Προς το περιεχόμενο

Ένας πολίτης έχασε την ακοή του από χειροβομβίδα κρότου λάμψης!!!

@@sos@@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
για στάσου "πρώτε εκπορθητή του υπολογιστή μου"...

τι λέει λάθος για πες μου για να το καταλάβω δηλαδή

μέσα στα βάθη των αιώνων ο ρόλος της αστυνομίας ήταν αυτός και θα είναι το ίδιο αυτός και μετά από αιώνες(φτου....) πάντα ήταν ένοπλοι ανθρωποφύλακες των καπιταλιστικού συστήματος παραγωγής,των σχέσεων που εκπορνεύεται μέσα από αυτό και τελικά του αστικού οικοδομήματος που δημιουργείται πάνω απ’ αυτές. μέσα σε όλους αυτούς τους αιώνες είδες η αστυνομία να διαφοροποιείται έστω και κατ¨ελάχιστο από αυτόν της ρόλο;

πες μου πότε;

Να σου πω, πρώτα είχαμε την θρησκεία και μετά τους νόμους, εκτελεστικά όργανα του νόμου είναι οι δικαστές, είναι περιττοί και αυτοί;

Αλλά κάποιος πρέπει να μαζέψει τον εγκληματία, δεν είναι όλα τα εγκλήματα κατά της εργατίας ξέρεις.

είναι "μωρό παιδί",τόσο καθαρός από βλακώδης ιδεοληψίες και αλλοτριώσεις ...ωραίος σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Χωρίς προκατάληψη ορέ, χωρίς προκατάληψη.

την ελευθερία...

Οκ με έπεισες, την Αρβανιτάκη;

εξέφρασα μόνο την δική μου άποψη(περί Μαλατέστα),οι ειρηνικές πορείες είναι κάτι άλλο και αφορούν άλλους ...

ξέρουν οι περισσότεροι(φαντάζομαι τι είναι οι μπάτσοι) αλλά μπορεί να έχουν στο μυαλό τους κάτι άλλο ,μια άλλη μορφή πάλης ή αντίδρασης...

όσο για το μαχαίρι που γράφεις τώρα από τον κατασκευαστή του΄πήδηξες στον χρήστη του και τις ηθικές του ...

Γιατί αφορούν άλλους; Εσύ με τι σκοπό σηκώνεσαι από τον καναπέ σου για να πας στην πορεία;

Όσο για το μαχαίρι:

Ωραία πες ότι κόβεσαι ή σφάζεις κάποιον κατά λάθος, ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ; Ο κατασκευαστής που το έφτιαξε; Αυτός που στο πούλησε; ΚΑΝΕΙΣ από όλους, ήταν κακιά στιγμή.

χαχ καλό !!!

Ερμ...οκ.

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Άκουσα λέει οτι εκεί περα καταγράφετε IP's..

mythos.jpg

στα γράγορα γιατί η βροχή με καθυστέρησε για το τροχαδάκι...

Να σου πω, πρώτα είχαμε την θρησκεία και μετά τους νόμους, εκτελεστικά όργανα του νόμου είναι οι δικαστές, είναι περιττοί και αυτοί;

Αλλά κάποιος πρέπει να μαζέψει τον εγκληματία, δεν είναι όλα τα εγκλήματα κατά της εργατίας ξέρεις.

τα περισσότερα είναι αποτέλεσμα αυτού του συστήματος που υπάρχει αν το καλοσκεφτείς ...

περιττοί είναι ...

Χωρίς προκατάληψη ορέ, χωρίς προκατάληψη.

αν από μωρό λές σε ένα παιδάκι "πάμε να κάνεις κακάκια" το παιδάκια πάει τον ενοχοποίεισαι τον ...

δεν ξέρω αν με πιανς;...

Οκ με έπεισες, την Αρβανιτάκη;

nope

Γιατί αφορούν άλλους; Εσύ με τι σκοπό σηκώνεσαι από τον καναπέ σου για να πας στην πορεία;

Όσο για το μαχαίρι:

Ωραία πες ότι κόβεσαι ή σφάζεις κάποιον κατά λάθος, ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ; Ο κατασκευαστής που το έφτιαξε; Αυτός που στο πούλησε; ΚΑΝΕΙΣ από όλους, ήταν κακιά στιγμή.

