BaLsAmoMenos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Πηγη: aristerotera.blogspot.com αχαχχαχααχ Μα ηδη σχολιασα :> Να καούν στην κόλαση, από αμόλυντες μολότοφ. lol ας απαντήσουμε Σχολιασμός: Αν και ηθελα να τρολλαρω και εγω λιγο θα μιλησω σοβαρα (οσο μου το επιτρεπει η νοημοσυνη μου, δηλαδη παρα πολυ). Δεν διαβασα το αρθρο (η μαλλον καλυτερα την γνωμη ενος) αλλα ειμαι σιγουρος το τοσο θα το εχει κανει τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο και αρα δεν υπαρχει λογος να συζητησουμε κατι. Ατυχημα ηταν, τραγικο ναι, αλλα μεχρι εκει. Το να προσπαθησεις να αποδειξεις κατι χρησιμοποιοωντας σαν επιχειρημα το συγκεκριμενο γεγονος ειναι ηλιθιο. Έχω την εντύπωση πως αν οι διαδηλωτές δεν προκαλούν τα ΜΑΤ (Π.χ να τους πετάνε πέτρες) αυτοί ούτε δακρυγόνα ούτε κροτίδες πετάνε. Δεν ειναι απλο το θεμα και παιζουν πολλοι παραγοντες. Πολλες φορες οι πορειες κρατανε μεχρι το βραδυ (ειδικα αυτες που σταματανε για πικ νικ και αραγμα εξω απο την Βουλη). Αυτο ομως δεν αρεσει στους απο πανω των ματατζηδων και λενε στους ματατζηδες να τους διωξουν. Και πως διωχνει ανθρωπους ενας ματατζης? Ξυλο και δακρυγονα φυσικα. Γενικα ομως, αφου πεσουν πετρες απο τους διαδηλωτες αρχιζει η διασκεδαση. Κάνω λάθος ή απλά οι διαδηλωτές κλαίγονται αφού κάνουν ότι κάνουν; Οι διαδηλωτες δεν κλαιγονται αφου κανουν οτι κανουν. Δεν γινεται να κλαφτεις για κατι που εσυ εκανες. Δεν ειναι λογικο.
cb_papi Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Οι διαδηλωτες δεν κλαιγονται αφου κανουν οτι κανουν. Δεν γινεται να κλαφτεις για κατι που εσυ εκανες. Δεν ειναι λογικο. Εννοούσα κλαίγονται επειδή τους επιτίθενται τα ματ
BaLsAmoMenos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Ρωτας αν κλαιγονται η γιατι κλαιγονται? Στο πρωτο, ναι κλαιγονται. Στο δευτερο, κλαιγονται γιατι οι μπατσοι τους πετανε χημικα και τους κοπανανε. Τι δεν καταλαβαινεις?
Alchemist` Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω τα ίδια μέσα με τον "συγγραφέα" του αρχικού "άρθρου"... Πραγματικά αν παρακολουθήσει κανείς την γλώσσα του θα δει τρομερές υπερβολές, λέξεις που παραπέμπουν στο συναίσθημα, και καταστάσεις οι οποίες δεν έχουν άμεση σχέση με το θέμα αλλά ως στόχο έχουν να προκαλέσουν το συναίσθημα και να εξοργίσουν τον αναγνώστη... Παραθέτω μερικά κομμάτια: "όμως, αυτή τη φορά, το θύμα υπέστη μόνιμο πρόβλημα στο δεξί αυτί." " ωστόσο δεν μπορεί να σηκώσει το οικονομικό βάρος που απαιτείται" " Δεν μπορούν να μου πάρουν με τίποτε την ψυχή και το μυαλό μου. Πιστός στις ιδέες μου και σ’ αυτά που διδάσκω στα παιδιά μου, θα συνεχίσω να είμαι στις πρώτες γραμμές του αγώνα που δίνει εδώ και χρόνια ο λαός μας για Ψωμί-Παιδεία- Ελευθερία, Δε φοβόμαστε τις προβοκάτσιες, τη βία και την καταστολή. Μετά τις 5 και τις 6 Μάη ο φόβος έχει