την γυμναστική σου για να είσαι γερός και πρόσεξε και το φαγητό σου. Μην μπλέκεις με τέτοιες μαλακίες! Είναι τρυπάκι που μπορεί να έχει πολύ άσχημη κατάληξη.
rikos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μακριά απο πρωτείνες και κρεατίνες...ενας θεός ξέρει τι έχουν μέσα αλλά ακόμα και αν έχουν αυτά που λένε τότε η μακροχρόνια χρήση τους θα κουράσει νεφρά και συκώτι. Από την στιγμή που ειδικά οτι έχει να σου προσφέρει η πρωτείνη μπορείς να το βρεις και στην φύση δεν υπάρχει λόγος να την πάρεις. Κάνε σωστή διατροφή και προπόνηση και είσαι στον σωστό δρόμο.
petros_samurai Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Ελεος με την παραπληροφορηση,αφου δεν το κατεχετε το θεμα γιατι δινετε λαθος εντυπωσεις?Οκ η κρεατινη για μακροχρονια χρηση δεν συνισταται ισως κανει κακο και στα νεφρα αλλα η πρωτεινη ειναι μαστ στην διατροφη και οσο και να τρως ποτε δεν θα καταφερεις να φας οσο χρειαζεται γιαυτο παιρνεις και 2-3 φορες την μερα συμπληρωμα.Στην ελλαδα ημαστε ακομα πολυ πισω μιας και ο κοσμος δεν ξερει τιπτα απο διατροφες γιατι στο σχολειο δεν μας μαθαινουν τιποτα σχετικο.Στην αμερικη πρωτεινη πουλανε τα σουπερ μαρκετ.Επισης δεν μπορεις να λες πως δεν περιεχει αυτα που γραφει το κουτι και να ακυρωνεις τα παντα,με την ιδια λογικη τιποτα απο αυτα που τρωμε δεν ξερουμε τι ειναι.Υπαρχει ελληνικη πρωτεινη "ηρακλης" δεν την εχω δοκιμασει αλλα εχω ακουσει καλα λογια.
PCharon Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Έλεος ρε παιδιά, μην γίνεστε θύματα! Κάνε ρε φίλε μου την γυμναστική σου για να είσαι γερός και πρόσεξε και το φαγητό σου. Το bold τα λέει όλα. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΩΜΑΤΑΚΙΑ...
petros_samurai Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δεν ξερω τι εννοεις με το περιεργα σωματακια.Ουτε γιατι εχετε κομπλεξ με τα ωραια σωματα.Το να ξερεις τι ειναι η πρωτεινη δεν σε κανει στεροειδη ξυπνα!!!! Εγω ειμαι πυγμαχος γιαυτο ξερω μερικα πραγματα περισσοτερα απο σενα...
frenzy Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Ημουν στεροειδής για 4 χρόνια. Τα καλύτερα της ζωής μου. Πως λέμε χρησιμοποίησε το σε μια πρόταση...
PCharon Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δεν ξερω τι εννοεις με το περιεργα σωματακια.Ουτε γιατι εχετε κομπλεξ με τα ωραια σωματα.Το να ξερεις τι ειναι η πρωτεινη δεν σε κανει στεροειδη ξυπνα!!!! α) Δεν έγραψα πως "κάνει κακό" ή τίποτα τέτοιο, δεν είπα τί είναι και τί δεν είναι, μάλλον πήρες φόρα από τον προηγούμενο. β) Τα αγορίστικα σωματάκια όπως και να είναι κύριος, εμένα δε με επηρεάζει αυτό. Κατανοητόν; Εγω ειμαι πυγμαχος γιαυτο ξερω μερικα πραγματα περισσοτερα απο σενα... Κι εγώ είμαι σακατευτής πυγμάχων "γιαυτο ξερω μερικα πραγματα περισσοτερα απο σενα..." Άι, γελάσαμε πάλι.
caution Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Ήμουν ημιστεροειδής για 8 χρόνια. Still - o frenzy μου έριχνε κολόνες. Δεύτερο παράδειγμα χάριν ποικιλίας...
PCharon Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Ημουν στεροειδής για 4 χρόνια. Ήμουν ημιστεροειδής για 8 χρόνια. Still - o frenzy μου έριχνε κολόνες. ΑΡΑ έχουν ημιζωή, όπως τα ραδιοϊσότοπα. Από τα 4 μέχρι τα 8 ο frenzy ακόμα ήταν όσο εσύ και κάτι...
petros_samurai Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Κι εγώ είμαι σακατευτής πυγμάχων "γιαυτο ξερω μερικα πραγματα περισσοτερα απο σενα..." Άι, γελάσαμε πάλι. :devil::devil:
rikos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 κατσε ρε, αμα εισαι πυγμαχος ξερεις...τρωγε πρωτεινη με το κιλο εσυ...θα πας καλα...να υποθεσω περνεις χρονια και δεν σου χει κανει κακο αρα ειναι ολα οκ ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.