η πρόθεση μετράει λέμε ...

...;)

• Super Moderators
Δημοσ.

Προσωπικές επιθέσεις σε άλλα μέλη δεν είναι ανεκτές σε αυτό το forum! Είναι θεμιτή η κριτική σε απόψεις, όχι στα μέλη που τις εκφράζουν! :mad:

Δημοσ.

έχω αηδιάσει με την προπαγάνδα που προσπαθούν να περάσουν ορισμένοι.

ΔΙΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ: οι κακοί σατανιστές αστυνομικοί - ο καημένος "πολίτης" - οι ευγενικοι κουκουλοφόροι - δικαιολόγηση βίας απο ακροαριστερούς / κουκουλοφόρους - ποινικοποίηση βίας για τους αστυνομικούς - οι αστυνομικοί να μην οπλοφορούν αλλα να κρατάνε απο ένα μπουκέτο χρυσάνθεμα - οι διαδηλωτές δεν είναι βίαιοι - οι κουκουλοφόροι αναρχικοι βαφτίζονται πολίτες για να ακούγετε πιο γλυκό στα αυτάκια των ανθρώπων - ο φασισμός του αναρχικού χώρου [ότι σας λέμε είναι το σωστό και όποιος δεν συμφωνεί μαζί μας θα του σπάσουμε το κεφάλι με δημοκρατικο τρόπο...]

γράφουν αράδες που δεν βγάζουν νόημα, ενας αχταρμάς ακραίων απόψεων.. και φυσικά απαντήσεις με γενικολογίες..!

Δημοσ.

Το πρόβλημα με την σος και την κάθε σος είναι ότι έχουν απεμπολήσει τη διαδικασία της σκέψης. Εχουν εγκλωβιστεί σε θεωρητικούρες και σε ιδεολογίες του παρελθώντος και αρνούνται πεισματικά να προσαρμοστούν στο σήμερα.

Για να απαντήσω στον αποπάνω η αλήθεια είναι ότι δεν ανακαλύπτουν τίποτα αλλά μόνο να γκρεμίσουν θέλουν. Θα μου πεις δεν είναι και οι πρώτοι, η εκάστοτε αντιπολίτευση στην Ελλάδα το ίδιο ακριβώς κάνει. Το θέμα είναι ότι τα άτομα που αντιπροσωπεύουν την ιδεολογία αυτή δέχονται τη βία ως τρόπο να επιβληθούν. Δεν έχω δει καμια σος να κατακρίνει τον ΕΑ για τη δράση του, αντιθέτως καραγουστάρει. Μπορεί να μην τα κάνει η ίδια αλλά επικροτεί δράσεις τέτοιου είδους που φυσικά προέρχονται από τον ίδιο χώρο.

Σαφώς έχουμε δημοκρατία και είναι σεβαστές οι απόψεις της. Ε αλλά αυτό δεν μπορώ να το σεβαστώ

Δεν έχω δει να προτείνει κάτι όταν λέει ότι δε χρειαζόμαστε αστυνομικούς, δικαστές, νόμους και δεν ξέρω γω τι άλλο. Έχει πειστεί ότι όλου αυτοί οι ρόλοι έχουν φτιαχτεί για να καταπιέζουν τους εργάτες (για την σος υπάρχουν οι εργάτες και ..... οι άλλοι! οι οποίοι δεν είναι άνθρωποι και δεν τους αξίζει να ζουν)

Όλα αυτά τα ωραία παραμυθάκια που ακούω περί ποσο καλός είναι ο άνθρωπος και φταίει το σύστημα που τον διαφθείρει, πόσο τέλεια θα ήταν όλα αν δεν υπήρχαν νόμοι και εν τέλη η κοινωνία όπως είναι τώρα, θα μπορούσα να τα δικαιολογήσω αν μιλούσαμε για ηλικίες 10 με early 20+ όπου δικαιολογείσαι να ονειροπολείς (και εγώ το έκανα!). Αλλά και πάλι με το να επικροτείς τη χρήση βίας, με το έτσι θέλω να τρομοκρατείς και να προσπαθείς να επιβάλεις τα πιστεύω σου βγαίνεις άκυρος.

