djxxl Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 γεια σας σε ολους εχω το εξης προβλημα εχω ενα Projector και θελω να τον κανω τηλεοραση και επηδει μενω στο αργος εχουμε ακομα αναλογικο σημα και θελω ενα stand alone δεκτη για αναλογικο σημα αλλα και ψηφιακο digea rules δηλαδη να το αγορασω τωρα και να κανει και για μετα και να εχει ολες δυνατοτητες οπως του μονδελου XORO HRT 7600 που πουλαει το ehop ευχαριστω πολυ ---------- Προσθήκη στις 19:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:57 ---------- μαλλον εβαλα δυσκολα εχω ψαξει στο google 10 φορες !!!!! ---------- Προσθήκη στις 23:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:13 ---------- τι ζητησα ο κακομοιρης τι ζητησα?
bandits Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 τι μοντελο προτζεκτορα εχεις? ΜΠορεις να παρεις τηλ σε καποιο καταστημα η να πας απο κει και να ρωτησεις για ενα τετοιο δεκτη!
stivi1981 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 εγώ πάντος δέν βρήκα ψηφιακό και αναλογικό δέκτη σε μία συσκευή..
suspiria Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 χρησιμοποιησε ενα βιντεο ή ενα dvd-r για αναλογικο δεκτη (εχουν ενσωματωμενο) και μετα πας και στο ψηφιακο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.