Προς το περιεχόμενο

νεο λαπτοπ

taisson05

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια θελω να αγορασω λαπτοπ γυρω στα 700-800 ευρω. Το θελω καπως καλο για gaming.... Το κυριο προβλημα μου ειναι η μαρκα. Απο οτι εχω διαβασει στο forum καλοι ειναι οι toshiba. Παντος αμα μπορειται να μου προτεινεται μερικα καλα λαπτοπ θα ημουν ευγνωμον!

Δημοσ.

δεν ειμαι και πολυ σιγουρος για turbo-x. Δεν τα πολυεμπιστευομαι γιατι ειναι της κακιας ωρας κατασκευες, δεν εχουν καλη ποιοτιτα

Δημοσ.
παιδια θελω να αγορασω λαπτοπ γυρω στα 700-800 ευρω. Το θελω καπως καλο για gaming.... Το κυριο προβλημα μου ειναι η μαρκα. Απο οτι εχω διαβασει στο forum καλοι ειναι οι toshiba. Παντος αμα μπορειται να μου προτεινεται μερικα καλα λαπτοπ θα ημουν ευγνωμον!

toshiba A500-18Q απο το πλαισιο στα 699 ευρω με 4 χρονια εγγυηση.

Δημοσ.

H Radeon 5650 που έχει το τελευταίο σε σχέση με τις GT230 που έχουν τα περισσότερα από τα άλλα που προτείνεις τι λέει?

Δημοσ.
H Radeon 5650 που έχει το τελευταίο σε σχέση με τις GT230 που έχουν τα περισσότερα από τα άλλα που προτείνεις τι λέει?

H ati 5650 είναι ελαφρως καλύτερη αλλά και η GT230 είναι πάρα πολύ καλή κάρτα και σηκώνει πολύ πείραγμα.

Δημοσ.

καταρχας ευχαριστω panos2000gr για τα λαπτοπ και δευτερον απο αυτα που ανεβασε ειμαι αναμεσα στα: Toshiba Satellite L505-13E και Sony Vaio VPC-EB1S1E/BJ... Ποιο πιστευετε πως ειναι καλυτερο?

Δημοσ.
καταρχας ευχαριστω panos2000gr για τα λαπτοπ και δευτερον απο αυτα που ανεβασε ειμαι αναμεσα στα: Toshiba Satellite L505-13E και Sony Vaio VPC-EB1S1E/BJ... Ποιο πιστευετε πως ειναι καλυτερο?

Και με τα δύο θα κάνεις την δουλειά σου μια χαρά...προσωπιικά μιας και η ποιότητα κατασκευής και των δύο είναι περίπου ίδια, θα επέλεγα το vaio καθώς έχει καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά, . Αν πάντως έχεις την δυνατότητα να δώσεις λίγα χρήματα παραπάνω πήγαινε σε αυτή την έκδοση:

http://www.skroutz.gr/s/256693/Sony-Vaio-VPC-EB1Z1E-B.html

Έχει πολύ ανώτερη οθόνη 1920χ1080 (μιλάμε για τεράστια διαφορά στην απεικόνιση) καθώς και bluray.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...