Προς το περιεχόμενο

Netbook και 24αρα εξωτερική

silverthan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω με το netbook της υπογραφης μου παιζω σε οτι αναλυση θελω με το εξωτερικο μονιτορ(εχω μια 17αρα eizo flexscan s1702)αλλα και με 42αρα τηλεοραση που το ειχα συνδεσει ετρεξα και σε 1920Χ1080!

Δημοσ.

Οτι θα παιξει θα παιξει σε οτι του βαλεις, το ζητημα ειναι πως θα παιξει οτι του βαλεις να παιξει...

Πχ MKV ταινια σε 1080p ειναι χλωμο.

Παιχνιδια δεν ξερω αν και μαλλον παλι χλωμο.

Δημοσ.

nik και παιχνιδι του εχω βαλει να τρεξει στην 42 αρα μου και ειχα τα παρα 2 fps λιγοτερα απ οτι στην οθονη του netbook(επαιζα flatout 2)

Δημοσ.

Ναι οκ....Στο Netbook ειχες 1366χ1024 πχ, στην 42αρα 1920χ1200 και εχασες μοναχα 2FPS...

Αυτο και την 5970 να ειχες δεν θα γινοταν......

Δημοσ.

με netbook διετίας acer aspire one a150 (στον αριθμο μπορει να κανω λάθος, αλλα πιάνετε το νόημα) με ενσωματωμένη intel καρτα γραφικών της τότε εποχής (τωρα έχω την εντύπωση οτι είναι και καλύτερες)και native ανάλυση 1200χ600 σε 1920x1080 σε 27αρι LG monitor TV........και όλα τα ενδιάμεσα (επειδή είμαι και λίγο πρεσβύωψ, το είχα στα 1280x720 ένα φεγγαρι)

Δημοσ.

το flatout δεν το εχω αυτη τη στιγμη,θα το περασω αυριο(δεν ειναι τπτ ενα προχειρο για να δεις οτι απλα δεν κοροιδευω..)

Δημοσ.

Αυτο το παιχνιδι σε απαιτησεις σε σχεση με το Flatout 2 ειναι μερα με την νυχτα....Μιλας για ενα 2D turn base παιχνιδι με ενα 3D Rally παιχνιδι....

Δημοσ.

Ε, εντάξει το desperados (wanted dead or alive) παίζει ακόμα και σε κινητό :P Μιλάμε για παιχνίδι εποχής PII.

Επειδή αναφέρθηκε προηγουμένως το θέμα ταινίες, αν η κάρτα του netbook υποστηρίζει HD επιτάχυνση, μια χαρά θα παίζουν και οι 1080p.

edit: Άργησα λίγο...

Δημοσ.

ρε nik εχεις καταλαβει τι μλκια εχω πει και δεν λες τπτ...Φυσικα και δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλει εστω και 1 frame στην 42!!!!εγω μιλουσα απο 1024Χ600 σε 1024Χ768 του μονιτορ ρε συ!!!

καλα ακομη γελαω...τι μ..κας ειμαι ρεεεε...

Δημοσ.
εγω με το netbook της υπογραφης μου παιζω σε οτι αναλυση θελω με το εξωτερικο μονιτορ(εχω μια 17αρα eizo flexscan s1702)αλλα και με 42αρα τηλεοραση που το ειχα συνδεσει ετρεξα και σε 1920Χ1080!

Σαν συμπληρωματική ή mirror φίλε;

Δημοσ.

το μονιτορ το εχω συμπληρωματικο,την τηλεοραση την ειχα βαλει κανονικα(δλδ δεν εβλεπα τιποτα απο το netbook η επιφανεια εργασιας ειχε περασει στην τηλεοραση)

την τηλεοραση δεν την εχω δοκιμασει συμπληρωματικη..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...