αλλάξει στρατόπεδο. Αυτοί έχουν κάθε λόγο να τρέμουν την οργή μας" "επίδειξη δύναμης της αστυνομίας" κτλ... Δεν παίρνω το μέρος της Αστυνομίας, αλλά βλέπετε τι έχουν προκαλέσει όλοι αυτοί οι "αγώνες", από άτομα που προκάλεσαν έμμεσα την αυτή κατάσταση (ψήφιζαν τόσα χρόνια, δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να μαντέψω τι), στην οικονομία μας... Σοβαρά πλήγματα στον τουρισμό (ίσως το μόνο μεγάλο έσοδο της χώρας), στην αξιοπιστία και πραγματικά νιώθω πως οι αγώνες αυτοί γίνονται α) με σκοπό προσωπικά συμφέροντα, β) για να συνεχιστεί η παρούσα κατάσταση που μας έχει φτάσει σε αυτό το αδιέξοδο... Με λίγα λόγια πιστεύω πως όλοι αυτοί είναι και το παίζουν ψευτοήρωες (αν όντως είναι υπαρκτά πρόσωπα). Δεν νομίζω να είχε συμβεί ένα τέτοιο γεγονός και να μην είχαν σπεύσει όλα τα "πραγματικά troll", aka ΜΜΕ να το μεταδώσουν... Ενδεικτικό πιστεύω του κλίματος που έχει προκληθεί έξω:
@@sos@@ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Ατυχημα ηταν, τραγικο ναι, αλλα μεχρι εκει.να με συγχωρείς αλλά δεν είναι έτσι ...όταν πετάς μέσα στους διαδηλωτές χειροβομβίδες κρότου λάμψης,και όποιον πάρει ο χάρος δεν είναι ατύχημα, είναι πρόθεση για σωματικές βλάβες νταξ για να ξηγούμαστε ... μέσα μπορεί να υπάρχουν ακόμα και παιδιά όπως προχθές και να κινδυνεύσει η ζωή τους είτε από τις κρότου λάμψης είτε από τον πανικό που δημιουργούν σε ορισμένους... από προχθές στην συγκέντρωση στην πρεσβεία του ισραήλ αυτοί είναι οι προστατες του πολίτη;
BaLsAmoMenos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Alchemist, Ναι το φανταστηκα οτι θα ειναι τοσο υπερβολικο το υφος του δικαιολωντας ετσι και το υφος του ποστ σου (μαλλον). Τωρα, ολοι ξερουμε οτι η χωρα εχει πατωσει. Λανθασμενα η μη, πολλοι αποφασισαν να παρουν μερος σε τετοιους αγωνες* στους οποιους η καταντια της χωρας ειναι η αιτια και οχι το αποτελεσμα. * Με το αγωνες πιστευω οτι εννοεις διαμαρτυριες, καταληψεις κτλ ε? Οσον αφορα την φωτογραφια, ειναι ενδεικτικο πιστευω πως ειναι η ζωη στην Ρωσσια:
cb_papi Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Οσον αφορα την φωτογραφια, ειναι ενδεικτικο πιστευω πως ειναι η ζωη στην Ρωσσια: Η φωτογραφία δείχνει συνθήκες του παρελθόντος. Η φωτογραφία της Ελλάδας είναι κάτι πιο σύγχρονο και αντιπροσωπευτικό για την κατάσταση.
@@sos@@ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δεν νομίζω να είχε συμβεί ένα τέτοιο γεγονός και να μην είχαν σπεύσει όλα τα "πραγματικά troll", aka ΜΜΕ να το μεταδώσουν... αυτό τον καιρό ασχολούνται με τις μίζενς απορώ όμως πως και δεν είχατε τον γούγλη βοηθό... βρήκα πολλές πηγές να μία :http://tvxs.gr/news/ελλάδα/μόνο-στο-tvxs-«έχασα-την-ακοή-μου-από-κρότου-λάμψης» Ενδεικτικό πιστεύω του κλίματος που έχει προκληθεί έξω: χαμός με τον Λουκάνικο στους έξω ...