Το έχω ξαναπεί, ο ιδεολογικός τους χώρος έχει πιάσει το ακρό απο τα αριστερά (τα φασιστοειδή βρίσκονται εκ δεξιών). Στην ιδεολογία μπορεί να διαφέρουν αλλά στην πράξη δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά.

'Οι ελευθερίες ενός ατόμου σταματούν εκεί που αρχίζουν οι ελευθερίες του άλλου'

ΥΣ Είχα βρεί ενδιαφέρον το παρακάτω λινκ

http://www.ananeotiki.gr/el/readText.asp?textID=4557

Οι παράγραφοι 4,5,6,7 με εκφράζουν απόλυτα

ΥΣ2: Δεν ανήκω σε καμιά παράταξη (ούτε και στη παραπάνω) Δεν πιστεύω σε ιδεολογίες. Προσπαθώ να σκέφτομαι μόνος μου και όσο πιο ελεύθερα μπορώ μακριά από συμπλέγματα, απωθημένα κτλ κτλ

ΥΣ3 Α και κάτι ακόμα. Το πρόβλημα στην Ελλάδα πιστεύω είναι ότι το σύστημα δε λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Γι αυτό και βλέπεις τέτοιες αρρωστημένες ιδεολογίες και ακρότητες που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν γραφικές. Ένα άλλο πρόβλημα που έχει η σος είναι ότι πιστεύει (['η καλύτερα της έχουν πει) ότι αν αλλάξουμε το σύστημα όλα θα γίνουν καλύτερα(λολ) Το πρόβλημα δεν είναι τόσο στο σύστημα όσο στους ανθώπους που απαρτίζουν το σύστημα. (Αλλά τι λέω ο άνθρωπος εκ φύσεως είναι τέλειος, το σύστημα τον έκανε όπως τον έκανε). Επειδή έχω ζήσει σε κανά δυο άλλες χώρες έχω δει ότι τα πράγματα λειτουργούν σαφώς καλύτερα (far from perfect φυσικά αλλά καλύτερα). Ε εκεί τέτοιοι άνθρωποι και ιδεολογίες είναι εντελώς μα εντελώς περιθωριοποιημένοι (αν υπάρχουν). Όλα αυτά τρέφονται από τη μιζέρια, το αίσθημα αδικίας, την ανέχεια που υπάρχει στην Ελλάδα

Δημοσ.
Δεν γίνεται να ρίξεις μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης στον αέρα.
τώρα το είδα :-)...και όμως γίνεται έχω δει λίγες φορές να σκάνε στον αέρα ψηλά...

Ποιος είσαι εσύ που θα ανακαλύψεις εκ νέου τον τροχό και τι φωτιά;
χαχαχ

Προσωπικές επιθέσεις σε άλλα μέλη δεν είναι ανεκτές σε αυτό το forum! Είναι θεμιτή η κριτική σε απόψεις, όχι στα μέλη που τις εκφράζουν! :mad:
φαντάζομαι τι θα έγινε...

ουφφφ ...είχα αρχίσει να ανησυχώ

Το πρόβλημα με την σος και την κάθε σος είναι ότι έχουν απεμπολήσει τη διαδικασία της σκέψης. Εχουν εγκλωβιστεί σε θεωρητικούρες και σε ιδεολογίες του παρελθώντος και αρνούνται πεισματικά να προσαρμοστούν στο σήμερα.

Για να απαντήσω στον αποπάνω η αλήθεια είναι ότι δεν ανακαλύπτουν τίποτα αλλά μόνο να γκρεμίσουν θέλουν. Θα μου πεις δεν είναι και οι πρώτοι, η εκάστοτε αντιπολίτευση στην Ελλάδα το ίδιο ακριβώς κάνει. Το θέμα είναι ότι τα άτομα που αντιπροσωπεύουν την ιδεολογία αυτή δέχονται τη βία ως τρόπο να επιβληθούν. Δεν έχω δει καμια σος να κατακρίνει τον ΕΑ για τη δράση του, αντιθέτως καραγουστάρει. Μπορεί να μην τα κάνει η ίδια αλλά επικροτεί δράσεις τέτοιου είδους που φυσικά προέρχονται από τον ίδιο χώρο.

