katergaris79 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Παιδιά καλησπέρα, δόκιμασα σήμερα να κατέβασω με τον JDownloader μετά από 5 μέρες και μου βγάζει μηνύματα λάθους. Έχω 25Gb left και απο τη σελίδα του Rapidshare κατεβαίνουν τα λινκς κανονικά. Στο JDownloader όμως στο status του κάθε αρχείου μου γράφει: "Ihr Cookie wurde nicht erkannt. Bitte loggen Sie sich unten ein oder kaufen Sie einen Premium-Account. Sofortige Freischaltung!" και δεν κατεβάζει τίποτα. Στα settings του account γράφει "Acount is OK" και όλα όπως πάντα. Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του; Ευχαριστώ.
lademporas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Ίσως να οφείλεται σε κάποιο update. To ίδιο πρόβλημα μου λύθηκε απλά με restart.
epivitor Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Και εμενα μου εβγαλε το ιδιο προβλημα και το εκανα απεγκατασταση και μετα ξανα εγκατασταση και λυθηκε. Με restart δεν επιασε.
katergaris79 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Ναι δυστυχώς με restart δεν παίζει. Το σκεφτόμουν για απέγκατάσταση αλλά δεν ήξερα αν παίξει. Έλεγα μήπως φταίει κάτι στο rapidshare που έκαναν αλλαγές στο premium zone.
TaZerom Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 update φιλε μου update.... προσωπικά όταν μου βγάζει κάποιο λάθος το jdownloader το κάνω copy - paste στο google και από τα απότελέσματα πάω σε αυτό που αναφέρει το forum χρηστών του προγραμματος!
katergaris79 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Όλα ΟΚ, δούλεψε μ'ένα απλό update, σας ευχαριστώ όλους παιδιά.
nipoa Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Και εμενα μου εβγαλε το ιδιο προβλημα και το εκανα απεγκατασταση και μετα ξανα εγκατασταση και λυθηκε. Με restart δεν επιασε. και εδω μια απο τα ιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.