katsouras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Προκειται για μια ταινια ρομαντικου - κοινωνικου περιεχομενου που μιλαει για την ιστορια ενος νεαρου που καταταγεται στις ειδικες δυναμεις και μιας κοπελας που υποσχεθηκε να τον περιμενει..Ειναι ταινια για ζευγαρακια κλασσικη αλλα κατα την γνωμη μου δεν συγκρινεται με το Notebook η το Message in the bottle η το P.S i love you που ειναι οτι καλυτερο εχω δει στην κατηγορια.Αλλα και παλι ειναι μια καλη ταινια του ειδους. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=NLkTKkNXDp4]http://www.youtube.com/watch?v=NLkTKkNXDp4[/ame] Βαθμολογια 7/10
NOMIKOS Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Το έχω στα προσεχώς ,επίσης από ότι έχω διαβάσει και ο ρόλος του πατέρα που μαζεύει νομίσματα και είναι συλλέκτης , με προδιαθέτει ακόμα καλύτερα.
konnak Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Ταινία που δίνεις στη γκόμενα να την δει όταν είναι βραδιά μπάλας. Όπως και οι άλλες που ανέφερες. Μαρτύριο.
NOMIKOS Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Ταινία που δίνεις στη γκόμενα να την δει όταν είναι βραδιά μπάλας. Όπως και οι άλλες που ανέφερες. Μαρτύριο. Ναι αλλά εσύ ησυχάζεις και έχεις την ηρεμία σου.
alitsa Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Ταινία που δίνεις στη γκόμενα να την δει όταν είναι βραδιά μπάλας. Όπως και οι άλλες που ανέφερες. Όχι όχι, καλύτερα ποδόσφαιρο παρά η συγκεκριμένη ταινία. Χίλιες φορές μπάλα.
katsouras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Ενταξει γουστα ειναι αυτα!Και εγω πολλες φορες δεν θελω να βλεπω κοινωνικορομαντικοταινιες διοτι ο καθενας ζει το δραμα του καθημερινα και δεν χρειαζεται να φορτωνομαστε και των υπολοιπων..Οσο για τον πατερα οντως εχει μανια με τα νομισματα αλλα ειναι και κομματακι αυτιστικος..
BaLsAmoMenos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Όχι όχι, καλύτερα ποδόσφαιρο παρά η συγκεκριμένη ταινία.Χίλιες φορές μπάλα. Μαλλον δεν καταλαβες. Εννοει πως τετοιες ταινιες ειναι να τις δωσεις στην γυναικα/γκομενα σου για να τις δει (μονη της) τα βραδυα που εχει μπαλα και να μην στα πρηζει. Εσυ μπαλα θα βλεπεις.
kage Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Ταινία που δίνεις στη γκόμενα να την δει όταν είναι βραδιά μπάλας. Όπως και οι άλλες που ανέφερες. Μαρτύριο. και αυτο ακριβως ειχε γινει ... ειχε σπασει ταμεια στην usa το σ.κ. που επαιξε ο τελικος του superbowl
alitsa Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μαλλον δεν καταλαβες. Εννοει πως τετοιες ταινιες ειναι να τις δωσεις στην γυναικα/γκομενα σου για να τις δει (μονη της) τα βραδυα που εχει μπαλα και να μην στα πρηζει. Εσυ μπαλα θα βλεπεις. Το ίδιο κατάλαβα κι εγώ. Απλά εγώ ως η γκόμενα/γυναίκα θα προτιμούσα να δω μπάλα παρά αυτήν την ταινία. Στη σύγκριση ποδόσφαιρο - dear john θα κέρδιζε το πρώτο. Πόσο μάλλον να πάω και στο σινεμά να τη δω. Καλύτερα στο γήπεδο.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Α, συγνωμη τοτε. Δεν ξερω γιατι αλλα ολοι οι χρηστες στο ιντερνετ νομιζω οτι ειναι μαντραχαλαδες αντρες μεχρι αποδειξεως του εναντιου.
NOMIKOS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Το ίδιο κατάλαβα κι εγώ.Απλά εγώ ως η γκόμενα/γυναίκα θα προτιμούσα να δω μπάλα παρά αυτήν την ταινία. Στη σύγκριση ποδόσφαιρο - dear john θα κέρδιζε το πρώτο. Πόσο μάλλον να πάω και στο σινεμά να τη δω. Καλύτερα στο γήπεδο. Τόσο κακή είναι? Την έχεις δεΙ?
alitsa Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Ναι την είδα και ομολογώ ότι δεν πέρασα καλά έστω και με το δεδομένο πως έβλεπα ένα romantic drama. Βαρέθηκα με τους ανύπαρκτους διαλόγους, τις κακές ερμηνείες των ηθοποιών, σκηνοθετικά τίποτα ιδιαίτερο, lovestory χωρίς συναίσθημα και ένταση παρόλο το δράμα της υπόθεσης που το περιβάλλει. Όπως προείπε κάποιος γούστα είναι αυτά και το δικό μου σίγουρα δεν είναι αυτό (αν και το παραδέχομαι ότι ορισμένες φορές θέλω κάτι ρομαντικό δακρύβρεχτο με happy ending), αλλά νομίζω ότι και οι υπέρμαχοι του είδους θα παρατηρήσουν τα μειονεκτήματα. Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι πράγματι η ιστορία με τον πατέρα αλλά δεν κόλλησε όμορφα όπως και τα περισσότερα μέρη της ταινίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.