Alchemist` Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Τωρα, ολοι ξερουμε οτι η χωρα εχει πατωσει. Λανθασμενα η μη, πολλοι αποφασισαν να παρουν μερος σε τετοιους αγωνες* στους οποιους η καταντια της χωρας ειναι η αιτια και οχι το αποτελεσμα. * Με το αγωνες πιστευω οτι εννοεις διαμαρτυριες, καταληψεις κτλ ε? Καταρχάς θα επιμείνω στο γεγονός ότι όλοι όσοι είχαν δυνατότητα συμμετοχής στην οικονομικοκοινωνικοπολιτική ζωή της χώρας είναι φταίχτες... Αυτός ο 45χρονος δάσκαλος φταίει για την κατάσταση, μαζί και με τον 45χρονο γιατρό, τον 105χρονο συνταξιούχο, τον 60χρονο αρχιτέκτονα, τους γονείς μου κτλπ... Επι χρόνια δέχεσαι να σε κλέβουν -> είσαι ηλίθιος... Παράλληλα επικροτείς τους κλέφτες με την ψήφο σου, και πανηγυρίζεις για τις νίκες τους -> είσαι πάνηλιθιος... Μετά από όλα αυτά ,και συνεχίζοντας τις 2 προαναφερθέντες συμπεριφορές, βγαίνεις στον δρόμο να αγωνιστείς όχι γιατί σε κλέψανε, αλλά γιατί δεν μπορείς να κλέψεις και εσύ -> είσαι επιστημονικά ηλίθιος, έχεις περάσει σε ανώτερο επίπεδο ρε παιδί μου, τέλος... Κανείς από αυτούς τους αγωνιστές δεν νοιάζεται για το κοινό καλό, το καλό της χώρας... Όλοι "αγωνίζονται" γιατί θα χάσουν την σύνταξή τους στα 40, γιατί δεν θα διορίσουν με τον Χ,Υ,Ζ τρόπο τα παιδιά τους, απεργούν γιατί οι μισθοί τους από 3000, γίνανε 2500, σπάνε μαγαζιά για να κάνουν πλιάτσικο and it goes on... Ζήτημα αν υπάρχουν 10 άτομα που πραγματικά βγήκαν στον δρόμο για να πάει η Ελλάδα μπροστά... Και αυτό πιστεύω φαίνεται από τα αιτήματα όλων... Δεν τους νοιάζει αν συνεχιστεί η κατάσταση, αρκεί να μην χάσουν το Πασχαλιάτικο δώρο τους και την πρόωρη σύνταξή τους... Με το αγώνες εννοώ τα πάντα, πορείες, διαμαρτυρίες, απεργίες κτλ... Δεν πιστεύω πως αυτά είναι τα μέσα που θα μας οδηγήσουν μπροστά... EDIT: μου θυμίζει η όλη αυτή κατάσταση το επεισόδει του SouthPark Με τους Hippies... Κατάφεραν να μαζεφτούν εκατομμύρια στο ίδιο μέρος για να "αλλάξουν τον κόσμο" και τελικά δεν έκαναν τίποτα... Μαζεύτηκαν κάναν τις συναυλίες τους και πίναν τους μπάφους τους επι μέρες, μόνο και μόνο για να πουν στο τέλος "Για δες, μαζέψαμε απίστευτο κόσμο"... Την ίδια εικόνα μου φέρνουν στο μυαλό και αυτές οι πορείες, ότι γίνονται απλά για να γίνονται... Ακόμη και αν τους άφηνες ελεύθερους όλους αυτούς να κάνουν ότι θέλουν, θα τρέχαν πέρα-δώθε, θα φωνάζαν, θα καίγανε και θα κατέστρεφαν τα πάντα, χωρίς να προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό... Μόνο άρνηση βλέπω, καμία πρόταση πέρα από το "μη κόβεις το ένα", "μή κόβεις το άλλο", και όλα αυτά όταν τα μπουζούκια σφίζουν από ζωή... Πρόκειται για κοροιδία εν τέλη σύμφωνα με την ταπεινή μου άποψη... Υ.Γ. http://allsp.com/l.php?id=e127 το εν λόγω επεισόδειο, για να ευθυμίσουμε και λίγο... Οσον αφορα την φωτογραφια, ειναι ενδεικτικο πιστευω πως ειναι η ζωη στην Ρωσσια: Μακάρι να ήταν τόσο failed και η εικόνα που έβαλα...