Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Πληροφοριακα για να μην σας ταλαιπωρησουν Απο 1/6/10 στις συνταγες για φαρμακα ειναι υποχρεωτικα να αναγραφοντε ΑΜΚΑ ασθενους αλλα και ιατρου που εκδιδει την συνταγη και οχι ο αριθμος ταμειου του που ηταν μεχρι τωρα. Επισης συνταγες σε βιβλιαρια ταμειων που εκδιδοντε απο ιδιωτες γιατρους και ειναι πανω απο 150 ευρω θελουν θεωριση απο γιατρο ελεγκτη του ταμειου.
Ather Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μπορεί ένας ιδιώτης γιατρός να γράψει σε βιβλιάριο;
The_Judas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Το πρόβλημα είναι ότι ορισμένοι γιατροί επιμένουν και δεν θέλουν να γράψουν το ΑΜΚΑ τους γιατί το θεωρούν προσωπικό δεδομένο Έτσι όμως η συνταγή θεωρείται άκυρη και δεν την αποζημιώνουν τα ασφαλιστικά ταμεία.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μπορεί ένας ιδιώτης γιατρός να γράψει σε βιβλιάριο; Σε ΙΚΑ οχι αλλα σε αλλα ταμεια οπως ΤΑΥΤΕΚΩ/ΔΕΗ ακομα μπορει. Το πρόβλημα είναι ότι ορισμένοι γιατροί επιμένουν και δεν θέλουν να γράψουν το ΑΜΚΑ τους γιατί το θεωρούν προσωπικό δεδομένο Έτσι όμως η συνταγή θεωρείται άκυρη και δεν την αποζημιώνουν τα ασφαλιστικά ταμεία. Κυριως οι γυναικες εχουν προβλημα γιατι τα 6 πρωτα ψηφια ειναι ...η ημερομηνια γεννησεως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.