Konstantin77 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μου φαίνεται καλή τιμή και άμα βρω θα πάρω γιατί λέει μόνο από κατάστημα το site. http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=80631 Αμα βρει κανείς διαθέσιμα ας σφυρίξει. Κάνει για laptop? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eric_in Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Γιατί να μην κάνει για laptop ; Usb είναι,usb λογικά θα έχει το laptop επομένως κανένα πρόβλημα.Όσο για διαθεσιμότητα τηλεφωνάκι 801.11.80.300 η 210.289.9800 και ρωτάς και σε πιο κατάστημα υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Κάνει για laptop? =αν είναι σχετικά μικρο και φορητό εννοούσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 =αν είναι σχετικά μικρο και φορητό εννοούσα. δεν ειναι απο τα μικροτερα φιλε μου. Το ειχα δει και εγω.. και τελικα πηρα το HP MINI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δεν νομίζω να είναι και καμιά φοβερή προσφορά για ενσύρματο ποντίκι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 εγω που το εχω σε ασπρο το εχω βολευτει πολυ.το ειχα παρει απο πλαισιο 17 ευρω πριν 2-3 μηνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δεν νομίζω να είναι και καμιά φοβερή προσφορά για ενσύρματο ποντίκι... Είναι laser, γιαυτο είναι πιο ακριβό από optical. Αλλωστε προτιμω τα ενσύρματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.