Προς το περιεχόμενο

Ένας πολίτης έχασε την ακοή του από χειροβομβίδα κρότου λάμψης!!!

@@sos@@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
BaLsAmoMenos, σε κόλλησε ιό ο hackerw32; Αυτό το "Τυχαίο; Δε νομίζω" μου τρυπάει το μυαλό τις τελευταίες μέρες.

Οχι δεν μου το κολησε ο hackerw32. Σε μια διαφημιση το ειδα και μου αρεσε. Εκει θα το ειδε και ο hackerw32 λογικα. Τυχαιο?

Δεν νομιζω.

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εξακολουθεί να μην υπάρχει αναφορά πουθενά αλλού, πέρα από aristerotera και tvxs;
Βρηκα και το παρακατω πιανεται;:lol::lol:

Όργιο αυθαιρεσίας από τους "προστάτες του πολίτη"

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι καταγγελίες πολιτών που υπέστησαν βάναυση μεταχείριση απο αστυνομικούς. Οι μεγαλοστομίες Χρυσοχοΐδη για μια "σύγχρονη αστυνομία, που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα", εξανεμίζονται και μόνο με την απαρίθμηση των περιστατικών αστυνομικής βίας σε διάστημα ενός μήνα, στο οποίο πολίτες βρέθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι μετά από ενέργειες οργάνων, που εκτελούσαν τα καθήκοντά τους στο πλευρό πάντα του πολίτη...

Το όργιο αυθαιρεσίας είχε ξεκινήσει ήδη από το μεγάλο απεργιακό συλλαλητήριο της 5ης Μαΐου, στο οποίο άνδρες των ΜΑΤ τραυμάτισαν σοβαρά στα μάτια και το πρόσωπο έπειτα από ψεκασμό τον υπάλληλο του Δήμου Πειραιά Περίανδρο Αθανασάκη. Την ίδια μέρα, εξάλλου, μετά το τέλος του συλλαλητηρίου, άνδρες της ομάδας Δ είχαν εισβάλει στο Στέκι Μεταναστών χωρίς ένταλμα, ξυλοκοπώντας και σπάζοντας τα πάντα στο διάβα τους, με αποτέλεσμα το μέλος του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα Μυρτώ Λαζαρίδου να τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι από γυαλιά.

Εισβολή σε σπίτι της οδού Τοσίτσα και ξυλοδαρμός της ενοίκου

Ακολούθησε η εισβολή μέσα στο σπίτι της, επί της οδού Τοσίτσα, της Ιωάννας Μανούσακα, πάλι από άνδρες της ΔΕΛΤΑ, οι οποίοι της έσπασαν τα δόντια και τη μύτη με γκλομπ, ενώ ισοπέδωσαν την πόρτα της οικείας της, παραβιάζοντας κάθε έννοια ασύλου.

Και οι δύο γυναίκες, οι οποίες βρέθηκαν χθες στη συνέντευξη Τύπου της Επιτροπής Πρωτοβουλίας Κατοίκων Εξαρχείων ενάντια στην αστυνομοκρατία της γειτονιάς τους, έχουν καταθέσει μηνύσεις σε βάρος των αστυνομικών. Μάλιστα, στην περίπτωση της Μυρτώς Λαζαρίδου, έχουν καταγραφεί οι πινακίδες των οχημάτων της ΔΕΛΤΑ αλλα και της ΖΗΤΑ, που έλαβαν μέρος στην εισβολή στο Στέκι.

Τραυματισμός από χειροβομβίδα κρότου-λάμψης

Η καταγραφή όμως δεν σταματά εδώ. Μετά από ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Φωτ. Κουβέλη, Θοδ. Δρίτσα, Ηρώ Διώτη και Νικ. Τσούκαλη ήλθε στη δημοσιότητα ο σοβαρός τραυματισμός από χειροβομβίδα κρότου-λάμψης της κ. Μαρίας Κασόλα, αρχιτέκτονος-μηχανικού στο επάγγελμα. Η κ. Κασόλα συμμετείχε στο ειρηνικό συλλαλητήριο της 6 Μαΐου μπροστά από τη Βουλή στο Σύνταγμα, όταν γύρω στις 8.30 μ.μ. εκδηλώθηκε αναίτια, απροειδοποίητη και γενικευμένη επίθεση της αστυνομίας, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί στο κεφάλι από βομβίδα κρότου-λάμψης. Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου διεκομίσθη αιμορραγούσα και με εγκαύματα, διαπιστώθηκαν «ρήξη τυμπάνου δεξιού ωτός» και «θλάση της δεξιάς ωμοπλάτης». Από τύχη και μόνο απέφυγε βαρύτερο τραυματισμό ή και μόνιμη αναπηρία, καθώς δεν έστρεψε το πρόσωπό της προς τις αστυνομικές δυνάμεις.