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Καταρχας, ολα αυτα που εγραψες ειναι η δικη μου αποψη 'νταξει? Τελοσπαντων, επειδη συμφωνω απολυτα με αυτα που λες και βρισκω εξισου αντιπαθητικο και ηλιθιο το χαιδεμα των πολιτων οπως και το παραμυθακι "καλος λαος, κακοι πολιτικοι" δεν εχω να αντιπαρατεθω σε κατι απ'αυτα που ειπες στην πρωτη παραγραφο και το Edit. Απλα για να λεμε και του στραβου το δικιο, θα το ξαναπω πως οι πορειες γινονται για το λογο οτι η χωρα ειναι σκατα και δεν ειναι αποτελεσμα αυτου. Αν δεν ηταν σκατα η χωρα δεν θα ειχαμε και πορειες. Και η φωτογραφια δεν λεει απολυτως τιποτα. Ενας το θεωρησε διασκεδαστικο να φτιαξει κατι τετοιο και το εκανε. Αυτο.
Praetorianos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δεν παίρνω θέση στα γεγονότα, αλλά έβαλα ένα +1 στην @@sos@@ απλά για να φαίνεται το άρθρο της. Για ποιο λόγο τόση λογοκρισία και -5 δηλαδή? Όποιου δεν αρέσει το άρθρο το σχολιάζει, εκφράζει τις αμφιβολίες του και μέχρι εκεί. Άλλο το δε γουστάρω κάτι, άλλο το "εξαφανίζω". Παλιοχαρακτήρες, με αναγκάσατε να βάλω +1 σε άρθρο του aristerotera, για όνομα της αγαπητής παναγίας
De@th L0rd Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Αρκετοί εδω μέσα δεν παλεύεστε. Δεν είναι όλοι όσοι τρώνε ξύλο "καλόπαιδα" του κωλονακίου και τις εκάλης. Μέσα σε αυτούς είναι άνθρωποι από ΟΛΕΣ τις κάστες, ο διπλανός ο υπάλληλος, ο μεροκαματιάρης που δεν έχει δουλειά, ο οποιοσδήποτε. Αν είστε τόσο πανίβλακες να τα ισοπεδώνετε και τα γενικεύετε όλα δεν έχετε υψηλότερο IQ από τα κουμάσια που κατακρίνετε. Έχετε μια τάση σε αυτό το φόρουμ, του εξυπνάκια κ του ξερόλα, του ανθρώπου που είναι σε άλλο υπαρξιακό πλάνο ρε παιδί μου κ οι άλλοι είναι υποδεέστεροι. Κοντή γιορτή να φάτε κάποια στιγμή ξύλο κι εσείς για τους δικούς σας λόγους, να δούμε μετά με πόση περισσία μαγκιάς θα κατακρίνετε τους πάντες κ τα πάντα. Άντε μαζί με το κράτος όλοι, μιλάμε για win-win situation, ρίξτε κ στοιχήματα.
Lucifer Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Να ξεκαθαρίσουμε κάτι, η @@sos@@ πόσταρε μια "είδηση", αληθή ή ψευδή. Δεν εξέφρασε καν γνώμη στο πρώτο ποστ. Όποιος βαθμολογήσει αρνητικά κάτι που δε χρίζει αρνητικής βαθμολόγησης, όπως πχ το προαναφερθέν post, την έχει κάνει για ένα μήνα. Καληνύχτα.
spacefart Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 ναι η σως ποσταρε μια ψευδη ειδηση. δεν πειραζει κανεναν. ας κατσουμε ολοι να κουβεντιασουμε και να "αναλυσουμε" μια ψευτικη ειδηση. οποιος χρησιμοποιησει το δικαιωμα της αρνητικης ψηφου τοτε θα αποκλειεται απο το φορουμ. αυτα ειναι βαλτε και το δρεπανι πανω αριστερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.