Προς το περιεχόμενο

Aγορά μέσω Amazon.com

captainf2008

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, θέλω να κάνω μια αγορά μέσω του amazon.com, έχω κάνει αρκετές παραγγελίες από το αγγλικό και το γερμανικό amazon αλλά από το αμερικάνικο επιχειρώ να κάνω πρώτη φορά. Έκανα checkout και πρίν επιβεβαιώσω την αγορά μου βγάζει αυτό το μήνυμα:

Please note that your country may charge import duties, taxes and fees that you may have to pay ahead of delivery.

'Αν θυμάμαι καλά το τελωνείο σε χρεώνει μόνο αν κάνεις αγορές πάνω από 45 ευρώ. Ισχύει αυτό?

Η δικία μου αγορά στοιχίζει 15 ευρώ και κάτι ψηλά. Θα με χρεώσει το τελωνείο? και τέλος είχα ακούσει ότι αν βάλεις gift note σε ένα δέμα όσο και να είναι το κόστος του δεν σε χρεώνει το τελωνείο αυτό ισχύει?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

πρεπει να προσεξεις ποια εταιρια-κουριερ θα επειλεξεις

περισωτερα δε ξερω θα σου πουν τα παιδια :-)

Δημοσ.

Σκέφτομαι να το κάνω Expedited International Shipping (averages 8-16 business days) που αν κατάλαβα σωστά είναι συστημένο. Δεν έρχονται με κανονικό ταχυδρομείο τα πακέτα? 'Οσες φορές και αν αγόρασα κάτι ή οι γονείς μου ή οι αδερφή μου έπαιρνε το πακέτο και εγώ δεν ρώτησα αν το πήραν από ταχυδρόμο ή από κουριερ...

Τώρα που ξαναείδα την παραγγελία δεν σε αφήνει να επιλέξεις κάποια εταιρία κουριερ...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.
δλδ για αγορά βιβλίων γύρο στα 250 us dollars τι μπορεί να με χρεώσουν πια?

Ίσως θα ήταν καλύτερα να 'σπάσεις' την παραγγελία σου σε δύο ή και τρεις αποστολές.

Από την άλλη, μόλις σήμερα παρέλαβα DVD αξίας 140 ευρώ και δεν κλήθηκα να πληρώσω κάτι επιπλέον. Το δέμα μάλιστα είχε σφραγίδα-αυτοκόλλητο του Deutsche Post (είχα παραγγείλει από το amazon.com).

Δημοσ.

Μία ερώτηση : Μπορω να πληρωσω με την καρτα μου και να τα στειλω αμερικη? δεν εχει θεμα που πληρωνω σε ετρω σωστα?

Δημοσ.
Μία ερώτηση : Μπορω να πληρωσω με την καρτα μου και να τα στειλω αμερικη?

Εννοείς να πληρώσεις με την κάρτα σου και ο παραλήπτης να είναι Αμερική; Δεν έχει σημασία η διεύθυνση παράδοσης. Μπορεί να είναι Αμερική, Ευρώπη ή όπου θες. Αν πάλι εννοείς να πληρώσεις με ελληνική κάρτα, η απάντηση είναι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

δεν εχει θεμα που πληρωνω σε ετρω σωστα?

Δεν υπάρχει πρόβλημα. Όταν κάνεις την αγορά, τα δολλάρια θα υπολογιστούν σε ευρώ και το ανάλογο ποσό θα αφαιρεθεί από το λογαριασμό σου.

Δημοσ.

Nαι ετσι ειναι αφου τελικα με επρηξε..Κατι εβαζα λαθος στην καρτα εχθες..Τετοια ωρα ομως που κανω και εγω τις δουλειες μου. Το βιβλιο που πηρα ειναι απο independent πωλητη και το amazon λεει αυτα

Shipping estimate: July 2, 2010 - July 6, 2010

Delivery estimate: July 9, 2010 - July 26, 2010

Αν καταλαβαινω καλα shipping estimate ειναι το ποτε θα παραλαβει το αμαζον το βιβλιο απο τον πωλητη και το αλλο ποτε θα το παραδωσει?

Δημοσ.

Αν καταλαβαινω καλα shipping estimate ειναι το ποτε θα παραλαβει το αμαζον το βιβλιο απο τον πωλητη και το αλλο ποτε θα το παραδωσει?

Shipping estimate είναι η πιθανή ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας

Delivery estimate είναι η πιθανή ημερομηνία παράδοσης στη διεύθυνση σου

• Super Moderators
Δημοσ.

Να προσθέσω εδώ ότι το delivery estimate απέχει πολύ από την πραγματικότητα...

... όπως, με χαρά, ανακάλυψα πρόσφατα.

Συγκεκριμένα, είχα κάνει δύο παραγγελίες από το amazon.com. Η πρώτη είχε delivery estimate July 21, 2010. Ήρθε στις 24 Ιουνίου. Η δεύτερη είχε delivery estimate July 28, 2010 και έφτασε χθες.

:-)

Δημοσ.

Ναι με το amazon εχω μεινει καταευχαριστημενος. Απο προσφατη εμπειρια απο το co.uk παιρνω βιβλια με το αργο shipping για delivery. Στις 3 μερες ηταν εδω :shock:

Ασχετο ρε παιδια ο πωλητης μου λεει οτι δεν βλεπει πως εχω παραγγειλει το βιβλιο αλλα το amazon το εχει στα orders. Τι παιζει?

Για την ακριβεια λεει

Shipment 1 of 1

Not yet shipped

Shipping estimate: July 2, 2010 - July 6, 2010

Delivery estimate: July 9, 2010 - July 26, 2010

Πως γινετε να μην το βλεπει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...