Προς το περιεχόμενο

Πρωτείνη-Κρεατίνη

SpirosLouis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερίζω,

Επιδή πάω γυμναστήριο αρκετό καιρό τώρα μου είπαν(όχι από το γυμναστήριο), επειδή κάνω και κάποια δίαιτα και δεν μπορώ να βγάλω όλη την "προπόνηση, μου είπανε ότι μπορώ να πάρω καθαρή πρωτείνη για να μπορώ να έχω δύναμη να βγάζω την προπόνηση. Επίπλέον μου είπαν ότι μετά την ..τάδε άσκηση..όπως ξέρουμε σπάνε κάποιοι αδένες και μετά από 2 μέρες βλέπουμε ότι γυμνάστικε.

Με την προτείνη μου είπανε πως αυτό το βλέπεις σχεδόν αμέσως.

Βλάπτει; Αν ναι που και με ποιόν τρόπο;

Επίσης τι γνωρίζετε για την κρεατίνη;

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παρε καθαρη πρωτεινη ορου γαλακτος και ξεχνα την κρεατινη και τις ενεσεις και οτι αλλο σου πει ο καθε μλκς

Δημοσ.

παρε πρωτεινη καλυτερα να μην μπλεξεις με τιποτα αλλο απο οσο ξερω.Παρολαυτα αν μπορεις να ακολουθεις διατροφη και να παιρνεις την απαραιτητη πρωτεινη που χρειαζεσαι τοτε το συμπληρωμα δεν το θες.Απλα ειναι σχετικα δυσκολο να καλυφθει με την τροφη οποτε προτιμαται το συμπληρωμα απο τους περισσοτερους.

Δημοσ.
Καλησπερίζω,

Επιδή πάω γυμναστήριο αρκετό καιρό τώρα μου είπαν(όχι από το γυμναστήριο), επειδή κάνω και κάποια δίαιτα και δεν μπορώ να βγάλω όλη την "προπόνηση, μου είπανε ότι μπορώ να πάρω καθαρή πρωτείνη για να μπορώ να έχω δύναμη να βγάζω την προπόνηση. Επίπλέον μου είπαν ότι μετά την ..τάδε άσκηση..όπως ξέρουμε σπάνε κάποιοι αδένες και μετά από 2 μέρες βλέπουμε ότι γυμνάστικε.

Με την προτείνη μου είπανε πως αυτό το βλέπεις σχεδόν αμέσως.

Βλάπτει; Αν ναι που και με ποιόν τρόπο;

Επίσης τι γνωρίζετε για την κρεατίνη;

Η κρεατίνη είναι σε σκόνη από όσο γνωρίζω. Το πρόβλημά σου μάλλον δεν είναι η πρωτεινη αλλά έλλειψη υδατάνθρακα. Πέφτουν τα αποθέματα και ξεμένεις από ενέργεια. Έχεις κόψει τα γλυκά και τη ζάχαρη μαχαίρι; Δοκίμασε να φας κάποια καλή ποσότητα ρυζιού ή ψωμιού και να κοιμηθείς καλά για μερικές μέρες.

Δημοσ.

ΞΕΧΝΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΤΟΝ ΟΡΟ ΚΡΕΑΤΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ!!!!!

Παρε πρωτεινη γαλακτος...ειναι ενα γαλαζιο κουτι σκονη πρωτεινη γαλακτος περιεκτικοτητα 90% πρωτεινη,και ειναι της Nestle..το παιρνει ο κολλητος μου

Δημοσ.

τίποτα ενέσιμο!!!!!

τα χάπια κρεατίνης δεν κάνουν κακό αλλά πρέπει να ξέρεις ότι δεν σημαίνει ότι αν πάρεις θα κάνεις πλάτες και κοιλιακούς, μπορεί το σκαρί σου να είναι μπούτια, μπορεί να καταλήξεις και με μπάκα, μπορεί και τίποτα.... αν τρώς κανονικά γεύματα δεν έχεις ανάγκη από κρεατίνη

Δημοσ.

Δεν μιλάω σε καμία περίπτωση για ενέσεις. Προς θεού!!