Εκδικητική μεταχείριση για τον αγώνα των κατοίκων για τη διάσωση του Αποπηγαδιού

Η τελευταία υπόθεση αυθαιρεσίας εκτυλίχθηκε στην Κρήτη, σε βάρος του μέλους της "Πρωτοβουλίας κατοίκων Παλαιών Ρουμάτων για τη διάσωση του Αποπηγαδιού", Λευτέρη Παναγιωτάκη. Όπως καταγγέλει, στις 20/05, αστυνομικές δυνάμεις των ΤΑΕ, με επικεφαλής τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος Βουκολιών, εισέβαλαν στην αυλή και το σπίτι του, χωρίς ένταλμα. Μάλιστα, άσκησαν βία εναντίον του μπροστά στο ανήλικο αδερφάκι του ηλικίας 8 ετών και την αδερφή του, μαθήτρια τρίτης Λυκείου. Ο ίδιος αποδίδει την ενέργεια των αστυνομικών σε εκδικητική μεταχείριση για τον αγώνα των κατοίκων για τη διάσωση του Αποπηγαδιού.

http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=545075

Δημοσ.

Πολλαπλά τα «μεμονωμένα περιστατικά» αστυνομικής βίας

+ Ένα μαιλ που δέχτηκα

Την Δευτέρα 31 Μαίου κατά την προσέλευσή μου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την πρεσβεία του ισραήλ λίγο πριν τις 8μμ δέχθηκα έλεγχο από ομάδα αστυνομικών.

Η συγκεκριμένη ομάδα βρισκόταν στην οδό Ανδριανείου λίγα μέτρα πριν τη συμβολή της με την λεωφόρο Κατεχάκη. Αφού έλεγξαν την τσάντα μου και είδαν την ταυτότητά μου, με άφησαν να προχωρήσω ευχόμενοί μου "καλό απόγευμα"(!!!). Φτάνοντας στη συμβολή με την κατεχάκη είδα μια διμοιρία των ΜΑΤ να τρέχει προς την οδό που ήμουν. Βλέποντας τις άγριες διαθέσεις τους, ενστικτωδώς σήκωσα τα χέρια ψηλά. Εκείνοι έπεσαν πάνω μου και άρχισαν να με ξυλοκοπούν με ότι μέσο διέθεταν χωρίς κανένα έλεος. Ακόμα και μετά από τις υποδείξεις συναδέλφων τους, οι οποίοι με είχαν ελέγξει πιο πριν, δεν σταμάτησαν να με χτυπάν και να με σέρνουν στην άσφαλτο. Αφού διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε λόγος να με συλλάβουν άρχισαν να αποχωρούν, ο τελευταίος της διμοιρίας απασφάλισε μια χειροβομβίδα κρότου-λάμψης και την άφησε να σκάσει δίπλα στο πόδι μου, ενώ ήμουν ημιλιπόθυμος. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι παραμόρφωση του προσώπου μου, αιμάτωμα στο μάτι, διάσειση, κάταγμα στο αριστερό χέρι, μώλωπες στο σώμα και θλαστικο τραύμα στο πόδι με χημικό έγκαυμα από τη χειροβομβίδα.

Είναι πιθανόν η ελληνική αστυνομία να ζήλεψε την αίγλη, το κύρος και την αποτελεσματικότητα των ισραηλινών συναδέλφων τους οι οποίοι δολοφόνησαν άμαχους ανθρώπους.

Να είναι σίγουροι ότι όποια μέθοδο και αν χρησιμοποιήσουν δεν πρόκειται να κάμψουν την διάθεση και την ανάγκη μου να αγωνίζομαι και να αντιδρώ σε ότι άδικο συμβαίνει γύρω μου.

Η αλληλεγγύη μου προς τον μονίμως δοκιμαζόμενο παλαιστινιακό λαό και τους ακτιβιστές των πλοίων ελευθερίας για τη Γάζα, ήταν, είναι και θα είναι δεδομένη.

Υ.Γ. Είμαι σίγουρος ότι δεν υπήρχαν ζαρντινίερες γύρω μου, ούτε φόραγα πράσινα παπούτσια, παρολαυτά όποιος διαθέτει περαιτέρω ντοκουμέντα για το συμβάν ας τα στείλει στο παρακάτω e-mail. ([email protected])

Χρίστος

post-62899-129063095123_thumb.jpg post-62899-129063095162_thumb.jpg

post-62899-129063095166_thumb.jpg post-62899-129063095169_thumb.jpg

Δημοσ.