Σαφώς έχουμε δημοκρατία και είναι σεβαστές οι απόψεις της. Ε αλλά αυτό δεν μπορώ να το σεβαστώ

Δεν έχω δει να προτείνει κάτι όταν λέει ότι δε χρειαζόμαστε αστυνομικούς, δικαστές, νόμους και δεν ξέρω γω τι άλλο. Έχει πειστεί ότι όλου αυτοί οι ρόλοι έχουν φτιαχτεί για να καταπιέζουν τους εργάτες (για την σος υπάρχουν οι εργάτες και ..... οι άλλοι! οι οποίοι δεν είναι άνθρωποι και δεν τους αξίζει να ζουν)

Όλα αυτά τα ωραία παραμυθάκια που ακούω περί ποσο καλός είναι ο άνθρωπος και φταίει το σύστημα που τον διαφθείρει, πόσο τέλεια θα ήταν όλα αν δεν υπήρχαν νόμοι και εν τέλη η κοινωνία όπως είναι τώρα, θα μπορούσα να τα δικαιολογήσω αν μιλούσαμε για ηλικίες 10 με early 20+ όπου δικαιολογείσαι να ονειροπολείς (και εγώ το έκανα!). Αλλά και πάλι με το να επικροτείς τη χρήση βίας, με το έτσι θέλω να τρομοκρατείς και να προσπαθείς να επιβάλεις τα πιστεύω σου βγαίνεις άκυρος.

Το έχω ξαναπεί, ο ιδεολογικός τους χώρος έχει πιάσει το ακρό απο τα αριστερά (τα φασιστοειδή βρίσκονται εκ δεξιών). Στην ιδεολογία μπορεί να διαφέρουν αλλά στην πράξη δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά.

ΥΣ2: Δεν ανήκω σε καμιά παράταξη (ούτε και στη παραπάνω) Δεν πιστεύω σε ιδεολογίες. Προσπαθώ να σκέφτομαι μόνος μου και όσο πιο ελεύθερα μπορώ μακριά από συμπλέγματα, απωθημένα κτλ κτλ

ΥΣ3 Α και κάτι ακόμα. Το πρόβλημα στην Ελλάδα πιστεύω είναι ότι το σύστημα δε λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Γι αυτό και βλέπεις τέτοιες αρρωστημένες ιδεολογίες και ακρότητες που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν γραφικές. Ένα άλλο πρόβλημα που έχει η σος είναι ότι πιστεύει ότι αν αλλάξουμε το σύστημα όλα θα γίνουν καλύτερα(λολ) Το πρόβλημα δεν είναι τόσο στο σύστημα όσο στους ανθώπους που απαρτίζουν το σύστημα. (Αλλά τι λέω ο άνθρωπος εκ φύσεως είναι τέλειος, το σύστημα τον έκανε όπως τον έκανε). Επειδή έχω ζήσει σε κανά δυο άλλες χώρες έχω δει ότι τα πράγματα λειτουργούν σαφώς καλύτερα (far from perfect φυσικά αλλά καλύτερα). Ε εκεί τέτοιοι άνθρωποι και ιδεολογίες είναι εντελώς μα εντελώς περιθωριοποιημένοι (αν υπάρχουν). Όλα αυτά τρέφονται από τη μιζέρια, το αίσθημα αδικίας, την ανέχεια που υπάρχει στην Ελλάδα

μια ερώτηση μόνο, για να ξέρω πως θα πορευτώ στις απαντήσεις μου...

γράφεις: "'Οι ελευθερίες ενός ατόμου σταματούν εκεί που αρχίζουν οι ελευθερίες του άλλου'"

το όριο που μπορεί κάποιος/α να ενεργήσει χωρίς να ζημιώσει τον άλλον/η ποιός το καθορίζει ;

Δημοσ.
Η ερώτηση μου ήταν σοβαρότατη.
οκ

πάμε λοιπόν: "Ποιος είσαι εσύ που θα ανακαλύψεις εκ νέου τον τροχό και τι φωτιά;"

είμαι μία που σαρώνω, like a scanner,συνειδητά όλες τις μυστικοποιήσεις τους ιστορικού παρελθόντος...

Δημοσ.
οκ

πάμε λοιπόν: "Ποιος είσαι εσύ που θα ανακαλύψεις εκ νέου τον τροχό και τι φωτιά;"

είμαι μία που σαρώνω, like a scanner,συνειδητά όλες τις μυστικοποιήσεις τους ιστορικού παρελθόντος...

