Προς το περιεχόμενο

Ένας πολίτης έχασε την ακοή του από χειροβομβίδα κρότου λάμψης!!!

@@sos@@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@spacefart άλλο να γράψεις τις αμφιβολίες σου, κι άλλο να εξαφανίσεις κάτι. Δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά?

Με την ίδια λογική θα έπρεπε να εξαφανίσουμε τα threads σου με το σύστημα HAARP, το ίδιο και τις απόψεις σου. Για μένα μάλιστα το ένα ήταν σαφώς πιο ψεύτικο, απίθανο και γελοίο από το άλλο, εκτός του ότι η @@sos@@ τα έθεσε πιο κόσμια.

βαλτε και το δρεπανι πανω αριστερα

Επίσης σε βλέπω να κάνεις κανα τετράμηνο μπανάκι με τέτοια προσβολή :P

Εντωμεταξύ θα βλέπει η @@sos@@ ποια άτομα την υποστήριξαν και θα τρίβει τα μάτια της..

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εσένα σε βλέπω να κάνεις κανα τετράμηνο μπανάκι με τέτοια προσβολή :P

Εντωμεταξύ θα βλέπει η @@sos@@ ποια άτομα την υποστήριξαν και θα τρίβει τα μάτια της..

ουυυ και βαλε. ειπα την απαγορευμενη λεξη ε? :P

σιγα μην τριβει τα ματια της. παιζει να εστειλε στους μοντ και 1000 μυνηματα. ενταξει μαθαμε τωρα ομως. θα ανοιγουμε με πηγες απο ακραια μπλογκ, με ειδησεις χωρις καμια διασταυρωση κτλ κτλ.

ποιες αμφιβολιες μου? υπαρχει επισημη πηγη για το γεγονος? οπως το εψαξα μονο αναφορες απο ακροαριστερα μπλογκ βλεπω. μπουρδες δε θα υπαρχει καν παναγιωτης σαμιος χαχαχα

και το θρεντ με τα chemtrails κλειδωθηκε FYI .

Δημοσ.
παιζει να εστειλε στους μοντ και 1000 μυνηματα. ενταξει μαθαμε τωρα ομως. θα ανοιγουμε με πηγες απο ακραια μπλογκ, με ειδησεις χωρις καμια διασταυρωση κτλ κτλ.

Υπονοείς ότι έστειλε η @@sos@@ μήνυμα στον Lucifer, κι ο Lucifer λόγω του pm και του ότι είναι κομμουνιστής την υποστήριξε? Όχι λόγω της κοινής λογικής ας πούμε?

Δημοσ.

δε το υπονοω. το λεω κανονικα.

επισης με ποιο δικαιωμα μου απαγορευει να ψηφισω δλδ. να βγαλουν τελειως το συστημα αν τους ενοχλει. το αρχικο ποστ εκτος απο ψευτικο ειναι και ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ. κακοι μπατσοι δολοφονοι - καημενος διαδηλωτηςδασκαλος(φωσκολος +5 emotion Points)-κουκουλοφορος-φονιας(?) που κουφαθηκε απο μια κροτου λαμψης! χαααααααααααααχα το δακρυ κυλαει και λερωνει το πλακακι..

Δημοσ.

Υπονοείς ότι έστειλε η @@sos@@ μήνυμα στον Lucifer, κι ο Lucifer λόγω του pm και του ότι είναι κομμουνιστής την υποστήριξε? Όχι λόγω της κοινής λογικής ας πούμε?

Φιλικά, είσαι πολύ λάθος. Στανταράκι. Κανένα από τα 3 που σου υπογράμμισα δεν ισχύουν, πόσο μάλλον το τελευταίο, μην επιμένεις έχεις άδικο.

Σταματάω εδώ γιατί ήδη λερώσαμε το thread αρκετά και δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου.

Το -1 δεν είναι δικό μου, όχι ότι έχει σημασία, απλά για να μην λες για προσπάθεια φίμωσης μόνο αυτών που συμφωνούμε

Δημοσ.

αν οχι το τελευταιο τοτε κατι παρεμφερες.

και πιστεψε με δε με νοιαζει ποιος βαζει -

αυτα.

Δημοσ.
το αρχικο ποστ εκτος απο ψευτικο ειναι και ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ. κακοι μπατσοι δολοφονοι - καημενος διαδηλωτηςδασκαλος(φωσκολος +5 emotion Points)-κουκουλοφορος-φονιας(?) που κουφαθηκε απο μια κροτου λαμψης! χαααααααααααααχα το δακρυ κυλαει και λερωνει το πλακακι..

Και που το βρήσκεις δηλαδή το αστείο οταν ένας άνθρωπος χάνει την ακοή του ,μια απο τις πιο σημαντικές αισθήσεις του?

Δημοσ.

μπορείς να δεις από που ήρθε η αρνητική βαθμολόγηση;

ωραία.