Μήπως να άλλαζε η ονομασία του τοπικ σε : Συνήγορος του πολίτη,εδώ πείτε την δική σας μαρτυρία (έμμεση ή άμεση) από τις βαναυσότητες της ''Μπάτσοι,γουρούνια,δολοφόνοι'' ή οποία ενίοτε ονομάζεται και Ελληνική Αστυνομία.

Η καλύτερη ιστορία/μαρτυρία θα βραβευτεί και με ένα σάκο πέτρες,5 μολότοφ και μηνιαία δωρεάν είσοδο σε εργοτάξιο.

Δημοσ.

Αγαπητε δεν εχω προβλημα να τους ονομασω :"οσιες παρθενες του κοινου της Αβινιον" αν ειναι να αλλαξουν μεθοδους για να μην τραυματιζονται ανθρωποι χωρις λογο.

Φτανει;:lol:

Γιατι γραφεις την λεξη αστυνομια με κεφαλαιο το α,γιατι εγω οπως και την λεξη αστυφιλια την γραφω με μικρο α.Ξερεις κατι που δεν ξερω;:rolleyes:

Δημοσ.

οταν καις τραπεζες και σκοτωνονται αθωοι δεν εχεις κανενα δικαιωμα να μιλας για βια και τραυματισμους και μεθοδους τραμουκισμου.

Δημοσ.

Όταν ξέρεις ονόματα και δεν κάνεις καταγγελία, αφήνοντας έτσι αυτά τα γουγούνια να συνεχίζουν να καίνε τράπεζες και να σκοτώνουν αθώους, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να postάρεις.

Δημοσ.
οταν καις τραπεζες και σκοτωνονται αθωοι δεν εχεις κανενα δικαιωμα να μιλας για βια και τραυματισμους και μεθοδους τραμουκισμου.
Οταν δεν καις το εχεις;:lol::lol:

Γιατι αυτοι οι ανθρωποι που τραυματιστηκαν ειναι κατηγορουμενοι για κατι;

Tους εδειξαν με αυτο τον τροπο την ελλειψη προστασιας που πρεπει να εχουν ;

Φοβερο !

Δημοσ.

κανεις δεν αγγιζει τα γουγουνια οπως σωστα τα αποκαλεις μιας και ειναι μερος του συστηματος... αλλα το ιδιο γουγουνια ειναι και αυτοι που επικροτουν τις πραξεις τους

Δημοσ.
Οταν δεν καις το εχεις;:lol::lol:

Γιατι αυτοι οι ανθρωποι που τραυματιστηκαν ειναι κατηγορουμενοι για κατι;

Tους εδειξαν με αυτο τον τροπο την ελλειψη προστασιας που πρεπει να εχουν ;

Φοβερο !

Οι αλλοι που πεθαναν μεσα στην τραπεζα κατηγορουνταν για κατι;

Τους εδειξαν με αυτο τον τροπο τη συμπαρασταση τους στην εργασια τους;

Δημοσ.
Οι αλλοι που πεθαναν μεσα στην τραπεζα κατηγορουνταν για κατι;

Τους εδειξαν με αυτο τον τροπο τη συμπαρασταση τους στην εργασια τους;

Μαζι σου αγαπητε.

Εδω λεμε αλλο πραγμα.Eγινε αυτο.Να πιασουν και να δικασουν τους φονιαδες.

Τι σχεση εχει ομως αυτο, με το γεγονος των τραυματισμων πολιτων απο τους αστυνομικους;

Εκτος αν οι αστυνομικοι ριχνουν στο ψαχνο σε ολους αδιακριτα με το σκεπτικο πως καποια στιγμη θα καταφερουν να τραυματισουν τους δολοφονους;

Δολοφονοι οι μεν δολοφονοι και οι δε.

Δεν λεω, εχει καποια λογικη :lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Να επαναλάβω πως οφείλετε να είστε φειδωλοί με τις αρνητικές ψήφους.

Ήδη 2 παλικάρια δεν εκτίμησαν το ότι δεν τήρησα με την πρώτη ευκαιρία αυτό που είπα και με το που έσβησα όλες τις βαθμολογίες, έσπευσαν να ξαναμαυρίσουν το ποστ.

Σε ένα μήνα πάλι.

Δημοσ.

Και οταν σκοτωνεις παιδακια με καραμελες που εχουν μεσα λευκο φωσφορο δεν εχεις δικαιωμα να μιλας για βια και τραυματισμους και μεθοδους τραμπουκισμου. ΚΑΙ? Που κολαει αυτο που λες με το θεμα? Εκτος και αν εισαι ο κυριος Γενικευση-Προκαταληψη οποτε παω πασο.

Δημοσ.
Σήμερα ειχε απεργία;

δεν έδειραν κανέναν ή ειναι νωρίς ακόμα;

Εχθές δεν ήταν;

Του «ΠΑΜΕ» λες, ε «ΠΗΓΑΝ» λογικά..:Ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...