Αταλάντη εσύ;

Σου απαντάω σε λίγο, μισό.

Δημοσ.
η απάντησή μου ήταν σοβαρότατη

Το γνωρίζω αλλά τα λεγόμενα σου θυμίζουν μια χρήστρια από ένα άλλο φόρουμ, που έχω ρίξει κάτι γέλια πάνω σε ίδια θέματα περίπου....!

Δημοσ.
μια ερώτηση μόνο' date=' για να ξέρω πως θα πορευτώ στις απαντήσεις μου...

γράφεις: "'Οι ελευθερίες ενός ατόμου σταματούν εκεί που αρχίζουν οι ελευθερίες του άλλου'"

το όριο που μπορεί κάποιος/α να ενεργήσει χωρίς να ζημιώσει τον άλλον/η ποιός το καθορίζει ;

Δεν τις καθορίζω ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε ο κουκουλοφόρος ούτε ο αστυνομικός. Τις καθορίζει ο νομοθέτης (υπάρχουν νόμοι και σύνταγμα last time I checked)

Το να μη γουστάρεις το νομοθέτη δικαίωμά σου (εδώ που τα λέμε ούτε και εγώ τους πολυγουστάρω έτσι πως τα κανανε) αλλά δε σου/μου δίνει κανένα δικαίωμα να γκρεμίζω τα πάντα και να βιαιοπραγώ. Μπορείς να διαμαρτυρηθείς πάλι μεσα στα πλαισια του νόμου (ξέρω δε γουστάρεις αλλά μπορείς να την κάνεις όποτε θέλεις από Ελλάδα αν δε σου αρέσει).

Και επειδή ξέρω πολύ καλά ότι θα μου αρχίσεις πάλι για αστυνομικούς ναι πολλοί από αυτούς μπορεί να έχουν IQ ραδικιού (όχι ΟΛΟΙ) αλλά και πάλι δεν εφαρμόζουμε λογική πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι, αντε καταργούμε την αστυνομία.

Και σε παρακαλώ αν απαντήσεις (όχι οτι καιγομαι και ιδιαιτερα και δεν χρειάζεται εδώ που τα λέμε) please μίλα ελληνικά που καταλαβαίνω γιατί μέχρι τώρα οφείλω να ομολογήσω ότι δεν πιάνω τα περισσότερα που λες (και το babelfish δεν βοηθάει σε αυτες τις περιπτώσεις) Το να μιλάς ακαταλαβίστικα δεν σε κάνει πιο sic

Δημοσ.
δεν θα απαντήσω για την "κάθε" θα γράψω για εμένα ...

στο σήμερα έχω προσαρμοστεί πολύ πριν ...για αυτό και είμαι από τους ανθρώπους που δεν έχω επηρεαστεί ούτε κατά ελάχιστο από την καπιταλιστική κρίση που υπάρχει στην χώρα...

δέχομαι την αντι-βία ως μορφή πάλης για να ανατραπεί το ισχύον σύστημα, αν εσύ ξέρεις κάποιον άλλον τρόπο για να το ανατρέψεις με χαρά να σε ακούσω ...

άποψή σου...

ναι για αυτόν το λόγο έχουν φτιαχτεί,για μένα υπάρχουν εκμεταλλευτές και εκμεταλλευόμενοι...

γράψε μου μία περίπτωση που η άρχουσα τάξη μέσα σε καπιταλιστικό σύστημα παραχώρησε δικαιώματα στο προλεταριάτο αναίμακτα...

μπερδεύεσαι, γράψε μου σε παρακαλώ τα προτάγματα των φασιστών και τι σχέση έχουν με τα προτάγματα των α/α...