γιατί με την όποια "ομάδα ίντερνετ" διατηρώ το ίδιο είδος χιούμορ που έχω απέναντι σε αυτά:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=HfL6JN2ERM0[/ame]

το μήνα μου παρακαλώ /ευχαριστώ.

Δημοσ.

επισης με ποιο δικαιωμα μου απαγορευει να ψηφισω δλδ. να βγαλουν τελειως το συστημα αν τους ενοχλει. το αρχικο ποστ εκτος απο ψευτικο ειναι και ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ. κακοι μπατσοι δολοφονοι - καημενος διαδηλωτηςδασκαλος(φωσκολος +5 emotion Points)-κουκουλοφορος-φονιας(?) που κουφαθηκε απο μια κροτου λαμψης! χαααααααααααααχα το δακρυ κυλαει και λερωνει το πλακακι..

Τι ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο? Τυχαιο? Δεν νομιζω.

Δημοσ.

BaLsAmoMenos, σε κόλλησε ιό ο hackerw32; Αυτό το "Τυχαίο; Δε νομίζω" μου τρυπάει το μυαλό τις τελευταίες μέρες.

Κατά τα άλλα... και μη αριστερότερα.

Δημοσ.

άσε τις πηγές μου,που είναι και αξιόπιστες,και σχολίασε ,αν θέλεις να συνεχίσω να σε αγαπάω φιλικά...

Αχέμ, δε θα το έλεγα και της πλέον αξιόπιστες πηγές, άλλωστε ένας ανάλογος τίτλος άρθρου, αλλά με ανάποδα τους ρόλους, θα ήταν «Γουρούνι του φασιστικού συστήματος πυρπολήθηκε από μολότοφ συντρόφου» το πόσο αμερόληπτη είναι η δημοσιογραφία, πόσο μάλλον η ηλεκτρονική με κάνει και ανατριχιάζω, βλέπε ιντιμίντια.

Τώρα ότι έχασε ένας συνάνθρωπος μας την ακοή του ναι μεν είναι κρίμα, αλλά και από την άλλη ατυχήματα συμβαίνουν, τι διάολο νομίζεται, όποτε ένα όργανο της τάξης τραυματίζει έναν πολίτη αυτό είναι «Στοχευμένη επίθεση κατά της μαχόμενης εργατιάς!!»

Be real pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)

Ωστόσο:

8775640.jpg

ΗΟΛΗ Η ΤΙΠΟΤΑ! Επίσημος χορηγός των αγώνων του ιντιμίντια που προάγει την ελευθερία του λόγου (Sarcasm)

Έχεις προνόμιο να είσαι εδώ και άλλο ένα έξτρα προνόμιο να ψηφίζεις αρνητικά ή θετικά ένα ποστ ΑΝ και εφόσον διαφωνείς με τη γνώμη του χρήστη ή συμφωνείς, το να βάζεις αρνητική σε ανάρτηση είδησης είναι απλά χαζό:)

Ο Λούσιφερ κουμουνιστής, χα το είδαμε και αυτό, σύντομα στο τσινεμά της γειτονίας σας, «Ο Λούσιφερ Αστροναύτης», seriously με κάνεις γελάω αλλά κόψε, νταξ.

• Super Moderators
Δημοσ.

χαμός με τον Λουκάνικο στους έξω ... :-)

Μερικές φορές νομίζω πως ο Λουκάνικος διαδηλώνει πολύ πιο έξυπνα από τους ...γύρω του!

B)

Δημοσ.

Πληθαίνουν συνεχώς τα «μεμονωμένα περιστατικά» αστυνομικής βίας που σημειώνονται στις διαδηλώσεις. Μετά τις καταγγελίες της Μαρίας Κασόλα και του Παναγιώτη Σάμιου για τον τραυματισμό τους από τις αστυνομικές δυνάμεις κατά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα νέα μέτρα έξω από τη Βουλή στις 6 Μαϊου, άλλες δύο καταγγελίες έρχονται να προστεθούν στη «λίστα».

Κώστας Γεωργόπουλος: δύο κατάγματα στο ζυγωματικό, παραλυσία νεύρου και αιμάτωμα στο μάτι

Στέλιος Μακρής: ρήξη τυμπάνου και μόνιμη βλάβη βαρηκοΐας

http://tvxs.gr/news/ελλάδα/μόνο-στο-tvxs-πολλαπλά-τα-«μεμονωμένα-περιστατικά»-αστυνομικής-βίας

Η γνωμη μου ειναι πως οι αστυνομικες δυναμεις θα γινονται ολοενα και πιο επιρρεπης σε τετοιου ειδους "μεμονωμενα περιστατικα" λογω των μεγαλυτερων αντιδρασεων.

Συμβαλλει σε αυτο και η επιλογη της συγκρουσης με ολες τις ομαδες που πληττονται απο τα μετρα.

Τυμπανα αυτιων,sorry πολεμου ηθελα να γραψω:lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...