Αλλά μου είπαν ότι είναι καλή (χάπια).

Πεστε μου αφτά που έχετε ακούσει, τη απόψη σας(εφόσον ξέρετε) και άμα έχετε πάρει τι,πως,που κτλ

Δημοσ.
Δεν μιλάω σε καμία περίπτωση για ενέσεις. Προς θεού!!

Αλλά μου είπαν ότι είναι καλή (χάπια).

Πεστε μου αφτά που έχετε ακούσει, τη απόψη σας(εφόσον ξέρετε) και άμα έχετε πάρει τι,πως,που κτλ

Και παλι σε χαπια ειναι επικινδυνο...

Καθαρη πρωτεινη σε σκονη λογικα θα σου κανει δουλεια αλλα χωρις καθολου κρεατινη μεσα...

Γενικα κυκλοφορουν πολλες πρωτεινες,με 1% κρεατινη,με λυποδιαλυτη μεσα κλπ...

Αλλα προτιμησε καθαρη...

Δημοσ.

Είχα πάρει κρεατίνη για ένα διάστημα 2 εβδομάδων. Θυμάμαι ότι μάζευε υγρά το σώμα μου και ένιωθα νύστα. Δεν μπορώ να πω ότι παρατήρησα κάποια βελτίωση. Μετά διάβασα και κάτι σημειώσεις πανεπιστημίου που έλεγαν ότι τα περισσότερα συμπληρώματα δεν κάνουν κάτι ουσιαστικό και αυτό ήταν. Δεν ξαναασχολήθηκα. Προς άλλους: Μιλάτε για την κρεατίνη σαν να είναι επικίνδυνο στεροειδές

Δημοσ.

Παίδες μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρω ορό γάλακτος?

Σε φαρμακείο ή σε καταστήματα που πουλάνε συμπληρώματα?

Δημοσ.

Ορο γαλακτος?Στο θριασιο....

Ρε πλακα μου κανετε?Με τον καθε ασχετο να λεει οτι του κατεβει...

Με την πρωτεινη δεν σαπιζει τιποτα,μιας και υπαρχει στην διατροφη μας ετσι και αλλιως,απλα επειδη δεν τρωμε παντα καλα την συμπληρωνουμε,γιαυτο αυτες οι σκονες λεγοντε συμπληρωματα!!!!Το παν ειναι να κανεις διατροφη και να μην τρως βλακειες,απο κει και περα μπορεις να παρεις μια καθαρη πρωτεινη να σε βοηθησει!

ΤΡΩΓΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!

Δημοσ.

oxiskoupidiata9.jpg

Όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά, όχι σφιχτές σε θάλασσες και ακτές :-)

Κοιτάτε και για καμιά έγκριση σε αυτά που παίρνεται guyz...

Δημοσ.

Φιλε πρωτα απολα πρεπει να μας πεις ποσο χρονων εισαι,τι κιλα και ποσο ασχολεισαι με τα βαρη.

Η κρεατινη ειναι μια ουσιου που παραγει ο οργανισμος μας καθε μερα,2 γραμαρια το πολυ.

Δεν συνισταται να παιρνεται για παρα πολυ καιρο και αν εισαι αρχαριος θα σου ελεγα να μην παρεις καθολου,θα σου κανει κατακρατιση υγρων και θα σε "πρηξει" λιγο με αποτελεσμα να παρεις λιγα κιλα,αλλα οταν σταματησεις την χρηση της αυτα τα υγρα θα φυγουν παλι.Στην ουσια πρεπει να τρως καλα να εχει η διατροφη σου αρκετη πρωτεινη 2γραμμαρια ανα σωματικο βαρος περιπου.Ισως νιωσεις λιγο πιο δυνατος με λιγο περισσοτερη αντοχη λογο της κρεατινης.Μεγαλη συζητηση τι να πω τωρα.

Το ξανα λεω αν δεν τρως καλα και σωστα (6-7 γευματα την μερα) δεν γινεται τιποτα και τονουν κρεατινης να παιρνεις...που λεει ο λογος τσιφος....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...