ΥΣ3 Α και κάτι ακόμα. Το πρόβλημα στην Ελλάδα πιστεύω είναι ότι το σύστημα δε λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Γι αυτό και βλέπεις τέτοιες αρρωστημένες ιδεολογίες και ακρότητες που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν γραφικές. Ένα άλλο πρόβλημα που έχει η σος είναι ότι πιστεύει (['η καλύτερα της έχουν πει) ότι αν αλλάξουμε το σύστημα όλα θα γίνουν καλύτερα(λολ) Το πρόβλημα δεν είναι τόσο στο σύστημα όσο στους ανθώπους που απαρτίζουν το σύστημα. (Αλλά τι λέω ο άνθρωπος εκ φύσεως είναι τέλειος, το σύστημα τον έκανε όπως τον έκανε). Επειδή έχω ζήσει σε κανά δυο άλλες χώρες έχω δει ότι τα πράγματα λειτουργούν σαφώς καλύτερα (far from perfect φυσικά αλλά καλύτερα). Ε εκεί τέτοιοι άνθρωποι και ιδεολογίες είναι εντελώς μα εντελώς περιθωριοποιημένοι (αν υπάρχουν). Όλα αυτά τρέφονται από τη μιζέρια, το αίσθημα αδικίας, την ανέχεια που υπάρχει στην Ελλάδα

το τι γράφουν οι οπορτουνιστές, κατά τα άλλα κομμουνιστές, είναι άλλο θέμα,αν ακυρώνουν σαν μορφή πάλης το ένοπλο ας βγούν να αποκηρύξουν ξεκάθαρα τον Άρη, την γαλλική επανάσταση ή την παρισινή κομμούνα.Μπορούν να το κάνουν ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.

Πως είναι όμως δυνατόν να εγκλωβίζονται μέσα σε μια αστική νομιμότητα και έναν κοινοβουλευτισμό βάζοντάς αυτά πάνω από την κοινωνική αδικία και την εκμετάλλευση;

Το δίκαιο του αγώνα πως θα το κερδίσουν;Με τριαντάφυλλα θα φέρουν τον κομμουνισμό; Mαζί τους!!! Ας μου το δείξουν όμως ιστορικά,που,πότε, συνέβη κάτι τέτοιο.

Εκτός αν θέλουν να μου περιγράψουν μια κατάσταση υποταγής μέσα στα χρόνια και έτσι ξαφνικά μια μέρα,μια ωραία πρωία ήρθε όμορφα και ωραία από μόνος του.

Καλό αλλά δεν ...

Δεν τις καθορίζω ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε ο κουκουλοφόρος ούτε ο αστυνομικός. Τις καθορίζει ο νομοθέτης (υπάρχουν νόμοι και σύνταγμα last time I checked)

Το να μη γουστάρεις το νομοθέτη δικαίωμά σου (εδώ που τα λέμε ούτε και εγώ τους πολυγουστάρω έτσι πως τα κανανε) αλλά δε σου/μου δίνει κανένα δικαίωμα να γκρεμίζω τα πάντα και να βιαιοπραγώ. Μπορείς να διαμαρτυρηθείς πάλι μεσα στα πλαισια του νόμου (ξέρω δε γουστάρεις αλλά μπορείς να την κάνεις όποτε θέλεις από Ελλάδα αν δε σου αρέσει).

Και επειδή ξέρω πολύ καλά ότι θα μου αρχίσεις πάλι για αστυνομικούς ναι πολλοί από αυτούς μπορεί να έχουν IQ ραδικιού (όχι ΟΛΟΙ) αλλά και πάλι δεν εφαρμόζουμε λογική πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι, αντε καταργούμε την αστυνομία.

Και σε παρακαλώ αν απαντήσεις (όχι οτι καιγομαι και ιδιαιτερα και δεν χρειάζεται εδώ που τα λέμε) please μίλα ελληνικά που καταλαβαίνω γιατί μέχρι τώρα οφείλω να ομολογήσω ότι δεν πιάνω τα περισσότερα που λες (και το babelfish δεν βοηθάει σε αυτες τις περιπτώσεις) Το να μιλάς ακαταλαβίστικα δεν σε κάνει πιο sic

όσο πιο απλά μπορώ...

αυτό το όριο που θέτει ο νομοθέτεις ουσιαστικά είναι σύνορο,

ο νομοθέτης φτιάχνει μια "ελευθερία " η οποία βασίζεται όχι στην ένωση του ενός με τον άλλο, αλλά στον χωρισμό του ενός από τον άλλο...

λοιπόν, πως την βλέπεις αυτήν την "ελευθερία" μέσα από μια σοσιαλιστική θεώρηση;

Είναι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...